tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D
sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
moj manzelik kvoli tomuto preluskal vsetky zahranicne "crash testy" na stolicky a vybral tu najbezpecnejsiu ;-)
matenka, aj my mame v obyvke taky straaasne chlpaty 10cm vyskoky koberec a tiez nad tym rozmyslam, ako to bude ked zacne lozit :-N
jeeeeeeeee baby jaké zlaté keď to tu tak čítam, tie Vaše starosti s babätkami...trošku aj závidím..hehe
jeana takého drobčeka mať doma..aj keď ma obklopujú neustále malé detičky,bratov syn má rok a pol, sesternica môjho manžela majú mesačné bábo a do dvoch týždňov sa má narodiť dievčatko aj mojej najlepšej kamarátke,tak sa tešíííííííím
uz som sa zlakla ze ste zamrzli :-D :-D
my sme boli na vianocnych v nedelu a veelmi sa pacilo aj Lili, cely cas spinkala a potom este aj doma -4hodky :-D
spachtos jeden...
bolo tam milion ludi a ja som cez nich mala odniest na labilnej papierovej tacke 3 horuce punce... si viete predstavit... smrt v ociach a jedem! :-D :-D :-D
nastastie prisli do ciela cele :-D inak aj ta predavacka si myslela ze sa vratim o 2 minuty pre nove :-D :-D
Ahojte :-)
Ja som bola na vianocnych vcera vecer na chvilu, som pozrela ako to tam vyzera, kopec ludi tam bolo, tak som sa otocila a isla domov :-D :-D akosi ma v tomto stave nebavi sa pretlacat pomedzi tolko ludi :-D
Jani, snad nebude vela, ale to som si myslela aj ja vcera, ze pondelok, tak bude klud, no ale plne mesto ]-( :-D vsade plno, dlhe rady, aj obchody prepchate...bavi ma to tak 15 minut a staci :-D :-D
Ja tam tiez skocim niekedy cez obed, pripadne aj na obed na nejaku cigansku alebo lokse :-) robim 5 minut odtial tak mozem mat vianocne menu castejsie :-D :-D
jeana aj my sme boli v nedelu na trhoch, skoooooooda ze sme sa nestretli.. milion kocikov tam bol, nielen ludi.. sme sa vytesovali s muzom, ze o rok pojdeme aj my s kocikom x-)
inak jeana 3 punce? pre muza, teba, a lili? :-D :-D
marya zavidiiiim.. tiez som tam obcas zasla, ked som robila v centre, je to fajn pre zmenu v obedovom jedalnicku.. inak isli sme poobede, nech sa nemusim pretlacat, vecer by som tam asi nesla. ale v nedelu som tam videla aj tehulu uz tak v 8. mohla byt..
No Levik veru pre tehule nic moc, milion nevsimavych ludi a pretlacat sa medzi nimi s takym kotlom... :-p
Aj my sa tesime, ze o rok pojdeme s kocikom :-D :-D
babyyy ja som sla dnes sem dole peso sa kocikovak za kamoskou a ona, ze co budeme len tak v parku, ze hybaj na trhy. Takze sme tam boli dnes na obed ako take musky svetlusky, obe s cyklamenovymi kocikmi :-D :-D
cez obed sa kludne dalo, nebolo tak plno a bolo supeer ;-)
tak tam mozme dat niekedy cez obed spicha, Sic, Bez, Mary, my... kto sa prida? :-D :-D :-D
Levik ty to mas troska dalej, vsak?
Caute kocky, strasne davno som tu nebola, len ked tak citam tie miery Vasich drobcov, pridam aj ja nase, akurat sme dnes boli na poradni (mame takmer 6 mesiacov):
Petulik: 69 cm, 8900 g :-D
Lucinka: 67 cm, 7400 g.......
su to mackovci......... :-)
elenita ty mas dvojicky??jeeeee zlate...aj moja kamaratka je z dvojiciek vola sa Lucia a jej brat Peter... :-) a drzim palce pri diplomovke..
aj my sa chystame s drahym dnes asi na tie vianocne trhy pozriet, na punc,medovinku no uvidimne este co si dame..hehe
ahojte baby.. tiež som sa tu dlho neukázala.. všetci už nakupujete darčeky? aj ešte ani rozmyslené nemám, čo komu kúpiť.. mám taký pocit, že všetky inšpirácie sa mi už minuli.. :-o
ahojte...
ja mam nakupenych len zopar darcekov zatial.. ostatne dokupime buduci tyzden v Rakusku, prvy krat pojdeme niekam sami bez Lili na dlhsie... uvidime...
ja zacinam rozmyslat co piect, ale so susedkou sme vymysleli strategiu. Kazda upecieme zopar druhov a polovicu z kazdeho si vymenime... a budeme vyzerat ako veeelmi sikovne gazdinky :-D :-D :-D
toto je moja jedina normalna susedka... ostatne nevedia ani co su to vianoce.. max ze kupia vtedy svojej malej kefe na topanky (yorkshir, alebo ako sa to pise :-D ) novu Gucci tasku :-D :-D :-D