Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

23. nov 2013108000
  • Tak ja neviem. 😞

• jezis baby s avmi sa dohodnut to je ako s anglickou kralovnou, ani ta nema taky plny diaaaaar 😃 😦

• zuzi o rok budeme asi prisposobivejsie, ziadni kolegovia a porady 😃

• Sponzor fóra
  • Veru. uz teraz si rezervujem jeden den na buduci rok a pojdeme na trhy 😃

• jani a kedy mas termin? a uz nakupujes?

• Prvy mam 15.6. a ten druhy ne 25.6. Tak asi nejako medzi tym. Este nenakupujem. Po vianociach ale ideme do Brna a zacneme s nakupmi vo velkom 😃 A ty? Uz mas asi vela nakupene, ze?

• mam uz vanicku a tu plnu veciciek 🙂 po sviatkoch kupime postielku aj s komodou, nech to je kam davat a neprasi sa na to 😃

• Juj tak pekne. Ja dufam, ze tiez volaco nakupime. Bez toho ani neodidem z obchodu. Len sa bojim, ze pokupim vela zbytocneho oblecenia, ktore ani nestihneme vynosit. Nemas nahodou taky ten zoznam, kde je popisane ze kolko coho je treba pre babo? By mi to helflo 😃

• napis mi mail, poslem ti co mam

• vyzera to nebude zajtra ta porada a mozno aj vybehneme s kolegami na obed na trhy, tak sa pokojne dohodnite na 13., ja sa pridam 🙂

• pisala aj sic, ze moze o 12, na 14 idu na sono klbikov..
    baby poradim, 56kupujte len malinko, oplati sa vam radsej vacsie oblecko, neva, ze krpec v tom bude plavat, ale ponosi ho aspon dhlsie.. a mne sa dost osvedcili pyzamka, take co sa nenavliekaju cez hlavu, ale rozopina sa cely predok odhora az po nozicky.. je to velice prakticke na obliekanie aj na prebalovanie..

• takze tam budete? zuzi potom ti zavolam, tusim len na teba mam mobil, ze kde ste. ak by som vas nahodou nezbadala aj bez toho 🙂
    tu 56 ja uz komplet mam, mozno este na jar 2 body s kratkym rukavom kupim. som minuly tyzden kupila aj dvoje 50 s teplackami, ze keby sa nahodou maly narodil 🙂
    inak zuzi naramne ti to ako mamine pristane 😉

• Tak aj ja skusim prist skorej. Zavolam vam.
    jani posielam IP. 😉 Dik

• Ahojte.
    Tak ja Vam prajem krasne sviatky a vela prevela darcekov. A hodne stastia do Vasho zivota 😃

• ahojte,
    prajem takisto 😉 vela radosti zo zivota - a deticiek, pevne zdravie, vela stastia a hromadu penazi... pod stromcekom splnene prekvapenia a tuzby a do noveho roku uspech na kazdom kroku 😃

• Sponzor fóra
  • tiez sa pripajam.. krasne vianoce plne pohody a oddychu a radosti s blizkymi.. a to iste do buduceho roka, a hlavne vela zdravicka 😉

• aj ja Vam chcem tiez popriat krasne Vianoce plne lasky, pohody, spokojnosti a oddychu, nech deticky posluchaju a tym, ktore su stastne tehulky, nech babatka v brusku pekne kopkaju a rastu do krasy. A v novom roku najma vela vela zdravicka a stasticka pre vsetkych.
    Janka

• krasne Vianoce vsetkym manzelkam 😃 😵

• tak ja prajem všetko dobré do nového roka 😉

• ste zaspali???
    sup hore 🙂

• halo haloooooooooooo
    zamrzli ste?
    co nove?
    u nas nic, vsetko ok 😵

• caute caute,
    ako ste svaatkovali? 😃
    mi pohodicka najvacsia, vianoce genial...su aj nejake fotos na MK a silvester bola Lili cely den hore a cakala na prskavky a ohnostroje, takze sme si to riadne z terasy uzili nad celou BA 😃 😵

• dobre sme sviatkovali, tyzden doma, tyzden na orave, tiez pohodicka 🙂
    idem pozriet fotky 😉
    mne sa doma hromadi vybavicka, pojdeme tento vikend pohladat komodu a rovno aj postielku

• cafte, my sme sviatkovali aj doma, aj po navstevach.. ja som uspesne silvestra prespala 😃

• babulky zase som vas musela hladat az na 2hej strane! co to, co to!?
    co nove? ako sa mate tehulky? a maminky? 😃

• jani veru hanba 😃
    my dobre, idem zajtra na ten cukrovkovy test. vy?

• Ahojte zienky.
    konecne som sa trochu vyhrabala v praci z papierov, tak reku kunem na Vas. Mame sa fajn, len uz ta praca nas nejako strasne nebavi 😉

• mnaaam to bola lahodka 😃 zober si citron so sebou a mozes to do toho vyzmykat 😉
    my uz mame od vcera prvy zuuuubok 😉 a uz mame 6 mesiacov a tyzden

• Jejda tan cas ale leti. Lili uz ma viac ako pol roka? 😮

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém