Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

23. nov 2013108000
  • Ja som mala, len nejako som ho asi zmazala 😞 Sikovna.... Alebo som si ho neulozila?

• ale nam to tu upada... nuz od svadby dalekooooo 😉

• Veru. Ale skoda....

• Sponzor fóra
  • jani ze.. by som si to zopakla.. teda bez migreny.. ale inak vsetko 😃

• caute babizne 😃
    mne svadba raz stacila 😃
    o mary nic?

• levik niiic, je to pacmaga.. chodim aj smirovat na kona do albumu, ci nie su nove fotky, ale zatial nic.. nemala jeana na nu cislo?

• Veru aj mne stacila jedna... 😃 😃 😃

• Jani kedy ides na matersku?

• do konca marca budem robit, ak mi bude dobre. a ty?

• ahojteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😵
    marya vas kraasne pozdravuje a ospravedlnuje svoju absenciu, z dovodu zaneprazdnenia svojim zlatickom (Petkom) ktory sa narodil 29.1. a je vraj kraaasny (co verim 😉 ) a porod bol vraj rychly a tesi sa na dalsi 😵

• Jejda tak konecne info 😃 😃 😃 😃 😃
    Gratulujem k Petkovi.
    Jani aj ja robim do konca marca. Potom mam dovolenku a potom uz materska. Uz nech to je.

• pridavam sa ku gratulaciam.. super ze je vsetko v poriadku 🙂
    jani to mas teda furu dovolenky. ja budem dovolenkovat mozno tak posledny marcovy tyzden. som myslela ze sa to preplaca, ale nie, musim vycerpat
    uz mame doma postielku a komodu a ideme objednat kocik 😵 u vas co nove? 🙂

• jani (levik) booze jake bruseno zlate ty uz mas, podla tejto foto v pase 😵
    v akych ste aktualne tyzdnoch babulky? co nove vasi drobci? levik, vy ideme do Fusion, tusim, vsak? 😉
    kedy bude stretko nech popozerame tie brusena ? 😃

• jani (jeana 🙂 ) my uz 28.tt  😵
    objednavame fusion, v cesku, maju akciu na svetlomodry minulorocny tak to vyjde lacnejsie. ty mas aky kocik? a uz vozis lili v sportovom ci stale sa jej paci vo vanicke?
    veru stretko, mohlo by nejake byt 😉 ale asi az ked skonci chripkova epidemia 🙂

• 28??? uz??? vobec nestiham, ako to vsetko letiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😬
    jj, presne ked zmizne chripka, uz mi to lezie na nervy, lebo nikam nemozeme ist 😒
    fusion je super, bol jednym z favoritom na zaciatku. Ma ho moja susedka "spolukocikarka" 😃 a velmi si ho chvali 😉
    my sme nakoniec kupili Jojovho favorita Bugaboo Cameleon 😉 tiez super...
    v sportovom sme asi tyzden a Lili je z toho uplne nadsena 😃 uz ma cica 7 mesiacov a 3 zubky 😵
    pisala som si este na gmaili s Maryou a supeer, prisla do porodky uz na 6 cm otvorena, takze viacmenej rychly a bezbolestny porod 😵 Petko mal 3200g a 49cm...
    ved da este detaily 😉

• Sponzor fóra
  • jani uz 😵 inak kym som nebola teho a videla som na konovi nejakej babe cislo pod 30 myslela som, ze to uz musi kazdu chvilu rodit 😃
    fiha to si beriem priklad z marye 😵 tesim sa aj na nejake fotecky

• levik 😃
    marya to ma vraj v rodine taketo rychle porody 😵

• Ahojte. Takze my budeme mat napokon Viktoriu 😃 😃 😃
    Podla dnesneho ultrazvuku som v 22tt. Celkom to leti 😃 Bruchu nemam nejake velke. Aspon sa mi nezda. Ale mala je velka ako ma byt, tak mi to nevadi 😃 Ja som este na pochybach co sa tyka kocika. Paci sa mi aj Gesslein, tak neviem.

• supeeeeer ze existuje facebook, vdaka nemu to viem uz o hodku skor 😃
    supeeeeeeeeer janne, este raz congratulation!!! 😉 😵

• Svet je taky malicky s internetom 😃
    Dakujem

• jej jani gratulujem 😉
    som prave prisla zo zatahu v obchodoch 😃

• levik a co sa ti podarilo ulovit, resp co ti este chyba do vybavicky?
    ja som si akurat uvedomovala, ze je zopar veci, ktore som mala v zozname ako "zarucene potrebne" a ani som ich este nevytiahla ani nevytiahnem 😠 😐

• dobre ranko
    oblecenie uz mam, chyba mi komplet kozmetika a par drobnosti - hrazdicka, lampa k postielke, prebalovacia podlozka, a idem usit hniezdo 😵
    co zarucene potrebne si nepotrebovala?

• Dobre ranko.
    Tak ja som to dobojovala na PN. Mam chytene priedusky, co je moj kazdorocny problem. Tak idem od zajtra lezat.

• nazdar chorobo 😉 pekne hajde domov a lezat.. aby viktorka mala zdravu mamicku 😵

• jani to nie je dobre.. poctivo vylez a nech sa muzo stara

• Veru. uz sa tesim, ako sa prespim 😉 Zuzi tu navstevu odlozime az ked budem zdrava 😉

• Caute baby 🙂
    Dlho som tu nebola a pozeram ze som bola na pretrase 😃 Ale konecne som sa sem dostala 🙂 Ako Jeana uz prezradila 😃 , 29.1. sa nam narodil Petko, hodila som uz par foto do albumu 😵 a ked spinka, tak je strasne zlaty, ale ked vresti, tak sa mu vyhrazam, ze ho vratim do porodnice 😃 porod som mala super a rychly, ziadne kontrakcie som necitila, cele to trvalo dve hodiny 😬 😃 ... 😃

Jani, gratulujem k Viktorii, super, ze Ti vyslo dievcatko ako si chcela 😵 😵 😵 A pekne sa vyliec, joj co by som ja teraz dala za to keby som sa mohla poriadne vyspat... 😃 este si to uzi kym je malinka v brusku 😉 😬

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém