Sex po svadbe. Nemám naň chuť. Poraďte, čo robiť

Profilova fotka
Ahojte,dievčatá! mám dosť vážny problém, a síce nemám chuť na sex. Po štyroch rokoch chodenia sme sa vzali, a namiesto vášnivých nocí si niekedy ani nepamätám, kedy to bolo naposledy.Viem, že chyba je na mojej strane, a viem aj to, že môjmu drahému to chýba, no zatiaľ to statočne znáša a nenalieha. Poraďte, čo robiť, lebo hoci je trpezlivý, určite to takto nemôže byť navždy. Vďaka.
Odpovedať
1
2
9
Profilova fotka
myslim si, ze po dlhsej dobe trvania vztahu - je jedno, ci je to manzelstvo alebo iny vztah - to uz nebude take ako na zaciatku v kazdom pripade sa treba o tom porozpravat a ked to vyhovuje obom, je to ok ak to nevyhovuje obom, v ziadnom pripade nerobit rozpis kedy ano a teraz hop jeden an druheho, ako to radia niektore prirucky - treba tomu nechat volny priebeh, trochu sa uvolnit zo stresov a zataze aj zo stereotypu
Odpovedať
lienka2, nič si z toho nerob. Ani u nás to nie je ako na začiatku, vášnivé noci.... Ale proste najdôležitejšia je komunikácia. My sme takí, že dva dni sa nemilujeme a potom zase super.Proste treba si dať pár dní pauzu a zase je to pekné. Ale najprv sa o tom porozprávajte, povedz mu o svojich pocitoch, možno potrebuješ zmenu či už polohy, láskania alebo proste len pauzu a tá obrovská chu príde zase sama. Nemôžete upadnúť do stereotypu, my máme svoje obľúbené polohy ale aj tak skúšame stále čosi nové
Odpovedať
určite ste sa dostali do stereotypu.. vždy len večer, vždy tá istá poloha.. radšej si zapneš telku :-D vyskúšaj ešte inú hodinu.. napr. poobede alebo cez obed... skúste to niečím oživiť.. neviem. proste niečo nové.. ak nezaberie to, tak je potom chyba niekde inde.. možno máš veľa práce, alebo je toho na teba veľa po psychickej stránke... nemusí byť chyba len v tebe.. možno to má súvis s niečím, čo drahý urobil a odvtedy ho nechceš - nepríjmeš.. mohol ťa ničím sklamať, naštvať... to je veľmi rôznorodé ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Gaja, môj drahý určite neurobil nič také, čím by ma naštval alebo sklamal a preto ho odmietam ;-) okrem sexu je náš vzťah úplne v pohode, o všetkom sa rozprávame, aj o tomto sme sa bavili, povedal, že mu to nevadí, že nemám stále chuť, že je dôležitejšie to , že ho ľúbim a staráme sa jeden o druhého, ale viem, že mu to chýba ;-( , hoci to priamo nepovie
Odpovedať
Lienka podľa mňa má gaja pravdu. A hlavne snažte sa to rýchlo vyriešiť, lebo chlapi sú chlapi, majú "svoje" pudy ;-) proste to potrebujú ako soľ. A sex je jeden z najdôležitejších faktorov vo vzťahu.
Odpovedať
lienka2- nezačala si brať antikoncepciu? Ja som mavala takéto stavy, keď som brávala antikoncepčné tabletky...
Odpovedať
to je pravda aj ja som mala také obdobie
Odpovedať
Profilova fotka
antikonc. tabletky beriem už takmer 3,5roka, takže z toho to asi nebude. :-( doteraz bolo všetko v poriadku. Začalo to asi pred rokom, keď bola mne jedna veľmi blízka osoba vážne chorá, v septembri zomrela a vtedy som fakt nemala ani pomyslenie na sex, a to chápal. Lenže to už prešiel takmer rok, čakala som, že sa život pomaly vráti do pôvodných "koľají", ale nič. Veľmi by som chcela žiť tak ako predtým, ale nedarí sa mi to. ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
no lienka 2 odporucam nemysliet na to co bolo ake to bolo super a tak to uz nebude za styri roky si sa aj ty zmenila ide to rokmi tvoje naroky na zivot sa stale obrusuju .... zacni oddnes uplne novu kapitolu a to tak vezmi sidva dni volno a vypni choddte na nejaku chatu nic extra nic drahe... chodte niekde kde bude zmena prostredia sami a pohodlie... veci neurychluj ak ta ma rad on vie v dobrom aj zlom do konca... vela sa o tom rozpravajte ...dajte si vecer spolocnu vanu pri svieckach z nejakym dobrym olejom ...nemusi to skoncit sexsom...to vobec nie je dolezite dolezite je aby si nadobudla istotu ze je s tebou a to iste aby citil on ....zacni skumat dotyky pretoze sex sa meni vekom nemozes predsa prezivat stale to iste to ako keby si jedla cely zivot iba zemieaky....velmi dobra knihaje o intimite v sexe mne ju drahy kupil aje naozaj skvela ...nopotom sme nato prisli ze vela robi aj psychyka cimviac na to myslis tym je v tebe vacsi blok ... no na kazdeho plati asi nieco ine ...drzim palce aby tento clanok vasho vztahu fungoval v novych a este lepsich rozmeroch...
Odpovedať
Vidíš lienka, predsa len v tom je niečo v tvojej psychike. Skús sa uvoľniť. Nejako to v sebe prebudiť. Možno by pomohla nejaká spoločná dovolenka (teda ak ste už neboli) alebo to v sebe naštartovať napríklad aj dákym erotickým filmom. Nie? Proste navodiť tú správnu atmošku, aby si opäť našla v tom to krásne a príjemné a aby si opäť nadobudla ten pocit že to potrebuješ. Keď svojho drahého ľúbiš, tak sa ti to určite podarí ;-)
Odpovedať
lienka ja si myslim ze ked na to nemas ani pomyslenie , alebo je ti to uz tak vzdialene, ze by si aj ale nevies ako na to ,tak s erotickym filmom radsej nezacinaj, ale ani sa o tom moc nebavte- prilis rozpravania zabije kazdy dobry sex, ja mam podobny problem, ale len z toho titulu ze moj mangel je vzdy mesiac prec a 2 tyzdne doma a mame uz maleho dvojrocneho syna, takze najprv sa mam nastelovat na to ze som mesiac sama a mama a potom zrazu ze som zena a milenka a kde odlozim maleho ? a tak hrr hrrr v case ked doobeda spi , to ma nebavi, mam rada intimco vecera , a vtedy padame vsetci traja unavou do postele, nuz takyto bol nas stereotyp az kym to nebolo povazlive, lebo potom sa aj tie sexualne vazby uplne rusia , specialne ked si rozumiete ako priatelia, tak Vam sex rychlo odpadne.........nuz ale treba s tym nieco veru robit , treba zacat myslet iba na seba, trochu sa dat do poriadku a nerobit vsetko spolu doma, chodte volakde len tak na vikend , ty sama s nevydatymi mladymi kamoskami-damska jazda, proste zacni v sebe prebudzat zenu a pomalicky sa ti vrati chut, ale spociatku to je donutenie , ale stoji to za to.... :-) ;-)
Odpovedať
Lienka, mne sa to tiez stalo po niekolkych rokoch pouzivania HAK. Skus zmenit alebo uplne vysadit....
Odpovedať
Článok sa načítava...
mne sa stratila chut na sex po vysadeni HAK /brala som 8r. / pred svadbou "post" pre srandu ved sa to tu spominalo dat si absataka a teraz..... :-) takze tazko usudit cim to na 100 perc. bude
Odpovedať
Profilova fotka
ja si mylsim,ze to bude nejakym psychickym problemom, mozno tym, ze si prezila stratu blizkeho cloveka, aj ked sa to nezda, ono to vo vnutri velmi boli aj po dlhsom case, podla mna by bolo dobre porozpravat sa so psychologom, urcite bude vediet,ako to odstranit. aj ked ja tiez nemozem povedat,ze by som mala nejaku velku chut na sex, ja som zase velmi casto unavena,najradsej lahnem do postielky a spim.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
aj ja si myslim, ze to je psychyckeho povodu. ja som na tom trosku podobne. ale u mna to je odkedy som tehotna. neviem si pomoct, mojho manzela nadovsetko milujem ale ani pomysliet na sex. uz sa z toho obaja smejeme. ale nutit sa do toho neda. a ked si to predstavym predtym..totalny opak. pevne verim, ze to cas vyriesi.
Odpovedať
lienka: a co maznanie? To ti neprekaza? Mozno proste potrebujes dlhsiu predohru. Mozno o dost dlhsiu. A pokial sa ti drahy v posteli vyslovene neprotivy, skus mu trosicku vyjst v ustrety.
Odpovedať
Profilova fotka
lienka, uplne ta chapem... mne sa pred skoro dvoma rokmi zabil brasko na aute... a ja odvtedy nesoferujem :-( uplne som aj zabudla co a ako a mam hrozny strach.... hocikomu do auta ani nesadnem :-( a tiez som mala trosku probemy ako ty ale to akosi som casom prekonala.... s tymto sa neviem pohnut uz rok :-( ja rozmyslam ze vyhladam psychologa alebo tak :-( skus nieco aj ty take..... neboj, mame pri sebe dobrych chlapov, podrzia nas ;-) drzim palce, a daj vediet ako si to poriesila ;-)
Odpovedať
zuz tak to je nas viac: mne zomrel brasko pri autonehode teraz v novembri a tiez na sex nemam vobec chut :-( ale verim, ze to prejde
Odpovedať
Profilova fotka
olinka, uprimnu sustrast ;-( ale neboj pozeraju sa na nas obaja z hora a davaju pozor ;-) ty sa nebojis odvtedy soferovania?
Odpovedať
baby, viem, ze soferovanie je od sexu daleko, ale ja sa pridam k tym, co sa boja soferovania. Nastastie mi neumrel nik blizky, prajem uprimnu sustrast vsetkym, ktorych blizke osoby opustili kvôli podobnemu nestastiu :-( , ale moj strach spociva niekde inde. V priebehu neceleho pol roka som na vlastne oci videla 6 vaznych dopravnych nehôd, kde umrelo niekolko ludi. Nastastie nik blizky nebol ucastnikom nehody, ale mala som moznost uvedomit si, ze nehodu nemusi vobec zapricinit sofer, ale nasledky ho prenasleduju do konca zivota. :-| Nuz ale spät k tomu sexu, prepacte za odbocenie od temy ;-)
Odpovedať
nie, je to sice divne, ale jazdim uplne normalne. aj ked viac pozeram do spatneho zrkadla... :-( ale mali by sme sa vratit k tej nechuti k sexu, aby sme nepokazili temu. ja sa vyslovene neodmietam milovat s polovickou, ale nedokazem si to uzit, alebo sa na to tesit. ved to iste poznate. aj ked musim priznat, ze ked sa k milovaniu dostaneme, nikdy mi to nie je neprijemne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
lienocka, poskusaj vsetky dobre rady od terajsich alebo buducich nevesticiek - a ked nic nebude fungovat, neboj sa ist aj ku psychologovi/sexuologovi. ved je to normalny lekar, resp. niekto, kto sa v tom naozaj vyzna a po case budete obaja spokojny.. aj tvoj drahy manzelik a aj ty sa budes zase tesit na krasne milovanie.. drzim palce!
Odpovedať
hviezda - howgh!
Odpovedať
a uzite si pekneho valentina ;-)
Odpovedať
lienka2, ako prvú pomoc odporúčam tzv. Kellogove cviky, ktoré vedú k prekrveniu genitálií a tým zvyšujú chuť na sex. Cvičia sa tak, že stiahneš /spevníš/ všetko svalstvo okolo rodidiel, podržíš stiahnuté 5 sekúnd a uvoľníš. Opakuješ tri krát denne po 20 stiahnutí. Dá sa to cvičiť kdekoľvek :-)
Odpovedať
kveta: dakujem ti za tip, skusim :-)
Odpovedať
cafte, mna nechut na sex prepadla ked som zacala uzivat hak, teraz som ju vysadila a chut sa vratila :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa pridám k tej HAK.. avšak keď som ju vysadila (asi pred rokom) nastali u mňa desné stavy.. úplne rozbúraný cyklus (dodnes) neskutočné bolesti, závraty, pocit, že sa zadusím.. občas až panika a popritom všetkom o chuti nemôže byť ani reči.. jednoducho hormóny urobili svoje :-S ale pomaly sa dávam do poriadku a snáď keď aj budeme cvičiť tie kellogove cviky x-) kočky držme sa! inak to vnímam podobne ako Olinka.. :-N PS: objavila som brušné tance - tak vyskúšajte - je to úplne super x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kocky! mne uprimne pomohol lubrikacny gel, moja nechut k sexu bola sposobena bolestou, ktoru mi moj manzel sposoboval a ze som sa nedokazala uvolnit v tom spravnom momente, ocakavajuc bolest... prva navsteva sex shopu bola hrozna, myslim, ze som bola cela cervena a koktala som, ale nam gel neuveritelne pomohol...myslim, ze ani navsteva psychologa/sexuologa by nezaskodila, len treba natrafit na spravneho odbornika. moja byvala gynekologicka ma zabila odpovedou na moj problem touto vetou: a skusil si manzel naplut na dlane?...no comment.... ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
A ako riešite, keď príde na vás také obdobie, že sa akosi na milovanie netešíte? Viem, že je dobré skúšať niečo nové, ale akosi nám dochádza fantázia, kde môžeme nájsť nejakú inšpiráciu, nejaká kniha... ;-)
Odpovedať
1
2
9
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?