Sex v manželstve. Poraďte mi.

Potrebujem vedieť váš názor, som vydatá skoro 2 roky. všetko je o.k.len toho sexu je menej a menej. Nie som žiadna nymfa, ale mať sex raz za týždeň sa mi zdá málo. Čo bude nasledovať po 10 rokoch? Neviem, čo si mám o tom myslieť, cez týždeň bývam dosť pracovne vyťažená,ale nevidím z manželovej strany ani žiadnu žiadostivosť alebo túžbu po mne. Potom príde víkend... raz sa pomilujeme ... príde mi to už ako rutina. Neviem, keď počúvam kámošky ako hovoria, ako ich manželia stále otravujú a chcú sex. Možno je to v tom, že manželovi sa páčia úplne iné ženy ako som ja. Chudšie, väčšie prsia a tak. Prosím o váš názor a ďakujem
Odpovedať
1
2
ahoj, podobna tema je v modrom konikovi, nakukni, mozno ti to pomoze ;-) http://www.modrykonik.sk/forum/show.p... a to, ze sa mu pacia ine zeny asi nebude az taka pravda, ked si vybral za manzelku teba... ;-) ;-) ;-) oni to na nas len hraju...
Odpovedať
aby ta muz bral ako pritazlivu musis sa aj ty tak citit takze treba zahodit komplexy a dat mu najavo ze si krasna zena ;-)
Odpovedať
janino, ďakujem za stránku na modrykonik, ale to že sa mu páčia úplne iné typy žien ako som ja tak to viem na 100%. Nehovorím že ja sa mu nepáčim, ale... ako 98% chlapom aj tomu môjmu sa páčia prsia 3 alebo pekný guľatý a pevný zadoček. Neklamme sami seba je to tak. Ja mám také malé 2 a aj to nie boh vie aké a zadok tiež nie je žiadna sláva. A od svadby som aj pribrala, aj keď on hovorí že jemu to nevadí... Janino, myslíš že to na nás hrajú... skôr hrajú na nás že sme pre nich tie ideálne my! Keď si muž berie ženu, nie je to kvôli tomu že má krásne nohy, zadok alebo prisia, tam idú tieto veci stranou... vtedy sa rozmýšľa nad inými vecami... či si rozumiete, či máte spoločné záujmy, ako si na tom s varením, prípadne aký máš vzťah k deťom a v konečnom dôsledku, či sa budeš vedieť o toho svojho postarať a nakoniec príde ten sex. A potom to vyzerá tak ako to vyzerá.
Odpovedať
ach, tak to máš 100% pravdu...oni nie sú takí idealisti ako my ženy...zmýšľajú reálnejšie :-D ale i tak verím, že tomu mojmu sa páčim, aj ked nie som dokonalá...ale ved to nie je nik. ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
deena - skus vytiahnut kabel od TV, mozno to pomoze :-D . vecer sa pekne okupkaj, navonaj, pribehni k nemu len v uteraciku a mozno to pomoze. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
deena, ano, mužom sa pačia typy barbie a otacaju sa za nimi na ulici, ale malokto s takou naozaj zije.. ;-) To je nemas 35 kilo a prsia vyskakujucez podprsenky ta nerobi horsou a manzel ta miluje taku aka si. Prejavujes niekedy iniciativu sama? Jer totiz dost mozne, ze predtym ste mali viac sexu lebo mal pocit, ze to chces, kedze ste uz dva roky manzelia a ty si sa nevyjadrila postupne znizuje davjky a stale ziadna reakcia, takze asi "kto mlci ten svedci"... on ma to co potrebuje a kedze neprotestujes nevidi zmysel robit nieco ine... Ako vzdy pri takychto veciach, radim pokec s manzelom. AK nechces rovno prejst na pokec, skus ho sama zvadzat, sama pridi za nim, vezmi ho za ruku, ze mas na neho chut, ze sa chces milovat, alebo akoukolvek inou tebe prirodzenou formou mu povedz ze ho chces... Ak sa zacne branit, ze on chut nema, nechce, je unaveny a podobne, potom je priestor na diskusiu. Povedz ze tebe to nestaci alebo ze chces viac. A dalsia vec, ak ti to staci, kasli na to, nechci s nim sexovat castejsie lebo niekde pisali ze zdravy priemer je 3 krat v tyzdni... je to uplne nepodstatne... a rpihliadaj i na zataz, stress, ci ine veci, ktore ho mozu dlhodobo znechucovat... :-) A nechci mi povedat, ze si si ho brala v prvom rade kvoli skvelemu sexu... ;-)
Odpovedať
madeleine, samozrejme, že som si ho nebrala kvôli sexu, to je jasné. Je to v prvom rade skvelý človek, zniesol by mi modré z neba! S manželom sme o tejto veci hovorili už niekoíľkokrát, ale jemu to takto vraj stačí. S tým sexi prádielkom som to skúšala, samozrejme, že to fungovalo, to zas nemôžem povedať, že by ma odmietol. Vždy je to skvelé. Čo ma trápi je to, že málokedy vyvinie snahu na sex, alebo keď ideme spať, to si ani nepamätám, či sme to niekedy robili normálne cez týždeň pred spaním. Nelietam v oblakoch, nemyslím si, že aj po 10 rokoch bude sex taký úžasný ako na začiatku, ale po 2 rokoch sa mi to zdá strašne zavčasu, aby náš sexuálny život takto ochabol. A to ešte nemáme deti, ktoré sú vraj najlepšia antikoncepcia.
Odpovedať
Profilova fotka
deena a naozaj nenastal vyrazny tlak na neho v praci alebo z okolia?
Odpovedať
Hmm...tazko sa mi vyjadrit, nie som vydata, ale myslim si, ze vo vztahu /niekedy som tomu neverila/ je zo 100% sex dolezity 50%...teda 50% je sex a dalsich 50% su ostatne veci. Neporozumenie v sexe vyprodukuvava hadky aj v uplne inych oblastiach. Ak je spokojnost v sexe, teda v tom intimnom zivote, tak aj v inych veciach je pohoda - najprv som tomu neverila, ale moj nazor, je to tak. Rozpravala som sa s viacerymi kamaratkami, najprv mi neverili, ale neskor prisli a povedali, ze je to tak. Deena, drzim ti velmi palceky, aby sa to vyriesilo.... ;-)
Odpovedať
Je fakt, ze chlapom sa pacia dlhonohe trebars blondiny, s trojkami hore a s peknym gulatym zadockom. Lenze...ktory by chcel mat takuto babu aj doma????? Neviem, ci mozem hovorit aj za chlapov ked som zena, ale viem, ze takuto babu by chlap za manzelku nechcel.Ta by minala kopec penazi na handry, kozmetiku a doma by bola stale prazdna chladnicka.A tomu ver.Dalej milovanie s takou babou, z ktorej kazde rebro trci...uf.Chlap ma rad, ked ma babu za co chytit, nie??? A v konecnom dosledku si chlap vybera svoju zenu nie len ako manzelku, ale aj ako matku svojich deti...a to sa zakonite do popredia dostavaju zeny s miernou nadvahou, ako tie vychudnute dlhonohe, ktore ani netusia, co je to menstruacia.... ;-) Takze ziadne obavy, u kazdeho chlapa plati, laska ide cez zaludok...skus mu nieco dobre navarit, napusti vanu s penou a svieckami a uvidis, ako to bude ficat.... :-) ;-)
Odpovedať
som dlhonoha a chuda dokonca aj blondina :-( ale viem aj varit a chladnicku mame vzdy plnu (a aj menstruaciu mam pravidelnu)...zas nas netreba hadzat do jedneho vreca...ide hlavne o povahu kazdeho z nas a o to, ako si sadnete, ako sa tolerujete a ako komunikujete, pretoze moj nazor je, ze vztah je hlavne o komunikacii a aj o komunikacii o sexe... ;-) ;-) ;-) agina: a moj chlap ma chce urcite mat doma :-D :-D :-D
Odpovedať
Uplne suhlasim s janinou..vsetko je v prvom rade o komunikacii..otvorenej komunikacii z oboch stran a aj o komunickaci o sexe, v sexe vo vsetkom..
Odpovedať
Článok sa načítava...
:-) :-)
Odpovedať
:-) :-) ;-)
Odpovedať
deena prave dva roky byvaju taky zlomovy bod ked vyprcha najvacsia chemia vo vztahu takze to naozaj nie je nic cudne ;-) mozno je niekedy dobre neporovnavat sa s inymi ludmi a najst si co vam vyhovuje ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
presne tak dorotka.Mi sme spolu us 6 rok/manzelia 6 mes./a nic sa nezmenilo.Ibaze clovek je niekdy unaveny a boli ho hlava :-D :-D :-D
Odpovedať
bianca no urcite uz mate pocit prvotnej zalubenosti za sebou aj ked prisiel uplne iny pocit ze k sebe patrite take to nieco viac ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mi sme mali ten pocit zalubenosti dva krat.Ja som si totis zobrala svoju prvu lásku.Prvy vztah skoncil,tak par rokov pauza a potom sme sa dali zasa do kopy a skonclo to v kostole.Mi i po tych rokoch mame taky pocit,ze mame byt za co vdacni,ze sme si opat nasli cestu k sebe :-)
Odpovedať
Dorka drzim palce.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-) Vieš, ten sex je naozaj potrebný. Som vydatá 5 rokov. Po roku mi manžel povedal, že nechce aby to bola rutina. Teraz mu ale nevadí, že je rutina keď sa nemilujeme. Ale môžem povedať, že teraz je ten vzťah naozaj taký aký ma byť. Aj keď je málo sexu. Manžela často bolí hlava. T.j. kým sa Ti nevyhovorí 5-krát do týždňa že ho bolí hlava, stále Ťa miluje. x-) A aby som nezabudla, vydavala som sa ako 58kg vysoká kočka. Teraz vážim 75kg, nelíčim sa kvôli očiam. Povedala som mu ak chce, môže si nájsť inú, ale viac sa ma nedotkne a viac tu pre neho nebudem. Neverím že to niekedy spraví. Skús mu viac veriť. Možno ho niečo začalo trápiť. Prečo vlastne nemáte deti? Možno ho trápi práve to. Možností je veľa. V manželstve sa stáva veľa dobrého. Držím palce. ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
heh celkom dobre napady.. http://www.tabu.sk/cis042005/pribeh.htm
Odpovedať
Profilova fotka
Deena - u nas funguje ako zakladne riesenie kazdeho problemu, ktory sme doteraz mali - komunikacia ... Pisala si, ze s manzelom ste o tom hovorili, no mozno treba este viac ... neboj sa hovorit o svojich pocitoch, o tom, co prezivas, pokym to muzom nepovieme, co sa v nasom vnutri odohrava, oni to nemaju odkial vediet, nieco ako 6. zmysel funguje u maloktoreho muza... Zelam vsetko dobre ...
Odpovedať
nám sa lekár teraz vyslovene zakázal milovať...kvôli bábu... asi preto, že je to v úúúúúplnom začiatku....tak uvidíme, čo nám povie po kontrole....
Odpovedať
Profilova fotka
Tribitka, kedy budes mat babatko?
Odpovedať
podľa výpočtu 8.8.2007..... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
A svadbu tiez planujete?
Odpovedať
zatiaľ to moje tehotenstvo nevyzerá veľmi ružovo...tak nechcem nič plánovať....uvidíme, či to stihneme počas tehotenstva, to záleží od toho, ako sa bude tehotenstvo vyvíjať.... ale jaska, svadbu plánujeme aj naďalej...ale vnútorne by som bola spokojnejšia, keby sa nám dieťatko narodilo už ako manželom..... ale uvidíme.... |-|
Odpovedať
tribitka drzim silno palceky ;-)
Odpovedať
deena, vobec to nie je v tom, ze by sa mu pacili ine zeny. to ze kamoskyni manzelia sa chcu milovat castejsie neznamena, ze je to naozaj tak. su muzi, ktori proste sex potrebuju a su taki, ktori ho potrebuju menej. alebo dalsia moznost, ako pisali baby, ze ma nejaky problem a preto nema chut. ale vztah nie je len o tom! proste ide o kvalitu nie o kvantitu!!!!!!!!!
Odpovedať
tribitka vela stastia nech sa vsetko vydari. my uz babatko mame. tak viem ake to je tiez som mala tak trochu rizikove tethot. Tak si davaj na seba hlavne pozor.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?