Správanie rodiny po svadbe

Profilova fotka
Ahojte kočky :) náš veľký deň bol úžasný, krásny a nezabudnuteľný :) lenže teraz 3 mesiace po svadbe som sa dozvedela, ako krásne ma moja rodinka ohovára... Sesternica začala s tým, že sa jej nepáči, že nie som skromná a musela som na svadbe ukazovať, že na to mám... Že všetko muselo byť luxusné atď... že aj šaty som mala také honosné... (pričom som ich mala ešte lacnejšie, akoby by som si ich požičala v KE!!!) pridala sa k tomu teta, že na čo v 4 hviezdičkovom hoteli, že na čo v Dóme sv. Alžbety... no proste ja to nechápem... šaty, obrúčky, popolnočné šaty, topanky, takisto oblek a kopec ďalších položiek sme si s manželom platili sami, hotel si myslím, že na tie 4 hviezdy nebol vôbec drahý, namiesto toho, aby som mala nejakých 100 ľudí v kulturáku, sme mali 55 v hoteli, sála v tom čase bola zadarmo, výzdoba ma vyšla asi aj lacnejšie ako keby som si ju sama robila... no proste som v úžase, prečo ich to vôbec trápi, aj keby stála 20000 tak čo... Nechápem, ako práve rodina sa môže takto zachovať. Ostala som z toho v šoku a najhoršie je, že mne priamo to nepovedia, iba mojej mame....Ja som si na svadbu šetrila, aby bola krásna, nemyslím si, že som to preháňala a veľa detailov som už ani nemala čas... je mi z toho smutno, lebo teraz o mne prehlasujú, aká som namyslená, že sa ukazujem, že som to preháňala, že prečo som mala také honosné šaty a luxusnú svadbu :( :-S :-. :-| :-( Dúfam, žienky a nevestičky, že Vám Vaša rodina dopraje a nepokazí Vám takto náladu :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ....z toho si nic nerob.....asi zavidia...... ja som mala nieco podobne akurat ze mne väcsina z rodini pre istotu ani na svadbu neprisli ..ties sme si sporili a vsetko sme si platili sami taze ked som nieco pocula povedala som ze nikto mi s nicim nepomohol a nedal tak nech drzia usta a krok :-) a spravila som si ju jak som ja chcela .....sesternica mala svadbu asi 2 mesiace po mojej ...a poviem ti ze v zivote som sa nenasmiala viacej jak na jej ...jeden trapas za druhim ...hlavu hore bol to tvoj den ....:-)
Odpovedať
mne tiez pre istotu polka rodiny na svadbu neprisla, ale kaslem na to, svadba bola uzasna a bolo tam plno ludia, co sa na mna tesili a maju nas radi :) a vobec ich nepocuvaj, ved pockaj, aj oni budu mat svoj den a potom uvidis, ako sa budu niest, ved je to tvoja vec, co kolko stalo a ty ako nevesta rozhodnes, co si ako urobis, je to vas den a este o to viac, ked si to platis sama, tak sa nemaju co starat ...takychto ludi vobec neries, cas ukaze, kam sa oni dostanu a kam ty :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lienka182 Tak z toho co cítam ide strašná závisť zo strany tvojej rodiny... My budeme mať tiež v **** hoteli a to neznamená ze sa budeme ukazovať csss strašne su niektoríbludia závistlivý...
Odpovedať
ako samozrejme, aj zenich je tam pritomny, ale vacsine je to jedno, teda aj mojmu bolo a nechal ma, nech si tie pripravy uzijem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzana9890 dobre si im povedala :D ja som ich musela riesit este pred svadbou lebo si mysleli ze svadbu spravim podla ich predstav ... nestalo sa a teraz este toto :-S Ďakujem za povzbudive slova ;-)
Odpovedať
No preto som ja ziadnu svadbu nerobila s milacikom sme sa vzali v kostole rodine sme len oznamili ze sa vtedy derieme ked chcu nech pridu na obrad... ohovarali by ma tak ci tak lebo jeden chce take jedlo druhemu sa nepaci to dalsieme hento.. tak tie peniazky co by sme dali na svadbu tak sme si ich uzili my dvaja na dovolenke.. lebo to je v kazdej rodine ze ta budu ohovarat este 10 rokov lebo nebola svadba tak ako by si predstavovali.. tak treba sa na rodinu vykaslat...
Odpovedať
tiež sa bojím ako to bude ale kedže si svadbu robíme so snúbencom, tak sme sa rozhodli ze si zavoláme len ludí s ktorými sa stretávame a máme naozaj dobrý vzťah a z toho nám vyslo že tam dokopy bude asi viac kamarátov ako rodiny. Tiež netúžim po tom aby ma potom z jednej alebo z druhej strany ohovárali aj ked si určite nájde každy vždy niečo nedá sa vyhovieť, je to alebo teda bol to tvoj den a nenechaj si to znechutiť :)
Odpovedať
@lienka182 no vyzera to na citu zavist :-S Kasli na nich. Preco by ste si to raz v zivote nemohli dovolit, ked na to mate... Aj keby te si brali pozicku, je to vasa vec
Odpovedať
ja by som si z toho nič nerobila ....... závidia ... a tešila by som sa, lebo asi sa im všetko páčilo, keď tak hovoria....ha ha
Odpovedať
nič si z toho nerob,hlavne že vy ste si svadbu užili a urobili podla seba,vykašli sa na ostatných závidia len .
Odpovedať
@lienka182 take reci, uz ani nepustat jednym uchodm dnu. pozri zaklad je ze tebe sa to takto pacilo, boli ste ochotni za to tolko zaplatit kolko ste zaplatili, a ich do toho nic nie je. to bol TVOJ SEN a podarilo sa ti ho splnit :) nie kazdemu sa to podari. to ze oni by ho chceli okresat je uz ich problem. predsa sa nebudes citit previnilo a zle za to, ze si si splnila vlastny sen. praveze rodina si kadeco dovoli a nepozna hranice. mna bude tiez ohovarat buduca svokra so svagrinou-ze preco tam bude cake bar, preco budu v obalke take drahe oznamenia,rvsp a este aj karticka s etiketou, preco bude pri vchode do saly vyveseny zasadaci poriadok, preco si nedavam robit kolace tam kde oni, a preco ja chcem davat piect tortu cukrarke z kosic a nie tam kde budu robit kolace.no ako, ked raz su dute tak su dute a nevysvetlis ze si ides plnit sen na ktory jednoducho mas a chces ho takyto :) takze hlavu hore a kasli na vsetkych co chcu nicit tvoje sny :)
Odpovedať
vobec sa tym netrap. ak si rodina mysli, ze to stalo majland, sala, hotel a neviem co vsetko, tak to bolo asi uplne super. len ty vies kolko to stalo, ze mohlo aj omnoho omnoho viac. napriek tomu efekt bol maximalne luxusny a svadba taka aku si chcela. tak potom? viem, je to neprijemne, je to rodina, ale preco sa vnutorne zozieras ludmi, ktori ti to nie su schopny povedat do oci? je to ich problem, mozno im len dosli temy na rozhovor... ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Jednym slovom tomuto sa hovori !!! ZAVIST !!! Nic si z toho nerob. Akoze sorry ty chces aby sa rodina dobre najedla dobre zabavila v peknych priestoroch to ze si na svojej vlastnej rodine nesetrila a minula si nich vlastne uspory za toto este o tebe poza chrbat hovoria? Sama o sebe si pekna zena a aj keby si na seba dala vrece aj tak by si dobre vyzerala. Tak sa uplne vykasli na rodinu a to co hovoria o tvojej svadbe. Ty si sa vydavala a nie rodina pride uplne od veci ak ma niekto pozve na svadbu ktora je pekna a premyslena do detailov aby som sa este niekomu vyzalovala...no jedno je iste rodinu si nevyberame :-( Ak si ty stastna tak nic neries a aj reci prejdu pekny den ti prajem ;-)
Odpovedať
netráp sa tým, 100 ľudí 100 chutí, nikdy nemôžeš vyhovieť všetkým, vždy sa nájde niekto , kto bude hundrať
Odpovedať
ja by som ich konfrontovala osobne. nech sa vyjadria pred tebou. určite už potom nebudú nikoho ohovárať a kritizovať
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzana9890 @alexandra_saska @sabina554 @popradeva @fiancee19 @methexis @novalienka @coralina86 @laurus86 @monikq @9kacenka9 @ejanjelik @kamanima Kočky ďakujem veľmi pekne za podporu a milé slová ;-) odstupom času to už beriem trošku inak, keď ich stretnem osobne tak sa k tomu určite vyjadrím. Teraz to beriem tak, že majú. čo závidieť a som rada, že svadba bola práve taká, akú som si ju vysnívala :-p
Odpovedať
Profilova fotka
he no my sme mali to iste hned dva dni po svadbe teda vcera. ze dostali malo kolacov vo vysluzke, ze sme im nakrajali tenke platky zo svadobnej torty, ze nedostali pálené ale iba vino. ze som pozvala kolegov z byvalej prace a nie "blizsich" ludi teda bratrancov a sesternice. kks take jedlo v zivote nejedli co na nasej svadbe a nepili taky kvalitny alkohol a oni sa idu stazovat ! bratranec sa vyjadril poza chrbat ze tuto svadbu da este vyzrat mojej mame !! tak som mu napisala taky mail a poslala ho do p... ze ak nieco ma nech sa obrati na mna . v zivote sa nezaujimal o mna tak co ho kua trapi moja svadba. LUDIA SU PROSTE NEVDACNí kaslat na take hyeny. . berem to tak ze su to uboziaci ktorí maju nudny zivot tak stale musia niekoho riesit a rypat. takze kaslimee na nich vsetkych !!
Odpovedať
Profilova fotka
@matulka2610 no hrozné niečo :-| mňa proste mrzelo, že ľudia, ktorí su so mnou celý život sú ku mne takí zlí... len sa mi potvrdilo to, že viac cudzí ľudia doprajú a takzvaná rodina len závidí a ohovára... Myslela som, že to len ja mám takých hrozných príbuzných :-S Drž sa a kašli na nich.. človek sa snaží, aby všetko bolo perfektné a ešte na to doplatí... Bola si krásna nevesta, blahoželám a všetko dobré želám ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lienka182 dakujem velmi pekne. a presne tak cudzi viac dopraje ako vlastna rodina. preto som ich tam chcela lebo som s nimi v konatke castejsie ako s rodinou, sak tych bratrancov a sesternice som videla podarktorych dva krat za zivot.. teraz si uzivajme manzelstvo a kaslime na zavistlivcov, karma ich dobehne :)
Odpovedať
@lienka182 Asi ti nesmierne závidia, pretože oni by na to asi nemali toľko koľko Ty. Závisť je veľmi veľká choroba terajšieho obdobia. Každý závidí druhému aj 1 cent!
Odpovedať
Profilova fotka
Jedno mudre prislovie hovori:"Zite tak,aby Vam zavideli"...to ze ohovaruju to co popisujes je znakom iba jednej skutocnoti.A to,ze sa im pacilo,ale kedze slovensky narod je uz raz taky a pochvala niekoho,alebo niecoho mu je velmi vzdialena,tak to podaju tak ze no ved vies.....maj stale usmev na tvari a mamu nauc nejaku vetu ktoru bude v takychto pripadoch pouzivat... :-D
Odpovedať
síce som svadbu ešte nemala, ale mne je už teraz úplne ale fakt úplne jedno, kto na ňu čo bude hovoriť...robíme to pre seba, ja a môj muž, komu sa nepáči, nech ani nechodí a vôbec... čudujem sa, že ťa to trápi, nebrala si si manželovu rodinu ale manžela, s ním budeš žiť a zvyšok ti môže byť fuk...;)
Odpovedať
Profilova fotka
@henamichal tak asi to bude závisť.. že oni v rodine nemali lepšiu svadbu, že všetko tak vyšlo, že to bolo krásne :) ale aj tak od rodiny, aj keď trošku vzdialenejšej to najviac zabolí.... @kakatulik máš pravdu :D asi si žijem tak, že mi až závidia :D @lenka12321 aj ja som si hovorila, že si to urobíme podľa seba, lebo už pred svadbou sa starali... tak im mama povedala, že ak niečo potrebujú komentovať ohľadom svadby nech mi volajú :D zrazu už bolo ticho... no a po svadbe tak toto som nečakala... horšie je práve to, že to bola moja rodina..zo mňa teraz robia nejakú namyslenú kravu :-| najhoršie to bolo keď som sa to dozvedela, teraz už viem, že týchto ľudí vo svojom živote nepotrebujem :-)
Odpovedať
@lienka182 Ahoj, absolutne nechapem, preco ta toto trapi? evidentne maju komplex nejaky... je to ich ubohy nazor na vec.... teba sa to nemusi dotykat. a ked hej, konfrontuj ich.
Odpovedať
spýtaj sa sama seba, boli ste vy s manželom so svadbou spokojní? ak je odpoveď áno, nemáš ďalej čo riešiť... teta so sesternicou si len ventilujú komplexy :-/ pousmej sa, poľutuj, vieš aké musia byť nešťastné vo svojich životoch keď majú potrebu práve tvoju svadbu riešiť...
Odpovedať
Profilova fotka
Hrôza a des. Zasa sa potvrdzuje porekadlo s rodinou dobre len na fotkách. Ohovárajú ťa? Nadhoď ceny dvoj násobne, všade rozširuj koľko času, nervov a HLAVNE peňazí ťa stáli prípravy, ako si sa pre nich obetovala a snažila sa im vyhovieť aby mali všetko tip top a za to sa ti na daroch nevrátila ani tretina. Chcú mať show? Tak nech majú! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@zaburyna @zuska_bluzka @vlcik1 presne tak to asi spravím :D potom ich asi rozpučí :D pozerám si náš videoklip a fotky a viem, že to aj napriek ich závisti stálo za to :) nič neľutujem a už ma ich reči netrápia, brala som si muža, ktorého milujem a nám sa svadba a všetko na nej neskutočne páčilo :) Máte pravdu kočky :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?