Svadba je za nami. Aké máte pocity?

Profilova fotka
...už je to tak, už som "v tom" v chomúte tom manželskom... Milé sedmičky a sedmičiakovia, keďže už máme/máte všetky "po tom", rozhodol som sa založiť novú tému. Verím že spolu pokecáme o tom, aké to bolo, čo vyšlo a čo nie, aká bola svadobná noc, xixixi ;-) Ak chcete, podelíme sa spoločne s radosťami i starosťami, čo-to sa o sebe dozvieme, a keď bude treba, aj si poradíme v ťažkostiach, ktoré určite prídu... Takže: ak súhlasíte...
Odpovedať
Profilova fotka
Yogi si proste skvely!Prave odlietame naspat domov do Talianska,lebo v sobotu mame svadbu aj tam....ale hned ako mozem prihlasim sa! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Ahojte sedmickovci ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Naj sam super, všetci to videli :-D ;-)
Odpovedať
chcela som ist na nasu sedmickovu stranku a je zamknuta tak :-( chcela som pridat nejake fotocky ale mi to nejde tak to skusim neskor
Odpovedať
Ahojte sedmicky. Idem vam prezvadit preco som nemala fotku.Jedna z vas sa ma pytala preco som zrusila fotku. A ja som povedala ,ze to vysvetlim po svadbe. Mali sme svadbu o dvoch svedkoch a nik o tom z rodiny nevedel ani rodicia. V nedelu po svadbe sme to isli oznamit mojim rodicom. Moji rodicia to zobrali oproti svokrovcom dobre. Mamina dnes rano uz bola v pohode. Do konca si potikala s mojim manzelom :-D Dnes poobede sme prisli ku svokrovcom a ty skoro dostali infarkt hlavne svokra.Asi nebude spat celu noc. Do teraz plakala.Asi budem ta najhorsia nevesta koli tomu ,ze sme to tak urobili. Ale mne je to jedno. Ja s nou zit nebudem ale s mojim manzelom,ktoreho milujem. rodicia aj svokrovci sa musia s tym vysporiadat ;-)
Odpovedať
...kamila... :-D :-D :-D ...my sme to svokrovcom oznamili presne tak isto ako vy :-N ...dokonca sme boli natolko "drzi"..ze sme doniesli aj male vysluzky :-D ..hore hlavu..presne ako si pisala..hlavne ze ste vy stastni ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kamila mas uplnu pravdu! ;-) Drzim palce, a prejem vsetko naj! :-N
Odpovedať
Profilova fotka
jeeeeeeeej nova tema ;-) ahojteeee :-D
Odpovedať
Dobre ranko sedmicky dnes nas caka behanie po rodinach a ideme to oznamovat ;-) baby ako si mam upravit fotky aby som ich mohla dat do albumu?
Odpovedať
kamilla takto: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
Dobre ranko a JOGY, super tema, len sa dufam nebudem mýliť a stale chodit na nasu starutemu, ze zo zvyku.... Drahe panicky, vcera som si vybavila vsetko mozne aj nemozne...mam novy vonavucky OP, VP sa mi vybavuje a pas zatial nepotrebujem, ved sme v EU a inde cestovat zatial neplanujem. Mam vybavenu banku, orange, Urad perace socialnych veci a rodiny, do socialky a zdravotky mi to vybavi v zamestnani a co ja viem, co este uz mam....ale pekne som to vsetko stihala vcera v strankove dni. Kedze je vsetko v Petrtzalke, tak som to elegantne obehala, bez stresu. Tak sa mi to paci, bez stresu. Nastastie bolo pekne a neprsalo, co mi vyhovovalo,lebo vsade som chodila peso, ale busom...Manzela som mala v Cechach na doooolezitej obchodnej porade. Koncom mesiaca mi odíde az do Bruselu a potom do Holandska, ale takeho muza som si zobrala...cestovatela, tak to musim akosi prezit. Hlavna vec,ze budu bubaky... :-D . Inac, mame doma zavedenu Japonsku domacnost. Viete co to je? Zeny, to by ste mali vediet....
Odpovedať
majtika co toje?
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahojte :-) mna caka zmena identity ;-) v pondelok, snad to vsetko vybehame. majtika, co je japonska domacnost?
Odpovedať
ahoj kaciatko v pondelok som bola na oravskom hrade a spomenula som si na teba ;-) aj mna caka umena dokladov v pondelok
Odpovedať
Profilova fotka
Japonska domacnost,,,,zeny, no pekne, to neviete???? No, v Japonsku to funguje tak, ze manzel da manzelke celu vyplatu a ona mu dava denne vreckove, na jedlo, na cigarety a tak...., ale domacu kasu a domacnost ako taku ma manzelka v rukach, lebo ona nakupuje, plati seky a vedie cely chod domacnosti. Tak to funguje. A poviem vam, nam to tak vyhovuje. Mame s manzelom jeden ucet, a ten je moj, ale ja mam 2 platobne karty, MC a VIZA a MC mam ja a VIZU ma manzel, i ked je v obchodoch na podpis, ale z bankomatu si moze vybrat kolko len bude potrebovat. Naststie vacsinou nepotrebuje, lebo kedze chodi dost casto na cesty, tak dostava t.z. cestaky ktore mu stacia a penazi ma vzdy dost. Tie su jeho, tie mu neberiem, z tymi nech si hospodari, ako uzna za vhodne. Ale vyplata, ci jeho, ci moja, je na spolocnom ucte, s ktorym pri platbach disponujem JA. TO JE JAPONSKA DOMACNOST.
Odpovedať
ahoj kami... no my sme boli na hrade v sobotu :-D dobre bolo ;-) ved ked budu fotky, tak sem nejake plesnem. majtika, no pekne... neviem, ci by mi to vyhovovalo... my mame kazdy svoje ucty, ale samozrejme, ze navzajom vieme, co a ako... ale kazdy si to ma zariadit tak, aby to vyhovovalo hlavne jemu, no nie?
Odpovedať
Profilova fotka
Kaciatko, my tak fungujeme od sameho zaciatku a uz spolu zijeme v jednej domacnosti 2/5 roka a vyhovuje nam to. Teda mojmu manzelovi to urcite vyhovuje, lebo on nema cas mysliet na take veci, ako co zaplatit a co nakupit a kedy a podobne. Nato ma mna a ja ako uctovnicka a ekonomka sa v tychto veciach viacej vyznam, mam v tom prehlad, viem kedy a do kedy mame co uhradit, vediem si evidenciu a podobne....ked treba nieco do domacnosti, to riesim s nim, ale zase, ja mam v tom vacsi prehlad, lebo mam lepsie citenie pre vedenie domacnosti. Takze preto to je u nas takto a mnohe casom pochopite, zejeto ta najlpesia cesta. Lebomuzovi naco su peniaze, ty na to nemaju cas a ani to citenie pre vedenie domacnosti, aspon ten moj urcite nema. V robote na platenie sekov ma svoju uctovnicku a tiez sa o to nestara. Pre neho su dolezite ksefty a obchody a nie peniaze....tie su len odmenou zadobru pracu. Nad tym si hlavicku nemieni lamat, ako sa vravi, na to ma on svi lidi....a to som ja, napr.
Odpovedať
ahojte kocky, konecne som objavila, co za novu temu to yogi zalozil :-D . Majtika - aj my budeme mat spolocny ucet, hned, ako zajdeme do banky. Tie sme este nevybavovali. Zatial mam len novy OP a kartu poistenca. ostatne moze pockat.
Odpovedať
Profilova fotka
Jani, sama potom uznas, ze to je jediny a najlepsi sposob si udrazat poriadok a disciplínu v domacnosti... Ak si manzelia navzajom doveruju,tak neni o com....
Odpovedať
hej, aj u nas doma to tak vzdy bolo, aj u nich doma to tak vzdy bolo, cize nie je o com rozhodovat. Tak sme zvyknuti obaja, nepripada nam to ani divne, ani cudne a odobornici to vrelo odporucaju. Ale zase nemam nic proti inym formam, akurat nam vyhovuje tato.
Odpovedať
majtika, podla mna sa neda urcit, ktory sposob je najlepsi... kazdemu vyhovuje nieco ine... a to, ze mam svoj ucet neznamena, ze manzelovi nedoverujem...
Odpovedať
ahojte kocky, ja tiez nie som za spolocny ucet, no ale kazdemu vyhovuje nieco ine, takze ho nebudem odsudzovat ;-) my mame kazdy svoj ucet a takto nam to vyhovuje, menit to urcite nebudeme..a ako pise kaciatko, neznamena to, ze si nedoverujeme.. proste nam to takto vyhovuje ;-) inac, v piatok si ideme po fotky, strasne sa tesiiim!!! :-) :-) :-)
Odpovedať
Danulik - ved uz nejake mas. Ides po dalsie? Tesim sa, rada si pozeram albumiky. Ja budem mat dalsie az buducu nedelu, lebo fotograf odcestoval. Uz sa tesiiiiim. A ako vravis, nikoho neodsudzujme. Tak ako kazdemu z nas vyhovuje ina farba, ina mineralka, ina zaclona (ak vobec), tak kazdemu vyhovuje ina forma hospodarenia s peniazkami. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to zlaty: ja viem... ved preto si ma moja vzala, xixixi ;-)
Odpovedať
presne tak. kazda dvojica je ina, kazda domacnost funguje inak a kazdemu vyhovuje nieco ine... a tak je to spravne ;-)
Odpovedať
jani - tieto fotky mi poslal fotograf mailom, iba zopar, lebo som uz nevydrzala :-D a teraz v piatok si vlastne ideme po ne.. uz by sme mali dostat vsetky na CD, aj nalepene v albumoch
Odpovedať
kacenocka - co povies inak na moje vlasy. Takto nejako si si to predstavovala? Ci uplne inak? Lebo ja som si vo stvrtok pred svadbou len sadla u kadernicky a povedala som jej, ze chcem vyces dohora.
Odpovedať
Profilova fotka
to majtika: my sme si to zariadili tak, ze z mojho uctu (nebudem otvarat dalsi) som bankomatovu kartu dal v nedelu rano manzelke, vytvorime rozpocet a budeme sledovat PRESNE vsetky nase vydavky (aspon prve mesiace) Manzelka nema problem, vzdy mi nejaku tu korunu do penazenky šupne, ak by niečo neplanovane bolo treba kupit v meste... a nemam pritom pocit, ze by som bol nejako ekonomicky obmedzovany - skratka u nas je dokonaly komunizmus-všetko mame spolocne (az na zubne kefky a spodnu bielizen) ;-)
Odpovedať
juj, predchadzajuca sprava bola pre kaciatko :-N , Sa hanbim, som to poplietla. danulik - podobne. Zopar na navnadenie a zvysok pak :-D. Ale je skvely, lebo sme sa dohodli, ze vsetky budu az potom. a on miesto toho, aby si po svadbe pospal, tak robil fotky.
Odpovedať
Profilova fotka
aha, hm, a este oblecenie nemame spolocne... xixixi ;-) ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?