Tipy na vianočný darček pre manžela

Babuľky, viem, že je to možno otrepané a budete mať na mňa zlosť...ale čo takto si vzájomne poradiť, čo tým naším chlapom na Vianoce... :) ja som v koncoch totižto... :) vraj nič nechce :) a tak...pripravujeme sa na našu prvú spoločnú domácnosť. Čo by sa v nej mohlo chlapovi reálne zísť? Poprípade poradte. Volám SOS fakt, som v koncoch :D... :) ĎAKUJEM :)
Odpovedať
1
2
Ahoj no môj je momentálne zaťažený na naše auto a na nete som našla cestnú kameru tak som mu ju kúpila a keďže tiež zariaďujeme bývanie tak sme sa zložili na bio krb. :-)
Odpovedať
ahoj, ťažko ti poradí niekto cudzí, kto ho vôbec nepozná. Záleží od toho aký je, čo má rád, aké má záľuby, alebo čo počas roka povedal že by chcel, alebo čo ho zaujalo, keď ste boli niekde v obchode. Ja to riešim tak.. proste celý rok sledujem čo spomenie že by sa mu zišlo :) A keď už fakt neviem, tak nejaká dobrá voňavka, alebo iná kozmetika sa vždy hodí, len je to menej originálne.
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna, ak je kutil a rad i zbiera bars ake srubky :-D Kup mu take neico ako peracnik, kde ma srobovaky a skrutky a klince a hocico... To je ako lego pre male dieta :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Teraz ficia power banky, kedze sucasne telefony vydrzia tak maximalne den. Je to elektroniky, co maju muzi radi a celkom prakticke. Ale zase pokial cely den sedi pri pocitaci, kde si ho moze dat nabijat, tak to asi nevyuzije. Inak tazko povedat. Moj si vypytal hand free sluchatko do auta, ale kedze mu chcem spravit aj prekvapko, tak mu asi nakupim rozne pamlsky co ma rad a to mu dam do krabice, ako napr. pivo medovy porter, oblubeny syr mimolette, nejake dobre pralinky, fajnovu penu do kupela a tak. Este ma napada, ak vari, tak su celkom mile tie sexy srandovne zastery na varenie :D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
ahojte, blížia sa najkrajšie sviatky roka a tak otváram túto tému. čomu sa poteší váš manžel-drahý na vianoce? môj si dnes nakázal: hodinky, voňavku, striptíz, nové auto :-D voňavku už mám objednanú, hodinky si kúpil sám, tak mu ich zaplatím... na nové auto nemám a ten striptíz..... čo poradíte mimo tohto zoznamu? ďakujem :-D je tanečník
Odpovedať
Profilova fotka
@salsape aspon ze ti to povie ten moj nepovie nic. Ak je tanecnik tak co tak neaky kurz? Pre vas dvoch napriklad?
Odpovedať
Ja som kúpila svojmu mužovi toto https://thechillidoctor.sk/21-vianocn... a mám pokoj :D miluje chilli a stále všetko dochucuje, tak ma 2v1 a navyse je to v peknom stojane :)
Odpovedať
Profilova fotka
My si s manželom pošleme do e-mailu link na niečo, čo by sme chceli pod stromček. Dosť mi to teda pomôže. Tento rok som mu kúpila zatiaľ Xbox, za ktorý sa nenávidím, taká hromada peňazí :-D Ešte mu k tomu kúpim nejakú hru, knihu, tričko a možno ma ešte niečo napadne.
Odpovedať
Profilova fotka
@renya3 :-D ten x box nema chybu to by som ja nekuppila aj ked ja som mojemu dala na vianoce darcekovy poukaz na cistenie kozenych sedaciek v aute stoji 250euro :-D skoro ma kleplo ale viem ze uz dlho si chce dat vycistit auto no nekup to
Odpovedať
Profilova fotka
ja svojmu snúbencovi kupujem na vianoce športovú súpravu, je futbalista, spomínal že by chcel novú súpravu :) tak ju bude mať ::)
Odpovedať
Profilova fotka
Mojho neskutocne potesila pekna, kvalitna, kozenna penazenka, do ktorej sa zmesti aj mobil.
Odpovedať
Profilova fotka
tak my sme to vyriešili jednoducho kúpili sme si spoločný darček a hotovo :) ideme na týždeň do Amsterdamu... konečne sa tam vrátim po neskutočných 3 rokoch :) ... inak to lámanie si hlavy nad darčekmi mi vždy robilo vrásky ale akosi to už neriešim... kedysi som bola zaťažená na darčeky či k narodeninám alebo meninám no teraz akosi prichádzam na to, že ja skutočne nič nechcem len to aby sa mi môj muž každý deň vrátil v poriadku domov to je pre mňa ten najvzácnejší darček :) ale ak môžem poradiť, čo tak vymyslieť mu nejaký zážitkový darček :) tandemový zoskok alebo rýchla jazda na porshe ... teda samozrejme ak ho niečo takéto nadchne :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@renya3 ja som tiez minuly rok kupila svojmu playstation 4 m-380e doteraz som to nerozdychala :-) a mozno sa na nom hral 3krat,kedze pracuje v zahranoci vela ani nema casu ale aj tak..Našu malu to nezaujima tak si to pozicalo nase krsniatko...tento rok chce lepsi holiaci strojcek..
Odpovedať
Ja dávam tip na elektrickú zubnú kefku :) môj manžel ju roky používal, nedávno sa mu pokazila a je z toho nešťastný, tak na Vianoce dostane nečakane novú :) sú v rôznych cenových reláciách. K tomu ešte vymyslím nejaké prkotinky :)
Odpovedať
Teda ženy vy dávate riadne sumy za vianočné darčeky, my by sme si také drahé nekupovali aj keď na to máme :-)
Odpovedať
ja sa chystám kúpiť lístky na koncert jednej z jeho najobľúbenejších kapiel
Odpovedať
Profilova fotka
teda baby kupovat manzelom ps4 ? :-. ja som ju tento rok kupila synovi, muzovi som kupila teplakovy komplet s trickom a slapkami NB. a este k tomu prkotiny. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
ahojte baby, mozno ma tu ukamenujete, ze uz idem riesit vianocne darceky, ale chcem zacat skor, aby som potom v klude mohla piect a mat aj trochu volno a nie na poslednu chvilu po obchodoch behat. co zvyknete svojim manzelom na vianoce kupovat? kupovali ste niekedy aj nejaky zazitkovy darcek? ak ano, tak taky?...
Odpovedať
Profilova fotka
@deniliana veľmi dobre rozmýšľaš, tento rok by som tiež mohla skôr pokúpiť darčeky, aby som mala pokoj. lebo doteraz to bolo tak, že na poslednú chvíľu a zbytočne som bola len nervózna. a či som niekedy kupovala aj zážitkový darček? skoro stále iba také môjmu drahému kupujem :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@irra15 a ake napriklad si mu uz kupila a ktory sa mu najviac pacil?..
Odpovedať
Profilova fotka
@deniliana už ani neviem, či si na všetky spomeniem :-D ale naposledy som mu kúpila školu bezpečnej jazdy, bol si už aj skočiť tandem padákom a ešte čo sa mu veľmi páčilo bolo to, že bol pilotom lietadla na skúšku. môj drahý totiž zbožňuje lietadla a všetko spojené s tým :-)
Odpovedať
@irra15 a z kade prosím ťa takéto námety čerpáš?... Kde takéto darčeky kupuješ? :-O
Odpovedať
@klarika666 pravdepodobne najskôr nejaké zľavové portály :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@klarika666 na jednej super stránke, ktorá sa volá adrop.sk. tam nájdeš kopu tipov na zážitkové darčeky pre chlapov ale aj pre ženy. máš tam kategórie ako: vzduch, adrenalín, auto-moto, šport, gurmán, netradičné, atď. stačí si rozkliknúť a vybrať ten správny zážitok pre tvojho chlapa :-) oni ti vedia rovno poslať aj darčkovú poukážku, takže ty sa o nič nemusíš starať :-) len mu ho podarovať :-D
Odpovedať
@irra15 hm, o tejto stránke som ešte nepočula :-O Pôjdem pozrieť, ďakujem... A darčekovú poukážku akú posielajú? Tam je rovno napísaný aj ten zážitok alebo ten si tam doplnim sama?
Odpovedať
mne by sa pacilo kebyze niekde spolu ideme. iba my dvaja. wellness alebo nejaky pobyt..
Odpovedať
Profilova fotka
Veľmi radi pripravíme originálny nezabudnuteľný zážitok vo forme romantickej jazdy s limuzínou. Naše služby zahŕňajú absolútnu diskrétnosť v oddelenej zadnej časti limuzíny a nerušenú jazdu v luxuse, s barom, chladeným šampanským v cene prenájmu vozidla.
Odpovedať
Profilova fotka
@klarika666 tak to o veľa prichádzaš, keď o nej nevieš. musíš to všetko teraz dobehnúť :-D oni majú tri druhy darčekového balenia. prvá je darčeková obálka - na poukaz ti vytlačia meno a venovanie, ktoré si na ich stránke sama vyplníš. ten poukaz ti vložia do darčekovej obálky a je zaslaný priamo tebe. druhé balenie je v podobe takej špecialnej skladacej obálky, kde je tiež vložený poukaz a na poukaze je napísané meno obdarovaného a venovanie, ktoré si tiež sama vyplníš. a tretí štýl je podľa mňa najlepší a najzábavnejší :-D je to v podobe toaleťáka :-D takto to vyzerá (viď. foto)
Odpovedať
@irra15 waaaau, tak to vyzerá fakt brutááálne :-D :-D :-D ... Toto tretie balenie sa mi najviac páči. Pozerala som aj tie ostatné dva, konečne som to tam našla ale tie boli také obyčajné. No toto je fakt aj také zábavné :-) No mám čo robiť, aby som sa rozhodla, ktorý zážitok doprajem tomu môjmu chlapinovi :-D :-)
Odpovedať
to akože vianočný darček mu v podobe toaletného papiera daruješ @klarika666??:O:D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?