První rozvod. Zažila jste to už některá?
- Sponzor fóra
ale zrovna ty Manželský etudy jsou super díky tomu, že člověk vidí, že se lidi občas rozvádějí vlastně díky "prkotinám" a hlavně díky tomu, že před svatbou své negativní stránky moc neřešily...
V tom posledním díle zazní jedna věta v tom smyslu, že vztah - manželství není o tom, kdy a jak často se spolu lidí vyspí, ale o tom podat tomu druhému ruku ve správný čas....a to se mi asi líbilo úplně nejvíc...9. júl 2008Ahooj "majovka" ... no ja som v soku ... som na MS po sto rokoch a natrafila som na tuto temu ... ma az zamrazilo, ked som ta tu nasla... to snad ani nie je mozne. Viem, ze ti to pise kazdy, len ze sa mi to nechce verit
Ale ako vidim, situaciu zvladas na 1*, tak prajem vela sily ... a stastny koniec tejto neprijemnej epizode.10. júl 2008- Sponzor fóra
ahojte kocky.. par tyzdnov dozadu som tu pisala.. ci tu niekto nema vzor ako ma vypadat navrh na rozvod.. Len som si to vytlacila.. dla na stolik.. s polovickou sme sa opat dllho dlllho rozpravali.. preberali veci podstatne.. nepodstatne... a opat je vsetko v poriadku.. Aj ked.. stale mi nejde do hlavy.. ze preco sa svadbou dost zmenilo.. Pred tym (7 rokov sme spolu byvali).. ako sem tam sa nieco naslo. .ale to bolo raz za rok.. a ako sme sa zobrali.. tak 6 mesiacov bolo prisernych.. same hadky.. sklamania..a vlastne.. nic sa u nas nezmenilo, len to, ze sme sa vzali.. Ale staci
Verim, ze aj u niektorych kociek sa to vsetko urovna a budete mat usmev na perach a opat neutichajucu lasku v oboch srdieckach11. júl 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
chodi to na CT1, ale vcera bol uz druhy diel.. je pravda, ze to ma cosi do seba..