První rozvod. Zažila jste to už některá?
Měli jsme ji zařízenou asi čtvrt roku dopředu, akorát u toho rozvodového soudu se to protáhlo, protože soudkyně někam odjela a oni to odročili právě o toho zhruba čtvrt roku. Ale pořád mě uklidňovali, že se to stihne. Nějak jsme nepočítali, já to nevěděla, že ten rozsudek musí nabýt právní moci, což trvalo asi 14 dní. Takže to bylo opravdu na těsno. My jsme byli s ex na všem domluvení, už jsme spolu nějakou dobu nežili, jen jsme byli líní a pohodlní vyřídit ten rozvod.
15. júl 2008- Sponzor fóra
Ahojte! uz Vas tu sledujem riadne dlho, konecne som sa dobrala k tomu zaregistrovat sa
ja mam rozvodove konanie presne o tyzden a prilis sa na to netesim...s manzelom uz spolu rok nezijeme, ja som dokonca v inej krajine, ale aj tak to asi vlemi prijemne nebude...ale som rada, ze uz to bude za mnou a mozem zacat na novo
je super, ked vidim, ze ste teraz stastne a spokojne...
15. júl 2008dakujem
ja uz to nejak zle neznasam, som uz prec viac ako rok a skor slo o to dokopat sa k rozvodu. mam noveho skveleho priatela a pevne verim, ze s nim to bude to prave...ja som ziadost podavala v januari a konanie mame az teraz. tiez si myslim, ze by to malo ist hladko - majetkovo sme vyrovnani, deti nemame...len dufam, ze nam nenariadia nejaku manzelsku terapiu, alebo nieco...
15. júl 2008- Sponzor fóra
Prehovaranie nepomoze to je pravda i overeny fakt, kazdeho moze prehovorit len sam zivot po niekolkych rokoch /5,10,alebo 20/ ked je "po", nikto z nas nie je cakatel a medzi zatvorkami nemusi byt ani ziadne cislo. Vsetko je to iba o komunikacii, byvalej vychove, rodine a ochote pocuat sa a i odriekat si, no najma mat spolocny ciel, lebo nikto z nas nie je 1=1. Manzelska poradna nenahradi realitu, len ukazuje vas problem z tretieho pohladu bez filtra, ktory dvojica niekedy nevnima a preto nenachadza riesenie, no nikdy za Vas poradna nic neurobi.Tak zatial dovi
-------
16. júl 2008Já to teda vzala větším fofrem... V polovině září 05 podal ex-manžel žádost o rozvod, pár dní jsem si říkala, že jako kde si ve 30 budu někoho hledat, takže jsem neztrácela čas a hned nato za pár dní na začátku října 05 jsem odpověděla na inzerát v Seznamce.cz, na konci října 05 už bydlela v nové rodině, v listopadu 05 nás rozvedli s bývalým a svatba č. 2 byla v říjnu 06..
Ani nás se nesnažili tenkrát přemlouvat, měli jsme bezdětné manželství, pouze služební byt, takže ani majetkové spory nebyly. A těch pár drobností jsme nějak podělili.16. júl 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
yvetta aha