První rozvod. Zažila jste to už některá?
- Sponzor fóra
och...to už neriešim...on si ho zničil sám...
veď najprv mal také ťahy, že on na súde na mňa porozpráva....
a keď som mu povedala, že ja budem ticho a len poviem, že sa chcem rozviesť a že potom uvidíme, kto sa strápni...veď sudcu absolútne nezaujímame...sme pre neho len ďalšia odškrtnutá čiarka16. júl 2008ahojte baby,ja len ze najskor aky frajeri,idu sa rozvadzat....a potom chudatka zo seba este urobia...blbci,co uz...
ja to stale vravim,ze su nevyspitatelni,nikto nikdy nevie,ktoremu z nich prdne v bedni...
ale vsak ked chcu,no nech sa paci...traposi!
ja som ale strasne zvedava ake dovody uviedol/uvedie na rozvod manzel janino...16. júl 2008Aj ja som sa pobavila na rozvode -radčej takto po rozvode
Vnútri nepovedal nič a keď sme išli von tam sa začal somnou hádať aby som mu vratila všetky svadobne dary atď,skoro ma porazilo.Z jeho strany tam boli iba rodicia,sestra z rodinou,a krsny rodicia,jeho mama do svadby neinvestovala ani halier ako svadobny dar nám dala 5000 sk.Aj to dala vtedy keď sme o polnoci tancovali posledny tanec tak tie peniaze čo sme pozbierali pri tanci sme dali mame aby ich schovala,my sme sa isli prezlisť a ona to videla-jeho mama,po svadbe hneď zavolala synovi že ona nam dala tie peniaze a či sme ich nasli,či ich nahodou nezobrala moja mama
16. júl 2008- Sponzor fóra
hej?o to tie diamentralne odlisne predstavy o zivote nadobudol po svadbe?dovtedy ste sa asi zhodovali,ale chapem,chlapi to zvyknu tvrdit,ze zena sa po svadbe meni...a mamicka co?ze nema rada nevestu,lebo robi halusky inym sposobom ako ona?boze daktori chlapi ked nevedia co,tak tak pustia...mne to pripomina mojho 4 rocneho syna,,,,aj ten ma teraz take extr mudre hlasky...
16. júl 2008cafte.. my tiez rozvod kratko po svadbe.. vlastne, by som to ujasnila, po 9mes manzelskeho spoluzitia rozchod, odisiel od nas, to ja jeho som vyhodila.. a rok sme boli rozideni, stretli sme sa obcas, kvoli dietatu.. a ked som si nasla priatela, s ktorym som sa neskor rozisla, trosku sa to vo mne pohlo, podala som ziadost, a rozviedli nas hned vtedy, kedy by sme mali 2roky vyrocie sobasa..
ziadne nechutne prietahy, vsetko v norme.... ja som jemu zacala robit problemy, ked sme sa rozisli, je to jeho vinou, ja som sa snazila to davat dokopy, ale
.. a potom sme sa nejak spriatelili, rozvod prebehol pokojne, priatelsky
..
a teraz? som vyse polroka od rozvodu, a chce sa vratit.... asi mi harasi, ale mam dojem, ze si teraz viac rozumieme, ako za manzelskeho spoluzitia
.. zatial to neriesim, trosku sme sa zblizili
..ale vyhlasila som, ze mi vyhovbuje stav: rozvedena.. teraz je on hotovy, ale ma smolu..
nikdy nikdy sa uz nevydaaam..
..
drzte sa holky.. je pravda, ze som to velmi tazko niesla, ten rozchod, padla som an uuuplne dno, a ledva som sa vystrabila z toho.. ale teraz?? nemenila by som.. su samozrejme vynimky, a ja im prajem, z celeho srdca.. ja som asi ten typ, co zistil, ze slobodna=rozvedena celkom chutiii.. chlapi nie su zli, len asi nevieme s nimi zit..
drzte sa..paaa16. júl 2008Ja som sa snim rozisla aj preto ako sa kumne správal keď ma pustili z nemocnice.Totiž som musela koli zdravotným problémom zmenšovať prsia,keď ma prepuštali lekar mu povedal aby som doma nerobila nic nech iba lezim samozrejme suhlasil.na treti deň,som musela vysávať,poupratovať,skoro všetko.mama ked to videla dobre mu vynadala,ale nic 4x mi museli operovať 1 prsnik lebo mi praskli stehy a velmi som krvacala a to vždy koli tomu lebo som musela všetko robiť ja
Raz sa mi stalo aj take nieco že to mohla byť asi 3.operácia a nezašili ma koli tomu aby mi vytieklo odtial krv a( mala som sa vrátit na druhy den) nežeby zavolal ten debil taxik aby ma zobrali domov,alebo sanitku musela som ist domov s autobusom cca 28 km a od našej zastávky 2km peši a ešte sa mi aj vysmieval baby ja som nevedala ani ako sa volam či kde som tak mi bolo zle.Zvykol ma osprchovat a ked sme sa rozisli tak mi povedal ze najradsej by ma vtej vode aj utopil.
16. júl 2008Ten moj ex na súde bol úplne ako vzorný manželiček
ale ked sme isli von vtedy zas ukázal svoje skutocne Ja
A nasmiech mi bolo aj vtedy ked som uvidela jeho právnicku-moj ty bozeskoro som skolabovala no tá nemala chybu uplne nemozna nesympaticka zena bola velmi neprijemna.aj tu je vidiet ze sa nevedel branit sam musel mat aj právnicku.
16. júl 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Tak ako aj ja
Nás rozviedli 27.5.O8 a svadbu mám 20.9.08 a terajším snubencom spolu žijeme 2 roky
Už dávno by som mohla byť rozvedená len moja sudkyňa bola dlhodobo chorá a nikto ju nechcel zastúpiť tak sme do teraz museli čakať.