První rozvod. Zažila jste to už některá?
- Sponzor fóra
viete co by som urobila ja? ja by som isla za fararom a celu situaci mu vysvetlila a poprosila ho aby na kazni pekne babkam vytrel hubenky alebo aspon ked pridu na spoved. viete ako by sa zlakli? no ale to len rada. ja osobne by som ich poslala tam kam som hovorila a este ich aj dobre popreklinala, potom keby ma stretli tak by sa asi prezehnavali a nie pluli
17. júl 2008- Sponzor fóra
janino
s fararom to nie je dobry napad, samozrejme hned isiel za nim ze chce anulovat manzelstvo a farar mu zozral jeho teoriu podvadzaneho chudacika
ked ma farar zastavil ze preco som mu to len spravila a krivo prisahala pred oltarom poslala som do pu.e aj jeho
momentalne prebieha anulacia manzelstva lebo jeho aktualne manzelka si ZELA svadbu i pred bohom, t.z. na september uz maju objednanu salu, saty,...
a udajne uz aj papezovi pisal, primitivizmus v tejto "afere" nepozna hranic17. júl 2008jani: takze ako vidim uz si rozhodnuta. lebo ked si sa sem prihlasila tak to vyzeralo vseliako
no ja by som tiez nesuhlasila s anulovanim cirkevneho sobasa. ked on nema svedomie je to jeho vec ....preco by ste vy mali v podstate poprit co ste prisahali, hlavne ked sa manzelstvo neskoncilo z vasej viny. ale zas na druhej strane sa to moze otocit proti vam ak budete chciet mat svadbu v kostole.hmmm blba situacia17. júl 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ani len vo sne si nedokazes predstavit coho je schopna dedinska "mafia" /primitivne babky s vygumovanymi mozgami/

nenavidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ich