První rozvod. Zažila jste to už některá?
- Sponzor fóra
Deni, podle mě už ta jeho ingnorace hraničí s domácím nasilím... Nevim jak u nás, ale u nás po měste všude visí plakáty, že domácí násilí se nerovná jen bití.. Já být tebou tak od něj odejdu asponna pár dní a když se po tobě nebude shánet, podala bych žádost o rozvod... Každej si zaslouží být štastný a dokud nemáte děti, tak ti nic v rozvodu nemusí bránit. Přece s nim nebudeš jen proto, že na to máš papír!! Já nevim,ale podle mě zdraví toho druhého by mělo být na prvním místě
1. feb 2009denisska - ja se taky usmeji jen kdyz je to vtipne, nebo nijak nevyhledavam nejakou spolecnost, radeji budu doma v klidu se psem u knizky. Pak jsem si rikala, jestli nejsem vadna, ale nejsem. Hlavne si nijak nesnizuj sebevedomi!!!!
Jsi krasna holka a kvuli nemu se nemen, ver ze je nekde nekdo, kdo te bude RAD nosit na rukou.1. feb 2009- Sponzor fóra
milada - to poznavam sebe, asi mi preskocily nejak hormony nebo co, ale ja jednu dobu byla takova cita, vsechno mi vadilo, vsechno jsem resila a nebyl den nebo telefonat, abych neryla nebo abychom se nepohadali. Nastesti jsem si ale uvedomila, ze tim nicim zbytecne vztah a vzala jsem zpatecku.
Tak blbne kazda i chlapi maji sve dny.
Dulezite je ze ten dotycny clovek si to uvedomi a ma vuli s tim neco delat.