První rozvod. Zažila jste to už některá?

20. mar 20139077
  • lucie.mi bude 25ted v dubnu,jemu v září 😒
    já jem taky životem zklamaná...mám a to jse už psala i zkušenos s tím že jedem přítle bil a to mi bylo 19-20,žili jsme spolu....

• Denissko, já ti nechci vůbec radit, co bys měla dělat, jestli odejít nebo co, ani nechci říkat žádné zlé věci o tvém muži... Jediné, co ti chci poradit, abys hlavně nepřestala pochybovat o tom, že jsi normální 🙂 Ne, myslím to vážně, nenechej si srazit sebevědomí, nedej se zdeptat a zmalomyslnět. Sama pak budeš vědět a cítit, co je pro tebe nejlepší.

• taggy,ten rozdíl vím,četla jsem to v jiné diskuzi,nic proti tomu nemám,je to fajn,ví co od života čeká!!
    danielko,mluvíš mi z duše....

• Sponzor fóra
  • O věku to taky není, prostě je to o člověku a o tom, že se může časem změnit.
    taggy ano, já jsem šťastná a mám skvělého chlapa. Jen je v poslední době v nějakém špatném rozmaru a chová se tak, jak ho neznám a to jsme spolu 8.rok. Ale není to nic vážného, jen si pak člověk uvědomí, že prostě i když toho s tím druhým hodně překonal, tak ho stejně prostě nezná 😬 . A co se týká věku, tak mému manžovi je přes 30 a přesto se zachoval tak, že jsem ho nepoznávala a na druhou starnu mám synovce, kterému je 20 let, nedávno se oženil a je hrozně zodpovědný, plánuje s manželkou mimčo atd. Takže opravdu případ od případu 😃 😉 .

• TAggy mě je 25. Manželovi bude v květnu 31. Měl čtyřletý vztah a pak se dozvěděl, že byl hojně podváděn. A on pro ní dělal co mohl a staral se o její dvě děti jak o své ale jeho naštěstí nebyli.
    Já mu stoprocentně důvěřuji, jinak bych do manželství nešla. Oba chápeme milování jako část lásky dvou lidí, sex bez lásky je prostě jen sex a to už zapotřebí.

• astraia:vím jak to myslíš a máš pravdu,jinak se dostanu úplně dolů...nejhorší je ta vyčerpanost,ani mamka nechce říct,tak se rozved,přesto,že si to myslí....

• lucinko,hezky a pravdivě napsané a souhlasím, já chodila s klukem o dost mladším,který byl vyspělejší,je to fakt člověk od člověka....

• Deni to máme podobnou zkušenost. Já měla přítele taky kolem 20 a byl to hulvát na entou. Já naštěstí odešla včas. Po rozchodu pro mě do práce jezdila máma, protože on na mě čekal a najížděl autem.
    Deni já nevím, možná je to taky tím věkem, že si třeba ještě neváží co doma má.

• asi jo,ten co mě bil,by o 8let starší a jak je vidět v mozku,taky pusto prázdno,po rozchodu,přišel o půlnoci do domu,kam jsem se nasthovala rozkopat kleněné dveře.povedlo se mu to a super se to ve dvoře o půlnoci rozléhalo...

• lucie, možná je to i věkem, ale jak píše deniska, každý člověk je jiný...luci, tak to máš podobné s tím podváděním jako u nás...

• mám na to stejný názor,je škoda,že se potkává tak málo párů se stejnými ambicemi a názory....

• Deni prostě teď bude ošklivé období a pak zase přijde hezké a najdeš super chlapa pro Tebe a třeba si užiješ další krásnou svatbu a budeš mit rodinu. Jen to teď prostě přežít. Budeme držet palečky.

• děkuju,fakt moc,přišel domů a dělá že nic,tak jdu hajat,zítra zase do práce za dětmi...🙂

• no je to prostě všechno se vším, věk, výchova, životní zkušenost a hlavně osobnost člověka a uvědomování si úcty k tomu druhému
    Deni tak se drž a ahoj. 😉

• papa díky,zase se ozvu,ja budu moct 😉

• Sponzor fóra
  • suzi, tak drzim palce a delej trochu drahoty, at si ten tvuj nemysli, ze udela hezky kukuc a ty mu vsechno odpustis a bezis domu uvarit mu veceri.

denissko - proc proboha s takovym clovekem zustavas? ..... ja tedy nechapu, proc sis ho vubec vzala, ale to uz je jedno. Byt nebyt, proste se seber a bez k vasim a pozadej o rozvod - jsi hodne nemocna, snad si musis uvedomovat, co je v zivote dulezite a preci nechces ztracet cas s takovym hulvatem a psychopatem.
    Ten je akorat na hrane, ze te jednou zmlati taky .... uz jsi jednou takovou chybu udelala, tak ji neopakuj. Jsi mlada a krasna a mas furu casu na to, si najit nekoho, kdo te bude nosit na rukou ..... jeziiis, ja bych se nerozmyslela ani minutu.

• Ahojda holky, jsem zpátky a píšu asi už spíš na dobrou noc 🙂 Jsem ráda za tuhle diskusi, která alespoň z většiny může dát podporu holčinám v těžký situaci... dneska mě fakt hodně vzal příběh Denissky. Musím říct, že názory příspěvky Denissky a Lucky mi mluví z duše... Připadáte mi jako závan něhy a lásky v dnešní tvrdý době... Lucka už svoje štěstí má a já přeju Denissce, aby to svoje brzy našla taky... Dobrou noc, holky a všechny, který máte nějaký trápení... držte se!!!

• nakouknu sem do diskuze a od patku napovidano asi 6 stranek... tak ctu a neverim vlastním očím!!!!
    Denissko!!! Neustále obdivuji vaše svatební album, chodím k vám pro inspiraci, pořád si říkám, jak jste krásný pár a jak musíte být šťastní!!! Ani tomu nemohu uvěřit. Je mi to moc líto... 😞 Ale popravdě se Tvůj přítel chová hrozně!!!
    Myslím si, že rozvod je až poslední varianta, ale pokud nebude zbytí, je stále lepší to udělat, než se trápit ve vztahu, který nemá smysl... Píšeš, že miluješ děti...S tímhle chlapem buď ráda, že je nemáš... Jsi krásná ženská, v životě Tě čeká ještě spousta milých překvapení...
    Přeji Ti, aby se vše brzo vyřešilo a Ty byla zase tak usměvavá jako ve svatební den... 😉

• kaczka: rozvody nepodporuju, až jako poslední možnost, jedině v případě, že se jednáopravdu o vážný důvod (týrání jakékoliv, bití a tak) jenomže Denisky manžel je jaký je a nezmění se a opravdu se taky bojím, aby nebyla jen otázka času, kdy vztáhne ruku na ni. Takového chlapa jsem taky měla, s oblibou mě srážel, srážel, že jsem na VŠ (proč asi, když sám měl jen maturitu), zkrátka nemohl přenést přes srdce, že bych mohla ,,být něco víc než on" (normální chlap je rád a podporuje možnost vzdělání, můj současný má taky ,,jen" maturitu a problém to není a moc mě ve studiu podporuje).
    A podle toho co Deniska psala, mají fakt hodně společného a změna nenastane... jen k horšímu...
    a Deni, Ty se s vým zdravotním stavem, neztrácej čas s takovým člověkem! Jistě je někde někdo, s kým budeš šťastná a bude Tě nosit na rukou...
    Možná to nebude vztah s motýli v břiše, ale bude stát na pevných základem vzájemné lásky, úcty, důvěry...

• natrix, chcela som napisat to iste, ze moze byt len otazka casu, kedy zautoci aj na nu.. .... citala som par stran dozadu a deniskin pribeh mi velmi pripomina pribeh mojej sesternice.... tiez nie som zastancom rozvodu, ale v tomto pripade treba konat...

• natrix - pokud by denisska nemela vazny problem s manzelem nebo by se to dalo resit, urcite by ji tady nikdo nedoporucoval rozvod. V kazdem vztahu to obcas skripe, ale jak jsi i psala, vztah ma stat na urcitych zakladech. A v tomto vztahu chybi z jeho strany i slusnost, coz je to nejhorsi.

• oleandr: myslela jsem obecně, že se tu občas objeví nějaká mladá paní, která je epíš rozčarovaná, že si myslela, že to bude jinéa není, nebo se jedná o problém, který by se měl (a dal) nejprve zkusit řešit a už se objevují holky co říkají: rozveď se...
    není to ale dle mého názoru Denisčin případ... bohužel... 😞

• natrix - to bohuzel neni a je to skoda. Sama jsem prekvapena, ze se nekdo po svatbe muze tak zmenit.
    Presne jak pises, jsem zastancem nejdrive problem resit a rozvod jako vylozenen rajni situace. Ale u Denisky se to bude jen stupnovat k horsimu. Je to skoda, clovek rok planuje, shani a chysta a pote toto..... 😞

• oleandr: nejhorší je, že ono je to kolikrát už před svatbou zřejmé - ale všem okolo, jen dotyčné(mu) ne... zamilovaná žena prostě často nevidí... navíc kolikrát si pak pospojuje věci dohromady, až už je pozdě...

• natrix - to je pravda. Jenze ted babo rad, nejhorsi je, ze kazda z nas to ma jinak. Jedna se vdava po 2 letech, nektera po 8 letech a nemas nejakou poradnou sanci to zjistit.

• oleandr: to je pravda...
    ten můj bývalej, co mi ho připomíná Denisčin současnej řídil, když jsme měli nehodu, v autě jsme jeli 4, otočili jsme to na střechu (technická závada vozidla, myslím, že za to nemohl, rychle jsme nejeli), je pravda, že to bylo po 2 měsících vztahu a když jsem pak byla měsíc ve špitále, tak tam byl každej den...
    jenže když si pak pořídil motorku a já s ním nechtěla jezdit, protože mám problémy od havárky se zádama a od mládí s kyčlema a kolenama a nemohla jsem pak skoro chodit, tak mi nadával, že s ním nechci jezdit...
    Tím jsem chtěla říct, že když jsem byla ve špitále, tak se zajímal, na druhou stranu to možná bylo kvůli tomu, že řídil... to už nikdy nezjistím, ale byli jsme spolu přes tři roky a nevěřím, že se mnou zůstal kvůli té havárce... ale taky se projevoval postupně, pomalu...

• natrix - v tom pripade uz vubec nevim jak to zjistit. Tady bude asi bud ze naletis a nebo ze nenaletis. To je vazne strasne tezke a je mi vzdycky lito, ze je nekdo sobec a druheho tak nici. Je to risk jako vsechno ostatni.

• natri: ja jsem take nenapsala, ze jsem priznivec rozvodu... ale pokud nebude jina sance, tak je lepsi se rozvest nez se trapit v nefungujicim vztahu... urcite ji to neradim ve spatnem, vlastne v tomhle ji ani nikdo radit nemuze... tohle si ona musi rozhodnout sama... psala jsem, ze pokud nebude zbyti, tak bych se rozvedla...lepsi nez se opravdu trapit... nema cenu zustat v manzelstvi za kazdou cenu...

• holky, nikoho konkrétního jsem nemyslela, když jsem napsala, že se tu občas objeví někdo, kdo schvaluje rozvod, kde si myslím, že je ještě možnost řešení! 😉 🙂

• holky prece v tyhle chvili neni dulezity jak se ten denissky chlap choval pred svatbou a jestli to na nem bylo poznat, ale jak se chova ted... denissko nic ve zlym, ale zkoukla jsem vase fotky a ten tvuj je grazl na prvni pohled, nevim, jestli jsem jedina, kdo to vidi 🤔 tenhle clovek se nezmeni a stastna s nim nebudes, je to tyran a bude to bohuzel jen horsi. takze ja bych ti radila odejit, ale ne zkouset jestli se ozve nebo ne, brala bych to tak, ze odchazis navzdy. sanci uz bych mu nedavala zadnou. mozna se muj nazor zda radikalni, ale jsem si jim skoro jista, stastna budes jen kdyz odejdes. myslim, ze je jen krucek k tomu, aby te zacal mlatit.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém