První rozvod. Zažila jste to už některá?

20. mar 20139077
  • přeci jenom mám následek..jako fakt...šílenou klaustrošku 😠

• foogy, ale je dobře, že o tom takhle dokážeš psát a mluvit, to si myslím, že je uplně nejlepší, že to člověk prostě nedrží v sobě...určitý čas samozřejmě ano, to znám sama u sebe...

• odbočím od tématu...nevíte co na posílení nehtů? já si sundala uměláky, moje jsou teď naprosto šílené...baštila jsem biosil, ale bez úspěchu...

• Sponzor fóra
  • heli - já se za to strašně styděla. Strašně! Že jsem to všechno dopustila, víš. Pak jsem vlastně brala léky na deprese a docházela k psychiatričce a to jsem řekla jenom pár lidem. A po třech letech naše napadlo dojet k léčiteli, protože se na mě už nemohli koukat a on mi pomohl. A od té doby jsem se s tím vším smířila a už se za to nestydím. Je to prostě jedna moje kapitola v životě. A i když to pro ostatní zní jako fráze, tak jsem prostě vděčná teď za milunku a vážím si ho, že mě má fakt rád takovou jaká jsem a nesnaží se mě jakkoliv měnit

fris - klaustrofobii? to je strach z malích prostor? Jako výtah a tak podobně?

• tak z výtahů mám strach i já...ale spíš že spadne...to já radši do 7. patra vyšlapu pěšky....

foogy, takže už jsi i bez léků? to je paráda přeci 😵

• ahoj holky, tak tady čtu vaše příspěvky, a fris, klobouk dolu, takovy optimismus je super.
    I heli taky moc obdivuju, jak se drzis a uchovavas si smysl pro humor. j
    inak nechci moc zasahovat do diskuze, nebot rozvod nastesti za sebou nemam a ani me zatim nehrozi 😉 mam cerstve po svatbe 🙂 ale vim, jak dlouho se clovek muze vzpamatovavat po rozchodu, aniz by musel zazit predtim neco negativniho (myslim jakoukoliv formu nasili ci omezovani).
    tak se sem k vam obcas pridam na kus reci, jestli muzu? 😉

heli, drzim palce, at se dockas, kazdy mame nejakou predstavu, a je super, kdyz to partner dokaze vytusit (i kdyz by to sam treba realzoval jinak)

• heli - na nehty křemík! Moje mamka, je nehtařka, tak dělá přírodní zpevnění, to ti do nehtu každý měsíc masíruje křemík, pač když ho baštíš v pilulích, tak to jde i do kostí a vlasů a do nehtů se ho dostane málo. Zeptej se na to u nehtařek. Stojí to tak 180 kč, což jednou za měsíc jde...

heli - jojo, jsem. Úplně bez lékůůůůůůůůůů 😵

vecernice - já tady taky nemám co dělat, ale je mi tady fajn - je mi tady fajn, protože je Helča plná optimismu a mně to dodává radost či co... Jsem si uvědomila, jak si tady teď zpívám a mrskám nohama a je mi hezky.

a Helča se dočká! I když to teď nevypadá a třeba si to ani nemyslí, tak dočká.
    Holky, moje mamka dělá už 12 let nehty a chodí k ní mladé i starší, to je příběhů, co tam člověk vyslechne... Ale dycky se potvrdí to, že si hodná holka do roka nového partnera najde 😵

• večernice, my tě tady rádi uvítáme 🙂

• fris - za jak dlouho po rozvodu sis našla nového partnera?

• holky...já odmala s nikým nemluvila o problémech a taky to odneslo zdraví,takže te´dka na sebe všecko vyzvoním 😃 a zadara 😃 .nejezdím výtahem,nechodím do sklepa,nevlezu do sprcháče a když s někým mluvím,stojím od něho 2 metry 😃 ...je to neslušný,ale bohužel,jak se přiblíží,skáču jak kamzík 😃 😃 😃 .vždycky jsem si pomohla sama,protože rodina mě nepodržela,spíš hodně naopak 😞 .proto radím...mluvte,mluvte,ať to jde z těla ven 😃 ...ahoj,večernice 🙂 🙂 🙂

• foogy, ty jsi zlatko 😵 a děkuju za radu s tím křemíkem, musím to vyzkoušet, jdu zavilovat na manikuru

• já to měla komplikovaný...odešla jsem s malým dítětem...bylo to po revoluci...dva roky trvalo,než novej prezident jmenoval nové soudce...takže já byla dva roky pryč z manželství,ale nerozvedená...no v té době jsme se našli...potom mě rozvedli na první stání,když jsme spolu už tak dlouho nežili.

• ahojky holky já souhlasím s freesbee hodně mluvit to hodně pomáhá já to taky dělala a je fakt že mě hodně držela rodina a pak přítel 😃

• foogy - křemík jsem zkoušla vtírat a bez úspěchu, i ho baštím, ale nehty mám furt jak papír 😞 ale gelový mi prostě nesedly, rýpat se v záhoně s dlouhými nehty mi fakt přišlo absolutně komický 😃

• ahoj beru 😉

tak jdu ve středu - peeling, parafínový zábal, klasická manikura a dál se prý uvidí, jak to bude vypadat....ale uměláky už nechci 😬

Holky, já už se dnes loučím, letím do banky a pak natřít futra na byt...tak pac a pusu, zítra se uvidíme 😵 vlastně večer 😃

• Sponzor fóra
  • fris - je fakt, že mi ale pomůže se s někým o problému popovídat, je mi pak lehčeji 😃

• heli - ahoooooj a ať ti jde práce od ruky!

• abych byla přesná...než na nás došla řada 😛

• vecernice - vidíš to, to mamka s tím má nejlepší zkušenosti, ale na každého to působí jinak, no..
    Hele, já mám uměláky skoro 5 let, mezitím jsem se 3x stěhovala (bourala, malovala), zahradu máme taky a nehty mám a drží 😉 A všechno dělám v rukavicích 😃 Dokonce jsem i myla nádobí, teď už mám myčku. Já si to bez rukavic nedokážu představit... Haha, to by ses mi smála, co? 😃 😉 Ale mně vyhovuje, nerada bych je dávala dolů.

• holky, tohle je na založení nového tématu, pač maximálně vybočuju od názvu

• asi docela jo, pekna predstava 😉
    no me se jeden ulomil (i kdyz se to pry nemuze stat), kdyz jsem na bruslich zastavovala o plot. to bylo jasny znameni, ze maji jit dolu 😃 jen ty nehty po nich jsou uplne strasny 😞

• beruska:ahoj beruš 😃 😃 😃 ,jak je?

• no já přemýšlela o gelovkách ale asi teda ne když sou s tím takový zkušenosti si radši nechám upravit moje 😃 a jinak k tématu já měla štěstí že sem poznala přítele jěště před rozvodem i když sem nebyla první kdfo opustil rodinu 😐

• beruško - ale aspoň jsi měla někoho, kdo tě podržel a podpořil a miloval 😵

• to jo a rok a něco po rozvodu se budem brát 😃 no ted se rozvádím moje sestřenka po 10 letech manželství ale jedině dobře měla takovýho debila a proutníka 😃

• beru - tak to je dobrý! Že jsi šťastná!

• no řekla bych konečně štastná i když z prvního manželství mám synka tak je to naše zlato 😃

• fris dakujem za link. on bol v afganistane...

• loknička: to je škoda,že ste to nevyriešili...ten psychológ by vám možno pomohol,tam to ale muselo byť drsné...aj to píšu v tom článku,že slabší zväzok nevydrží...a vy ste nemali skoro nič za sebou,škoda...on musel byť psychicky úplne na dne a nevedel,čo so sebou 😞 😞 😞

• fris - boli sme spolu pred svadbou 5 rokov... a ked prisiel a vratil sa normalneho zivota vsetko bol problem.... stale som dufala ze sa to urovna ale nemal zaujem. bolo zle vsetko - domacnost, financie - to hlavne, a dokonca aj veci este za slobodna.... mozno teraz to aj lutuje len to nechce dat najavo. ak tak len nenavistou a hnevom....

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém