První rozvod. Zažila jste to už některá?
- Sponzor fóra
heli - já se za to strašně styděla. Strašně! Že jsem to všechno dopustila, víš. Pak jsem vlastně brala léky na deprese a docházela k psychiatričce a to jsem řekla jenom pár lidem. A po třech letech naše napadlo dojet k léčiteli, protože se na mě už nemohli koukat a on mi pomohl. A od té doby jsem se s tím vším smířila a už se za to nestydím. Je to prostě jedna moje kapitola v životě. A i když to pro ostatní zní jako fráze, tak jsem prostě vděčná teď za milunku a vážím si ho, že mě má fakt rád takovou jaká jsem a nesnaží se mě jakkoliv měnit
fris - klaustrofobii? to je strach z malích prostor? Jako výtah a tak podobně?1. júl 2009ahoj holky, tak tady čtu vaše příspěvky, a fris, klobouk dolu, takovy optimismus je super.
I heli taky moc obdivuju, jak se drzis a uchovavas si smysl pro humor. j
inak nechci moc zasahovat do diskuze, nebot rozvod nastesti za sebou nemam a ani me zatim nehrozimam cerstve po svatbe
ale vim, jak dlouho se clovek muze vzpamatovavat po rozchodu, aniz by musel zazit predtim neco negativniho (myslim jakoukoliv formu nasili ci omezovani).
tak se sem k vam obcas pridam na kus reci, jestli muzu?
heli, drzim palce, at se dockas, kazdy mame nejakou predstavu, a je super, kdyz to partner dokaze vytusit (i kdyz by to sam treba realzoval jinak)1. júl 2009heli - na nehty křemík! Moje mamka, je nehtařka, tak dělá přírodní zpevnění, to ti do nehtu každý měsíc masíruje křemík, pač když ho baštíš v pilulích, tak to jde i do kostí a vlasů a do nehtů se ho dostane málo. Zeptej se na to u nehtařek. Stojí to tak 180 kč, což jednou za měsíc jde...
heli - jojo, jsem. Úplně bez lékůůůůůůůůůů
vecernice - já tady taky nemám co dělat, ale je mi tady fajn - je mi tady fajn, protože je Helča plná optimismu a mně to dodává radost či co... Jsem si uvědomila, jak si tady teď zpívám a mrskám nohama a je mi hezky.
a Helča se dočká! I když to teď nevypadá a třeba si to ani nemyslí, tak dočká.
Holky, moje mamka dělá už 12 let nehty a chodí k ní mladé i starší, to je příběhů, co tam člověk vyslechne... Ale dycky se potvrdí to, že si hodná holka do roka nového partnera najde1. júl 2009holky...já odmala s nikým nemluvila o problémech a taky to odneslo zdraví,takže te´dka na sebe všecko vyzvoním
a zadara
.nejezdím výtahem,nechodím do sklepa,nevlezu do sprcháče a když s někým mluvím,stojím od něho 2 metry
...je to neslušný,ale bohužel,jak se přiblíží,skáču jak kamzík
.vždycky jsem si pomohla sama,protože rodina mě nepodržela,spíš hodně naopak
.proto radím...mluvte,mluvte,ať to jde z těla ven
...ahoj,večernice
1. júl 2009já to měla komplikovaný...odešla jsem s malým dítětem...bylo to po revoluci...dva roky trvalo,než novej prezident jmenoval nové soudce...takže já byla dva roky pryč z manželství,ale nerozvedená...no v té době jsme se našli...potom mě rozvedli na první stání,když jsme spolu už tak dlouho nežili.
1. júl 2009- Sponzor fóra
vecernice - vidíš to, to mamka s tím má nejlepší zkušenosti, ale na každého to působí jinak, no..
Hele, já mám uměláky skoro 5 let, mezitím jsem se 3x stěhovala (bourala, malovala), zahradu máme taky a nehty mám a držíA všechno dělám v rukavicích
Dokonce jsem i myla nádobí, teď už mám myčku. Já si to bez rukavic nedokážu představit... Haha, to by ses mi smála, co?
Ale mně vyhovuje, nerada bych je dávala dolů.
1. júl 2009fris - boli sme spolu pred svadbou 5 rokov... a ked prisiel a vratil sa normalneho zivota vsetko bol problem.... stale som dufala ze sa to urovna ale nemal zaujem. bolo zle vsetko - domacnost, financie - to hlavne, a dokonca aj veci este za slobodna.... mozno teraz to aj lutuje len to nechce dat najavo. ak tak len nenavistou a hnevom....
1. júl 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
přeci jenom mám následek..jako fakt...šílenou klaustrošku