První rozvod. Zažila jste to už některá?

20. mar 20139077
  • tak takových je nás víc...

• teeeda fris, klobouk dolu 🙂

• Sponzor fóra
  • důkladně to nastudovávám... 😃

• 😃 😃 😃 já jsem rychlej blázen...povíš už..a jedu 😃 😃 😃

• ahoj loknička 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

• holky letím do bankomatu,budu tady asi za dvě hodiny,pá 🙂 🙂 🙂 🙂

• fris, vem i mně, ju? 😃

• tak ted si me super pobavila hel 😃

• baby cely den tu v praci riesim nevesty uz mi z toho sibe!!!

• loknicka: vydrz, za chvili je tu vikend a pekne vypnes !

• no robim este aj v sobotu takze nic moc... nemam kedy ani oddychovat ani cas na zivot ani nic...

• lokni, dostaneš na prdel za takové řeči, uber trošku plynu a rozhlídni se kolem sebe, život je moc krátký na to, aby sis ho nechala utéct mezi prsty...můžu se zeptat, kolik ti je?

• a co nejaka dovolena? nemas se aspon na co tesit?

• asi ani dovolenka nebude... len praca. mozno sa mi podari nejaky tyzden tak si asi pojdem oddychnut aspon k rodicom 🙂

• Sponzor fóra
  • tak jak jsem chtěla letět v srpnu nebo říjnu do Turecka ještě, tak jsem včera šla kolem několika cestovek a v září asi pojedu (busem) do Paříže...cena je 3280 Kč, čtyři dny, všechna známá místa, ubytování a jídlo a vstupy v ceně...to je super si myslím 🙂

• heli tak to ti zavidim...

• tedy hel, ty nelenis 🙂 Pariz je urcite super, a relax u more, slunicko a pohoda - bajecny balzam na dusicku 🙂

lok: tyden volna taky prima, hlavne at ti trochu vyjde pocasi 🙂 to slunicko naladu umi zlepsit

• to ano lepsie ako nic. musim zaucit novu kolegynu a potom mozem oddychovat

• tak drzim palce, at je super rychle chapava, at mas ten odpocinek co nejdriv 🙂

• dakujem. idem teda pracovat. zatial pa

• Ahoj holky, moc Vás zdravím! Občas sem ze zvědavosti nakukuju 😉 a musím říct, že vaše hlášky (fris, heli) mě dostávají 😃 Obdivuju vaši sílu a oprtimismus 😉 Heli, teď jsi mě úplně nadchnula s tou Paříží, protože ji taky na září plánujeme. Nemohla bys mi poslat bližší info do IP, prosím? Díky moc! Mějte se a držte se!

• ahoj mili🙂 Jj, písnu, hned 😉 jsem ráda, že tady někoho rozveselíme kromě sebe 😃

• jste super!!!

• vecernice, až teď jsem ti nakoukla do albíčka, máš nááááádherný úsměv, ale opravdu nááádherný 😵 A moc se mi líbí ta neofic fotka, jak tančíš s manželem div tě nezlomí.

• diky moc!!!! jsem proste smisek 😉
    holky, dekuju za strasne mile zprijemneni dne, preji vsem co nejhezci vikend, hodne sil a dobre nalady 🙂
    ja za chvili vyrazim na damsky vylet za hranice, tak snad dorazime ve zdravi 🙂
    mejte se, zas sem prijdu pro dobrou naladu🙂

• ten můj skoro ex je ale opravdu.....božééééééééé

• copak?

• Vecernice... Heli má naprostou pravdu, tvůj úsměv je vážně kouzelný!

• holky, vy jste zlaty, zacnu se cervenat 😉 diky moc!!!

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém