První rozvod. Zažila jste to už některá?
- Sponzor fóra
Takže žhavé info:
mám připravené veškeré papíry - tedy žalobu a přílohy, doplňené o chybějící údaje, v pondělí ráno třepu do města k notářce to podepsat i se skoro ex a pak to hodím hned na soud. Snad to bude všechno v pohodě a nebudou nám to vracet, že něco chybí...
Jinak tu dnes skoro ex byl pro papíry, kolik mi má donést peněz na splátky atd. Tak jsem se ptala, co jeho matka, prý na jednu stranu ji to mrzí a na druhou...ticho a dokončil to "večer grilujeme" a babička je ráda, že jí pes nelítá v záhonku. Tak jsem mu střelila, že ji tam neměla pouštět, protože já ji tam nepouštěla...A pak teda vysmátý, že doma je to jako jiné, ale v pohodě...10. júl 2009fris, no jo, dá...maminka je svatá. z 90% stál vždy za ní....teď jsou oba spokojení, mají to, po čem toužili...ale jo, já jim to přeju, jsem člověk přejícný.
jj, je to super, už se těším, až mi přijde (snad) obálka s rozsudkem....já se ožeru jak ten tygr. teď jsme si daly s mámou griotku, jsme zvířata
dohazuju na web fotky z dovo a nikam se mi nechce...zítra jdu do fitka dopoledne a v neděli se podívat do oddílu, kde jsem dřív jezdila...mluvila jsem dnes s trenérem a kamarádem v jedné osobě, furt je to kusan10. júl 2009Ahojky, vy mi vždycky tak utečete za ten celý den, kdy si to nemůžu třeba přes den v práci přečíst, že pak večer, když se sem dostanu, tak už tady nikdo nejni...
Hell, prď na něj, ať si říká, co chce, ono to ve skutečnosti zase nemusí být a tak moc všechno pravda, možná mu může dělat dobře, že tě těma řečma zasáhne...
Holky, doporučuju knížku - 4 dohody od D. M. Ruize - stručně popsaný třeba tady (tak někde uprostřed):
http://jojky.sblog.cz/pozitivni_noviny/
Když se člověk začne podle toho chovat, určitě ho to vnitřně posílí... Mně stále dělá trochu problém jedna dohoda: Neberte si věci osobně... Že v podstatě si může kdokoliv na vás léčit jenom svůj mindrák a vy z toho jste pak týden špatný... A že je to zbytečný... Radím druhejm teorii, ale v praxi ještě musím pilovat...11. júl 2009- Sponzor fóra
beru....já mám doma veselého pesimistu
...ne,kecám,ale můj moc přemýšlí nad problémama dopředu...leží,čučí do stropu....myslí...tak se vždycky ptám,co tam nahoře píšou...on totiž myslí dopředu i několik týdnů,a to bych ho zabila
beru...je to smutný...i ta nemoc...i to,že teďka jste měli mít to nejšťastnější období před svatbou.11. júl 2009fris já vím jen to chce prostě čas a navíc moje máma mě včera dorazila volala babí a vykládá jí jak kvůli ní brečím tak sem ji hned sprdla že já se snažím do telefonu bejt optimista a ona to takhle zvrtá no tak začala že prej ji babí řikala jak ji na mě záleží a kdesi cosi jenže já s ní žila jakou dobu tak vim že ji trápí že se trápím kvůli ní míísto abych užívala příprav a navíc žádný zprávy sem z toho už totálně mimo
naštvana na tu bezmoc že chci pomoct a nemužu
11. júl 2009čau ženy...
Ivi, mně hodně dala kineziologie a knížka Egypťan Sinuhet - tu můžu doporučit. Já si to zase až tak neberu a od něj už vůbec, možná to tak vyznělo...jeho slova jsou jak bzučení mouchy v mých uších
Ať se třeba staví na hlavu, ten už se mnou nehne...
Jo ženy, já si taky beru všechno moc pouštím k srdíčku a jsem takové tele důvěřivé, že na to kolikrát dojedu...ale taková jsem já, no...
Tak jsem se dnes zrušila ve fitku, zase skoro dvě hodinky, packy mě bolí a ani jsem je necvičila, makala jsem dnes na té své pneumatice11. júl 2009Mám tu teď u našich psa, leží u dveří a chladí se
Měla jsem jet ke kamarádovi na špekáček...ale nejedu...já to pochopila jako špekáček na ohni, on to myslel jako sexuální odpoledne....když já to neumím jako králík, že je mi jedno s kýmtak jsem mu napsala, že teda fakt nepřijedu, protože jsem panenka na hraní a urazil se, frajer...(a to už by ve svém věku mohl mít rozum - 43 má
)
11. júl 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
to je krááásný
já dřív zešedivím než budu matkou