První rozvod. Zažila jste to už některá?
- Sponzor fóra
no srandu si vazne nerobim
lucinddas kedze je moj manzel sportovec a mal dost blbu sezonu 2 zranenia su az-az k tomu sa blizila svadba a koniec sezony nervozita stupala a oni spolu travili coraz viac casu /brala som to v pohode ved sme "dobre kamaratky" ignorovala som varovne signaly/
radsej ani nebudem pisat co robila na rozlucke a na svadbe/to by ste museli zazit
dovolenku sme mali naplanovanu spolu a tam mi to doslo.....na 90% som si bola ista uz len dokaz mi chybal
po navrate domov po 5 dnoch som necakane prisla ovela skor domov ako som povedala a co cert nechcel nemohla som sa dostat do bytu boli zamknuty musela som si pockat cca6-8 min a ked mi otvorili tak tam boli sami a tvarili sa ze sa nic nedeje /ona nechala manzela doma a sama z mojim manzelom zamknuty v nasom byte vypili flasu vinka /podla nich je vsetko uplne v pohode ved to je normalka o par dni som mu nasla par sms
teraz cakam kedy poda manzel o rovod akosi mu to trva snad to bude este toho roku
a to sme boli spolu 11r.z toho sme spolu byvali 7r a mame spolu dcerku ktora v den svadby mala dva roky
ci to lutujem ani nie ved to boli krasne roky len ta svadba bola sa vobec nemusela konat aj ked bola krasna
co je natom najhorsie???? ze tym bude mala trpiet a ze som mu bezhlavo doverovala13. aug 2009- Sponzor fóra
Keby to toho druheho tak nebolelo tak sa na tom clovek aj celkom dobre pobavi, ze?
skoda ze boli taki zamknuti - ja by som ich hned cvakla a mms-kou poslala druhemu parohacovi....
sice sa vravi ze pomstou nic nevyriesis, ale aspon by som mala dusu na mieste...
Kazdy sme ale iny jasne - drobcek este raz - drz sa!13. aug 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
stud - taky dobrý
, no to jo no vždyt´ já počítám s tim, že každej má smysl pro humor jako vy holky a tyhle ho asi nemaj no