První rozvod. Zažila jste to už některá?

20. mar 20139077
  • kkatka - super - gratuluju 😉 😃 😃

jinak seš dobrá, můžeš bejt na sebe právem pyšná 😉

• Katuška moja,ja som ti verila od toho ťažkého začiatku,takže už iba šťastíčko a krásny život ti prajem 🙂 🙂 🙂

• Kkatka78 - obrrrr gratulaceeee!!!! 😉
    P.S. Už z fotek je na první pohled vidět, že se k tobě nehodil, prostě nebe a dudy... 😛

• Sponzor fóra
  • kati no super 😉

• Dakujem dievcatka mooooc...viete,ked som jednoducho nevedela kam z konope,jedna moja kamratka mi poradila tuto stranku......no zmenil sa mi vdaka nej zivot,lebo uz som nebola sama a vedela som,ze to,co pocitujem aj k svojmu vtedy manzelovi,nebolo zle z mojej strany...bolo to normalne...a hlavne ten pocit,ze niekde tam vonku su zeny,ktore maju deti a maju to ovela ovela zlozitejsie ako ja...nie som hrda na to,ze mam stav: rozvedena...som hrda na to,ze som sa dokazala vzopriet a urobit svoj zivot taky,aky ho chcem JA a nie niekto iny...som hrda na to,ze som v sebe nasla tu odvahu,na to,ze som nepovolila a na to,ze dokazem bojovat a hlavne na to: ze som ZENA!.......dakujem za oporu a podporu v tazkych chvilach...keby sa to dalo,tak vas vsetky pozyvam na sampanske.....a chcem len jedno dodat tym ostatnym dievcatam,kt.sa nedokazu ohodlat riesit takuto situaciu: Zivot je moc krasny a kratky,aby sme ho prezili s nespravnym clovekom! 😉

• Vanus,
    uz mi to niekto raz povedal,ze uz len z pohladu sa k sebe nehodime.... 🙂
    No uz asi nijako 😃 😃 😃

• Katka super ze si to takto zvladla aj ja by som to uz chcela mat za sebou aj ked este stale nechapem ze preco ....

• Neboj drobcek...aj ty sa toho dockas,zapri sa a uvidis...pojde to aj ,,same,, Drzim paste... 😉

• ked my sa musime stretavat lebo mame dcerku 😕

• no ved my sa tiez stretavame...i ked prilezitostne....a necakane...mame dom,na kt.je psik a chodim ho krmit,ked nie ja tak moj ex....ale poviem ti jedno....nie je umenie nenavidiet cloveka,kt. ti ublizil...umenie je,pozriet sa mu do oci,aj ked to v nutri boli...ja som uz za ymto levelom...a da sa to...moj ex ma vazne psychicke problemy...je mi ho luto.Ale dostane sa z toho a bude mat tiez pekny zivot,len musi tomu verit tak ako ja...

• Kkatka78 - no vidíš, u soudu to bylo krátké a ani to nebolelo 😎 A ta úúúúleva teď, co???? 😉
    Pokud nebudete mít později do budoucna už nic společného, myslím, že i vzájemná setkávání také časem ustanou... A myslím si, že je to lepší, nevídat se, pokud v tom nejsou např. společné děti. Jinak by to bylo neustálé drápání se v bolístce a připomínání si chvil, na které přece dávno chceme zapomenout... 😉
    Kkatka78 - tak si pořádně začni užívat nového svobodného života, bez stresů a dohadů a citového vydírání, vždyť víš, co všechno chtěl dělat, jen abyste se nerozváděli (zapálit dům, vyhrožoval bratrem policajtem...). Hlavu vzhůru, už bude jenom líp! 😉

• Katuš,ešte trochu nervozity,než rozsudok bude právomocný,a si za vodou 🙂 🙂 🙂 🙂

drobcek,ako sa cítiš?

• ahojte baby - uplne suhlasim s kkatkou78 - mne tato stranka tiez zmenila zivot. najprv som sem chodila ako zalubena - stastna pred svadbou som tu hladala inspiracie a nikdy by som neverila ze tu raz budem pisat ako rozvedena a to po roku manzelstva. bolo to tazke ale vsetko sa da zvladnut - mnoho ludi je na tom omnoho horsie a DAKUJEM vsetkym co mi pomohli a nejakym zvlastnym sposobom na dialku bojovali so mnou. 🙂 🙂 takze teraz moja podpora patri babam ktore to potrebuju a prezivaju to co sme asi prezivali vsetky ohladom rozvodu...

• tyjo to snad neni mozny..nemel by se tenhle server jmenovat beremesearozvadimese.cz? 🤔 je to smutny..

• predstavte si baby. ja sa tiez rozvadzam.... bohuzial 😞

• Sponzor fóra
  • loknicka...ja tiez s tebou suhlasim. najrpv som sem chodila aby som nasla dobru inspiraciu na svadbu, teraz to je inak. po roku tiez nas caka rozvod. je to dost komplikovane, tazke a neviem si to este predstavit. budem osamela. ale co uz narobim. zivot bohuzial prinesie situacie, s ktorymi vobec nepocitame. stale som dufala ze do tejto sekcie nepridam prispevok lebo som bola presvedcena ze sa nikdy nerozvediem. ta velka laska co bola... 😐

• baby ako funguje rozvod na dialku? pocula som ze to je mozne ale zdlhavy proces. co ak manzel nebude preberat zasielky?

• usmejsa to nie je mozne teba si tiez pamatam, ze sme si v nejakej teme pisali, lebo si spominala, ze si v Prahe ci co... 😉 a preco sa rozvadzate ? zdalo sa mi, ze si bola stastna....a kolko ste sa predtym poznali? 😉

• zubinka tohle téma je bohužel smutný ale patří k životu i já mám rozvod za sebou ale ted sem 3 neděle štastně vdaná 😉

• Ahojda holciny, muzu se pridat? Ja se tedy nerozvadim, ale pritel ano. 😐

• lucy ahojky klidně můžeš 😉

• tak to je fajn. Informaci mam dost-jakobych se rozvadela ja osobne-a nejakou dobu to jeste trvat bude,tak muzeme klabosit 🙂 nam totiz nechodi k soudu-chce byt asi co nejdele vdana za toho "chudaka a smejda" (jak o nem mluvi) 😃

• Nechapem,mojho ex vyhodil otec z domu,lebo sme sa rozviedli...u nas je takisto ,,ticha,, domacnost....teraz ked obaja potrebujeme najviac podporu rodiny....velmi smutne,ze sa stale este ludia stavaju k rozvodom svojich deti takto...Je mi ho luto,lebo naozaj nema kam ist...a to som si myslela,ze jeho otec,to stravil najlepsie...mylila som sa...Smutne, naozaj... 😞

• studanko tak to ti preju a doufam ze ted uz to bude jenom dobre..
    usmejse, je mi lito ze jsi jedna z tech ktere to taky potkalo, ale neboj se byt sama, je to lepsi nez zit v nefungujicim manzelstvi..

• Katuš,máš pravdu,v momente,keď potrebuješ podporu rodiny.....moja matka ma tiež zavrhla po rozvode a tvrdila,že ex je jej syn....pritom ma vyštval aj s malou dcérkou svojim psychopatickým chovaním....osobne to nechápem,raz mám dcéru a aj keď s ňou nemusím súhlasiť,ale som tu pre ňu....vydrž,za chvíľu odletíš preč,to sa ukľudní 😉

• Usmejse-jak myslíš rozvod na dálku? On snad teď ani tu zásliku nemůže nepřevzít. Přítel ji měl normálně ve schránce a nikoho nezajímalo jestli si ji vybíá nebo ne. Se o stání dozvěděl den předem...

• my jsme meli napsano v tom predvolani k soudu ze pokud nekdo z teh dvou neprijde k soudu, ze bude platit pokutu..

• je to naozaj smutne, ako sa rodicia zachovaju.....moja mamina to zobrala celkom dobre,len mi povedala, ze ona vedela ze sa k sebe nehodime...mohla povedat skor 😞 a moj tatino na to nereagoval vobec nijako. alle jeho rodicia mi vyvolavaju stale.....Mne este nic z toho sudu neprislo, uz som z toho na nervy a on si este ani byvanie nezacal hladat!!!

• No, pokud dorazí bez omluvy, tak pokutu dostane. U nás se však vymluvila na to, že čas soudu se neslučuje s časovým harmonogramem dítěte... No comment. Soudkyně jí to samozřejmě nevzala a je na ní doooost naštvaná. Na příště předpokládáme, že bude dítě nemocné a pak zase ona... Prostě hééérečka. 😃 No ale i proti tomu se můžete bránit. Pokud se druhá strana opakovaně vyhýbá soudu, tak je možné ji vyslechnout i u ní doma. Což se prý dnes i vcelku běžně dělá (já to slyšela prvně, tak jsem na právníka docela koukala).
    U nás to máme jinak-dáme jí ještě jednu šanci a když nedorazí, zažádáme o úpravu styku otce s dítětem. Pak nebude mít takoé pavomoce a bude mně pravidelně vdat-což vím, že ona nerada 😉

• Jinak mamka přítele to vzala tak, že mu řekla "konečně jsi dostal rozum, jsme si říkaly (se ségrou) kam jsi dal oči i rozum"...Tak na to jsem fakt čučela. V té době jsem ji ještě neznala a tak jsem mírně nechápala. Teď už znám a říkám si, že to bylo řečeno ještě jemně 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém