První rozvod. Zažila jste to už některá?
kveti, toto keby som nevidela na vlastne oci, tak neverim..to co splieta?!!
takto sa podla mna moze spravat len obycajny sebecky posero a zbabelec, ktory nedokaze urobit koniec sucasnemu vztahu a zacat fungovat v novom-pretoze sa boji, co ak by mu s tou novou nahodou nevyslo(tiez mam skusenost..).
ja by som ho na tu dovolenku poslala, kufre mu sama zbalila a vyhodila z okna a po navrate by ho cakal vymeneny zamok a potvrdenie zo sudu o podani navrhu na rozvod. neznasam zbabelcov! bez ohladu na to, aky je tvoj podiel viny na tom, ako to s vami dopadlo (a mozno fakt ziadny), by mal mat ten chochmes a spravat sa ako chlap, nie ako sliziak.
prepac ten slovnik, ale tak som sa vytocila..a hlavne-ako ti to mohol urobit v takej chvili, ked ste sa snazili o babo?! ved to je taky narocny proces-hormony, vysetrenia, neustaly stres a fyzicka nepohoda. kamaratka to teraz tiez podstupuje a posledna vec, ktoru by potrebovala, je takyto manzel. to si ti chlapi fakt nedokazu ani na chvilu odpustit radovanky a byt oporou, ked to treba?
aj ked mi je luto, ze ti babatko nevyslo, asi sa v tejto chvili lepsie stat nemohlo. ktovie ako by vobec prebiehalo tehotenstvo a ci by si on pri tych nervoch aj neprisla. a to by bolo horsie ako nevydarene UO.
ako to idete riesit? ci uz ste vyriesili?10. sep 2009kveta, no ja fakt nemam slov ..... takovy zbabelec. Jeste ti to vsechno rekne, aby mel "ciste" svedomi a posvecenou dovolenou. Co jsi mu na to rekla??? Ja bych udelala presne to same co klincek - po navratu z dovolene by uz nemel kde bydlet a kufry na ulici ....
tentokrat nad tebou bdel andel, abys neotehotnela a alepson jsi zjistila, ze ten muz ktereho sis vzala je nespolehlivy .... je to znameni, aby ses porozhledla po nekom, kdo si bude vazit toho, byt s tebou.10. sep 2009- Sponzor fóra
Klinček, mne keby niekto pred mesiacom povedal, že mi môj muž urobí takéto čosi, tak by som mu nikdy neuverila. Za svojho muža by som dala ruku do ohňa. Keď mi nevyšlo umelé, tak som sem do jednej témy písala, že aj keď nebudeme mať deti, získala som zopár cenných poznatkov - jedným z nich bolo, že mám po boku vynikajúceho manžela.
Prvú noc po tom, čo mi to povedal, som len sedela, pozerala do tmy a nechápala... Navyše mi to povedal na návšteve u mojich rodičov a neprial si, aby som im to povedala, tak som na druhý deň, po tom šoku ešte hrala komédiu, že sa nič nedeje. Peklo. Ani slza mi nevypadla, čo som bola v takom šoku, že bol schopný ma poslať na embriotransfer v čase, keď už bol zamilovaný do inej. Embriá boli z darcovských spermií.
Teraz mi veľmi pomáhajú moji blízki, moji rodičia, priatelia. Ďalšie detaily nechcem písať, lebo pozná moju prezývku na tomto fóre.10. sep 2009kveti, toto by necakala ziadna z nas. hlavne ked dovtedy bolo vsetko v poriadku. a fakt urcite nie v takej situacii.. babo si neplanuju ludia, ktori nechcu byt spolu.
to najhorsie mas uz snad za sebou, teraz to uz chce len nejako doriesit nevyhnutne suvisiace veci, a dat si zivot zase do poriadku. "urobit zo zleho dobre", ako to mas vo vizitke. dobre pre seba
drzim palce11. sep 2009Kveto a to datum v pase je skutečné? Takže ti to udělal po deseti letech? A nemá už krizi středního věku? A o umělé se pokoušíte protože má problémy on? Možná brzy poznáš někoho jiného a s tím ti to půjde přirozenou cestou.
A pak se říká o nás ženských, že nevíme co chceme, ale nepřestaneme dokud to nedostaneme.
Oni ti chlapi by zase asi chtěli všechno najednou - milující a pozornou manželku, zázemí a jistotu, ale zároveň vzrušení z něčeho nového, pořád mít spoustu nových zážitků, mít spoustu času jen pro sebe, ale zase mít po ruce partnerku, když se jim zachce a když ji oni zrovna potřebují ...11. sep 2009Sme spolu 16 rokov a z toho deväť rokov manželia. Dátum v mojom pase je skutočný čo sa týka roku svadby. O umelé sme sa začali pokúšať, lebo on je neplodný, neskôr, po prvom umelom, sa zistilo, že aj ja som bez umelého neplodná. Po prvom umelom som mala vážne zdravotné problémy, museli ma aj operovať kvôli následkom prvého umelého oplodnenia, potom 3-mesačná liečba hnusným liekom, čo sa používa aj ako chemoterapeutikum a teraz sme vyskúšali druhé umelé a na jeho konci... som sa to všetko dozvedela.
Chvíľami som skleslá, chvíľami sa mi nechce ani veriť ako sa môj život za tri týždne obrátil úplne naruby. Som veľmi sklamaná, že dokázal také čosi urobiť a ešte v čase, keď som ho najviac potrebovala...11. sep 2009kveta, drz sa! Je to hrozne, coho su ti chlapi schopni. ked ma moj podviedol, bola som uplne na dne, ale ako vidim, su aj horsi. Viem si predstavit, aku bolest prezivas, casom to bude ale urcite lepsie. Ale viem, ake to je sklamanie ked Ta v takej situacii podrazi clovek, ktoremu si najviac doverovala.
Vela stastia!11. sep 2009- Sponzor fóra
je mi to luto usmejsa, mate take krasne svadobne fotky a vyzerali ste taky stastni...fakt to nechapem, tolko manzelstiev sa rozpada tak skoro po svadbe (vratane toho mojho)
ale drzim vsetkym palceky, aby to co najrychlejsie preboleloa aby vsetky nasli toho praveho a zabudli na smutok a sklamanie
15. sep 2009diky josefka za povzbudenie aj ja verim ze pridu lepsie casy.momentalne som na tom zle , nemam chut do jedla, mam uz o dva cisla mensie nohavice, co je vyhoda, ale nie na taky ukor.... bohuzial rozvody v poslednej dobe su kazdodenne viac ako predtym.predtym to bola hanba, teraz normal. proste ak nie je vo vztahu dovera, tak je to na nic....preco sa trapit?
15. sep 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
..je to hajzel...
..nemam slov, podrazit ta v takomto zranitelnom obdobi....