Ja, ktorá som ostala bez manžela

Profilova fotka
Ahojte, vlastne ani neviem prečo som na tejto stránke. Asi zo zúfalstva. O chvíľu mám 30... 2x som bola zasnúbená, 5 krát podvedená (prevažne s kamoškami) a posledne keď už som zozbierala všetko čo z mojho srdca ostalo a dala to ďalšiemu mužovi - zabudol na mňa, ako by moja láska ani nestála za reč. Aby ste boli v obraze som úspešná žena, krásy mi Pán Boh nadelil nadštandardne, keďže som mix dvoch rás... ale mám pocit, že práve táto krása sa mi stala úplným prekliatím. Môj otec ma opustil, ešte keď som bola malá... plakala som za ním roky... doteraz je tá rana tak čerstvá, že mám pocit, že sa nikdy nezahojí. Nehľadám si náhradu za otca, hľadám len muža, ktorému sa oplatí bojovať za moju lásku. Ale po tom všetkom som stratila poslednú nádej. Asi chcem zomrieť. Teda nie asi ale určite... Môj život je len depresia, smútok a plač... zinkasovala som od mužov toľko rán.... Nerozumiem už ničomu. Prosím povedzte, že je tu niekto kto sa cíti ako ja. Lebo ak nie... môj život je naozaj zbytočný, nemá zmysel. Pretože pre mňa bola vždy zmyslom iba láska. Všetky moje známe a kamarátky chystajú svadbu, sú vydaté, čakajú deti... a ja som ostala uplne sama. Nenavidim svoj zivot... naozaj. Prepáčte.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ahoj, Ja verim tomu, ze kazdy clovek Ma sudene stretnut tu svoju pravu osobu. A prave ked tu osobu nehladas ju vacsinou najdes. Skus si zamestnat zivot novymi vecami Napr novym konickom, sportom... Aby Si so svojim zivotom bola hlavne spokojna Sama a nepotrebovala Na to nikoho. Ten zvysok zapadne Potom Uz do seba :-). Ak sa naozaj trapis skus vyhladat nejakeho psychologa, castokrat to velmi pomoze vyrozpravat sa niekomu uplne nestrannemu do viac detailov Ako tuna nam. Lebo ten clovek ti nebude hovorit Co robit ale pomoze Ti Najst tvoje vlastne riesenie. Drzim palce a hlavu hore. :-) nic Nie Je nikdy take zle Ako sa mam zda; a zle veci Su Dobre Na to, ze ked Uz mame tie Dobre Tak Si ich naozaj cennime. ❤️❤️❤️
Odpovedať
Profilova fotka
Možno ten správny chlap ešte len príde. Nie každej žene je súdené vydať sa v 25 rokoch. Viem možno to beries ako prekliatie, ale treba na tom hľadat aj pozitívum. A na to aby si mala dieťa a rodinu muža nepotrebuješ :) Na to nezabudni :) Samozrejme každá chceme byť milovaná, ale ani chlap ti nedá toľko lásky ako dieťa. Tvoja situácia v žiadnom prípade nieje dôvod na to vziať si život preboha ... ako píšeš, si krásna mladá žena, máš život pred sebou ... toto určite nieje riešenie ... ja poznám pár žienok, ktoré maju adoptovane detičky, chlapa našli v 40tke a vydali sa vtedy :)
Odpovedať
Profilova fotka
Súčasnými myšlienkovými pochodmi, si k sebe šťastie a lásku nepritiahneš. Odporúčam knihu od Louise Hay: Miluj svoj život :-) Darmo ti tu bude neviem kto čo všetko možné písať, keď si to v prvom rade musíš vyriešiť ty sama v sebe.
Odpovedať
Profilova fotka
A ak sa budes doma trápiť a revať do vankúša, to ti tiež nepomoze, vezmi kamošky a bežte niekam na výlet alebo niekde kde môžeš spoznať dobrého chlapa / tým nemyslím diskotéku a podobne podniky / a uvidiš ono to príde samo :) Len sa na to tak nesústred :)
Odpovedať
Profilova fotka
Keď mi bolo v živote najhoršie vždy som si povedala, že zabiť sa môžem kedykoľvek, ešte vydržím 8-) A stálo to za to, ver mi... Nevzdávaj sa, viem aj o krutejších príbehoch a dnes majú dotyční úsmev na tvári a šťastné srdce ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, mám v živej pamäti seba samu spred niekoľkých rokov. Bola som predtým raz zasnúbená, potom som naše zasnúbenie zrušila, lebo som ešte chcela užívať slobodu. veď som bola mladá, tak čo. To som vtedy tak brala. A potom sa to sypalo ako obrovská lavína. Krachoval jeden vzťah za druhým, moje kamošky sa jedna po druhej vydávali, zasnubovali, až to dospelo do štádia, že som nemohla slovo zásnuby a svadba ani počuť. Chytalo ma veľké zúfalstvo, roky mi pomaly utekajú a ja zostanem sama, slobodná, stará dievka. Mala som pocit, že pre mňa už žiadny chlap nezvýšil, dokonca som to dávala za vinu Bohu. Ale nikdy ma nenapadlo, že by som chcela zomrieť, to nie, na to sa mám príliš rada, ale mala som pocit, že som škaredá, že ma nikto nechce, preto Ti úplne rozumiem. Ale nikdy som neprestala dúfať, že aj ja mám niekde svoju druhú polovičku. Vieš, v mojom prípade hrá úlohu aj moje dosť ťažko zrakové postihnutie, preto sa len tak ľahko nevzdávam. Choroba ťa naučí, ako byť trpezlivá, ale nie o tom chcem. Keď som mala 39 a už som sa začala zmierovať so statusom slobodnej, nevydatej ženy, práve v septembri v roku 2014 si ma láska našla. Síce som musela niečo pre ňu obetovať, bolo treba putovať viac ako 300 km, ale dostala som za to odmenu v podobe môjho milovaného. Zoznámili sme sa na rekvalifikačnom kurze, chodiť sme spolu začali 22. 9., vlani v auguste sme sa zasnúbili. Teraz mám 41 a na budúci rok v júli sa budem prvý raz vydávať. Nič mi neušlo, akurát s deťmi to už bude ťažšie, ale mám oporu v živote a jeho vrelú náruč, A preto Ti, milá dark-sulamit, poradím, chce to len trpezlivosť, určite niekto a niekde na Teba čaká, ale ešte nedozrel čas, ani jeho, ani Tvoj. Nepoddávaj sa zúfalstvu, ani zbytočným depresívnym myšlienkam. Raz príde aj Tvoj čas, kedy budeš prežívať ozajstnú lásku.
Odpovedať
Dark sulamit, urcite nie si sama. Ja som mala kolegynu, ktora sa vydavala v 39.rokoch a hned na to prisli dvojicky! :-) A na druhej strane, poznam babu, ktora sa vydavala medzi prvymi a uz je aj rozvedena... No a do tretice, ja sama som bola zasnubena, ale rozisli sme sa a dlho dlho som si nevedela najst vaznejsi vztah, lebo bud to skoncilo z mojej strany kvoli porovnavaniu s byvalym alebo to skoncilo zo strany muzov, ktori nehladali vazny vztah... Az som napokon prestala hladat vztah a chcela som len priatelstvo..no a z takehoto priatelstva sa vyklul nakoniec vztah a ideme sa brat...Netreba sa ponahlat, ten spravny cas pride! Mimochodom, nikde nie je napisane, ze to musi byt do 30tky, prave naopak, ludia sa beru coraz neskor..kdesi som citala, ze priemerny vek je 29.5 roka - tak budes v niecom nadpriemerna, no! (aj ja som mimochodom, mam 31...). Hlavu hore :) a ked to nepojde, urcite navstiv psychologa, aj ja som tak urobila po prvom rozchode...a pomohlo, sice nie hned, ale pomohlo :) Drzim palce!
Odpovedať
@dark_sulamit zlatičko nezúfaj, obráť sa na odborníka, popraví tvoje myšlenky, dobre sa vzkecáš, vzpočuje ťa nezávislý odborník, bude všetko poriadku nebráň sa tomu, nie je to hanba, budeš všetko vidieť triezvejšie
Odpovedať
Profilova fotka
@dark_sulamit Vôbec nezúfaj, mám známu, ktorá nemala tiež šťastie v láske, vo svojich 35 rokoch už prestala dúfať a povedala si, že asi je jej súdené byť sama, bola jedináčik, tak jej rodičia tiež niesli ťažšie že nebudú mať vnúčence, ale zobrali to tak ako to je a tiež sa s tým vyrovnali. Čo Boh nechcel, nie sú to ani dva roky, je vydatá, má milujúceho manžela (spriaznenú dušu) a momentálne ju stretávam ako kočúkuje čerstvo narodené bábatko. Niekomu toto všetko je dopriate v 20tich, niekomu v 25tich a iným až neskôr, netreba ale preto zúfať, musíš žiť pre prítomnosť, nezaťažovať sa čo bolo v minulosti, to ti len vyvoláva depresie a to určite nechceš, a zas premýšlať nad budúcnosťou by sme tiež nemali, jeden mieni, život mení. Určite sa ti stalo, že si si naplánovala najbližší víkend a všetko bolo iné, tak isto to je aj vo vzťahu. Neboj raz príde ten pravý, ja som tiež nehľadala, našiel si ma sám :) Ži svoj život a čo sa má stať stane sa a verím, že tak pekné dievča ako ty nezostane na ocot, sú žiaľ muži, ktorí si nevížia čo majú, ale raz príde taký, ktorý si bude vážiť na tebe všetko ;) Veľa šťastia prajem a hlavne nezúfaj, ani sa netráp čo tvoje kamarátky majú nemajú, užívaj si zatiaľ svoju slobodu.
Odpovedať
v kazdom pripade clovek ma tendenciu si podvedome vyberat podobne typy partnerov, takze pokial nieco na sebe nezmenis kludne sa moze stat, ze pritiahnes k sebe dalsieho podobneho a zinkasujes dalsie rany. Cakat, ze pride nejaky pravy je utopia pokial mas v sebe nejaky problem
Odpovedať
Profilova fotka
Kazda z nas si nesie nejakyten kriz,bôľ z minulosti .Ja nepatrim medzi krasky za ktorymi sa chlapi otacaju .Mala som asi 5 vztahov vsetky skoncili do roka vzdy .Myslela som,ze robim niekde chybu ja .Raz mi kolegyna v praci poradila aby som prestala hladat lasku,ze ona pride sama .Najprv som tomu nechcela verit .No potom som si jej slova zobrala k srdcu a ono to prislo .Nie hned,ale prislo .Ty mas to statsie,ze si pekna mozes si vyberat .Treba sa len uvolit byt sama sebou na nic sa nehrat .A tak ako pisu baby vyssie a co,ze mas 30 .To je nejaka vekova hranica na vydaj ? Pride potom sek,ze uz nie je sanca si najst toho praveho ?Nie tak len hlavu hore .Najdi si nejaku zalubu nieco co ta bude bavit .A hlavne nenysli nato,ze mas 30 a nemas vztah .Mam kamosku ma tiez 30 sestru ktora ma 33 a tetu krora ma 39 ani jedna nema vztah,ale v zivote si nasli nieco co ich bavi .Trebars teta chodi po slovenskych horach ;-) Drzim palce a verim,ze ten pravy niekde je ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dark_sulamit rozumiem ti, len si prosim ta pri najblizsej prilezitosti nevyber hned prveho co sa ti votrie do priazne :) pockaj si na klenot!!! daj si rok "volno" a pokus sa porozumiet svojej samote, vyrovnaj sa s nou a najdi si nieco co ta zaujima prip. fascinuje... vseobecne stale plati ""Každý hľadá niekoho, kto mu bude "všetkým" a pritom častokrát stráca čas s tými, čo ho nechcú strácať s ním..."" :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
To, ze sa tu mozno najde niekto kto sa citi ako ty ti vobec nepomoze. V takom stave je najlepsia pomoc ozajstneho a realneho odbornika. Dobry psycholog ti urcite pomoze. Na forach pomoc nehladaj, prinajhorsom tu schytas nejaku fotokolaz s otazkou kedy mas termin svadby :)
Odpovedať
Nemyslím si, že keď už máš skoro 30, mala by si zákonite už byť vydatá a mať deti. Každý z nás je individuálny, niekto sa vydáva v 18ke a manželstvo je šťastné celý život, niekto v "ideálnej" 25ke a manželstvo stroskotá po roku. Myslím si, že tvoj čas na lásku a na deti príde a možno práve vtedy, keď to vôbec nebudeš čakať. Nesiľ to. Nauč sa mať rada samú seba - svoj telo aj svoju dušu, objavuj svoje vnútro, spoznávaj sa. Nezatváraj sa doma, ži svoj život podľa seba, svojich túžob, plánov, záujmov a maj oči otvorené. A láska príde, objaví sa možno na tom najmenej očakávanom mieste alebo situácií. Písala si o Bohu, tak to skús nechať na ňho. On sa postará :-)
Odpovedať
@dark_sulamit Určite sa niekto nájde.
Odpovedať
Profilova fotka
Treba naozaj skusit vyhladat nejaku odbornejsiu pomoc, porozpravat sa so psychologom nieje ziadna hanba a myslim ze by ti urcite lepsie poradil, skus a bude to dobre len nezufaj;-)
Odpovedať
Nezufaj, ja som mala 30, ked som stretla lasku mojho zivota. A mam kamosky co maju 32, 35.. a stale na toho svojho cakaju. Vsetko ma svoj cas. Ako Ti radili aj ostatni, niekomu to cele vysyp - kamoske, mame, alebo odbornikovi. Ulavi sa Ti. Prajem Ti vela stastia.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ja presne mala som 30 ked som spoznala pana uzasneho a naozaj sa mi oplatilo cakat :) nie je to o veku tiez by som sa radsej vydavala v 20tich ale tak nevadi hlavne ze budes stastna a budete sa lubit na veku nezalezi ;)
Odpovedať
ja som lasku mojho zivota stretla po 3 nevydarenych (ale vaznych) vztahoch v 30 rokoch. vydavat sa budem v 32 a babatko (ak pan boh da) bude v 33. chapem ze si teraz zranena a nestastna, ale kym nepozbieras energiu a nenajdes vnutornu silu, ktora mimochodom v tebe zakorenena je, pretoze si zena, tak potom sa budes este dlho trapit. tazko radit, ale kazdopadne, na to ze by si skoncila so zivotom ani nepomyslaj, to je najvacsia hlupost aku mozes urobit. totiz...niekde beha muz, ktoremu prave TY siu predurcena ze ho urobis najstastnejsim na svete a takto by si mu znicila jeho sen o ktorom sniva aj on...
Odpovedať
@shannonldy velmi pekne si to napisala. Aj ja mam velmi dobru kamaratku ktora ma 31 rokov a este tu pravu lasku nestretla ale stale veri ze raz bude stastna. Presne ako si napisala vyrozpravanie vzdy velmi dobre pomoze
Odpovedať
Profilova fotka
Treba verit. Ja mam kamaratku ktora tiez si v zivote presla mnohymi sklamaniami. Ma dve deti. Kazde s inym ani jeden neplati na deti, ale aj tak zije a s usmevom na tvari. Stale niekde v kuriku duse veri ze niekde je ten pravy. Nie pravy ako pravy. Ale pravy pre nu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja verim tomu, ze ku kazdemu cloveku existuje polovicka. Kazdy clovek ma niekde spriaznenu dusu, len je potrebne ju najst. Clovek ju vacsinou najde ked to najmenej caka, ked svoju mysel sustreduje na ine veci ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@acerka5 toto si velmi pekne napisala. Niektore babule len musia dlhsie cakat a niektore az tak nie
Odpovedať
Profilova fotka
@nicholka je to super ze aj napriek tolkym sklamaniam este stale dufa v to, ze bude raz stastna. Ja ako sa poznam tak by som uz asi nehladala ziadneho muza ale zila iba pre tie deti
Odpovedať
@marusicka presne ja by som to tiež tak riešila že by som žila už len pre svoje deti. Ale tak je to pekne že stále v to verí a ja ju v tom obdivujem
Odpovedať
Profilova fotka
@marusicka zit pre deti je fajn ale len do casu. Deti vyrastu a vtedy to pride, ze zena zostane sama, opustena.
Odpovedať
@mojzistiatko ja si myslim ze osud je dany a naozaj niekde je ten clovek ktory k zene sadne ako puzzle k sebe ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marusicka Zit pre deti je fajn. Ale kazdy clovek potrebuje niekoho pri sebe. Citit lasku a podobne. Deti sice lasku davaju ale to je o inom :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@nicholka presne tak. Deti vedia dať veľa lásky ale tá láska od chlapa je úplne niečo iné
Odpovedať
Profilova fotka
@mojzistiatko presne ako si napisala. Mnohe si myslia ze ten pravy nepride ale on pride.. vzdy
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?