Kríza vo vzťahu - ako ste ju riešili?

Ahojte baby..Ako ste riešili krízu vo vzťahu a ako dlho trvalo to obdobie? My zrovna jednou krízou prechádzame a už pomaly nemám silu to riešiť.
Odpovedať
No neviem aku krizu prezivate teda. Ci predsvadobnu?? Ci? Cim dlhsi vztah tym viac kriz, niektore su kratke - rychlo prehrmia. Niektore dlhe bolestivejsie. Kazdy preziva inac.
Odpovedať
@lukas2012 Ani nie, že predsvadobnú. Ja to neviem ani nejako identifikovať. On je nespokojný, ja som nespokojná a každý riešime túto situáciu po svojom. Už sme spolu dlhšie, ale mám pocit ako by som bola ja tá, ktorá sa viac o ten vzťah zaujíma a chce ho niekam posúvať..
Odpovedať
Krizy boli, su aj budu, ale ak ich z nejakeho dovodu nechtece riesit spolu, tak to asi neprejde. Ak si s nim nespokojna, tak si daj oddych trosku. Precisti si hlavu. Mozno zistis, ze to nestoji za to bojovat a vsetko riesit sama. A mozno sa s tym vyrovnas. Kazdopadne po krize budes zase o nieco mudrejsia a silnejsia, nech to dopadne ako chce.
Odpovedať
Profilova fotka
pekne si nalejte cisteho vinka, sadnite si a povedz mu svoje pocity, obavy, co sa ti nepaci.....vsetko sa da rozumne, len musia byt dvaja na to
Odpovedať
@mystisch Však to je to, že už sa poriadne nevieme ani porozprávať...Ani jeden z nás si neprizná chybu a už to vyzerá tak, že to ani nechceme riešiť. Ja mám pocit, že ma proste nevie pochopiť...
Odpovedať
Profilova fotka
skus to, aspon si mozes povedat , ze si urobila vsetko....povedz mu, zenajprv budes ty hovorit a nech pocuva apotom nechaj zas jeho povedat svoj nazor na tocele...dobre vinko...otvoreny rozhovor..pomoze...neboj, budeto dobre ...
Odpovedať
@lenka6388 V každom vzťahu sa vyskytujú krízy, niekedy väčšie, niekedy menšie. A myslím, že jediným liekom je to všetko pekne spolu vykomunikovať a vyriešiť. Darmo to budete riešiť osobitne, vo vzťahu by sa mali veci riešiť spolu. Aj my máme teraz také krízové obdobie. Ja som nespokojná, pretože situácia nám umožňuje byť spolu len cez víkend (ja pracujem doma, on študuje mimo) a vadí mi, že počas tých dní keď nie sme spolu máme málo kontaktu. Myslela som, že sa to dá dokopy samo, že je to nepodstatná hlúposť, na ktorú si zvyknem... Dnes ma to už ale premohlo a všetko som priateľovi povedala a lepšiu vec som ani urobiť nemohla. Vôbec netušil, že to vnímam až tak zle...
Odpovedať
@mystisch No snáď. Len už ten jeho prístup ku všetkému ma odrádza...:( Je to taký začarovaný kruh...
Odpovedať
Profilova fotka
no tak, ale ak chces ist dalej....musis...to urobit...spomen si na to pekne..spomen si preco ste spolu...niektore veci ti mozno vadia z ponorky...spomen si, kedy ti co zacalo vadit a preco..
Odpovedať
ak ste sa uz o tom porozpravali a stale ho lubis, tak sa skus nachvilku venovat niecomu inemu. vobec nepomaha, rozoberat to stale dookola.. obzvlast v tomto emocionalnom rozpolozeni. ja som sa tak kedysi prihlasila na kurz hackovania :-D chcela som skusit nieco uplne ine, co este neviem. no a nestihla som na nho ist, lebo prislo zasnubenie a zacali sme riesit svadbu :-) tym chcem len povedat, skus si vycistit hlavu nejakou inou cinnostou, ktora by ta bavila. pomoze vam to obom a problemy sa mozno vyriesia skor, ako by ste cakali ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?