Negatívna reakcia mojej tety na svadbu

Ahojte babule, tak uz to prislo aj na mna :) Nasi oznamili tete zasnuby a jej reakcia bola ze v tom nevidi perspektivu, som na voziku zrejme preto :) Nie je mi to jedno a mam chut jej to poriadne vytmavit ale kedze som rozumna tak sa to tej starej strige vrati same. Juuuj ako dobre mi padlo to povedat.
Odpovedať
aj my sme už počúvali, že načo robíme takú veľkú svadbu(budeme mať 140 ľudí) a čo sme sa nezobrali len sami dvaja a potom im to len neoznámili, a že každí druhý pár sa rozvádza a také...a to som počúvala od babky s priateľovej strany ktorá je ešte aj kostolníčka v kostole :-) ale nerobíme si mi z toho nič...lebo to by sme mali hlavu ako svet z takýchto rečí...jedným uchom dnu a druhým von :-) tak to aj ty ber
Odpovedať
@nikolka1986 no to potesi...od rodiny. Nuz ale ked v tom nevidi perspektivu, tak sa nemusi unuvat ani prist na svadbu. Okolo Vas by mali byt ludia co Vas maju radi a praju Vam. Takyto "dudrosi" nech sedia doma, aspon nebudu kazit vzduch. a Vy si mozete uzit krasnu svadbu plnym duskom ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak keby mala takto reagovat na vsetko, nemala by ani vychadzat z domu, aby jej nahodou nespadol na hlavu meteorit. To je taka ista pravdepodobnost ;-)
Odpovedať
neskúsiš nevieš....poznám dosť manželstiev kde jeden z páru nie je zdravý, alebo už vážne chorí vstupoval do manželstva a sú spolu..to mám najradšej ked je niekdo chorí alebo nejak postitnutý tak ho hned odpišu ako kedby nemal šancu na na život, a poviem ti že ty si ovela viac užívaš a chceš žit ako tvoja teta, to že si na voziku, ako mozog, schopnost milovat a vediet pochopit druhého predsa máš v poriadku, ano budete to mat niekedy tažšie ako iný, ale zase obdobný tlak zažije a zažíval zrejme aj drahý a ked ho vydržal tak zrejme ta má rad...............ak nepatríš do bohatej časti obybatelstva tak je to jasné že čo ano a čo nie
Odpovedať
Ďakujem kocky, ste zlate, mna akoze henta primitivna nezaujima, len to trosku zarazi ze rodina takto zmysla a vôbec o nas nic nevie :)
Odpovedať
absolutne ignoruj
Odpovedať
Profilova fotka
@nikolka1986 @sara07 to napísala pekne a výstižne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikolka1986 uplne chapem tvoje sklamanie, u nas bola podobna reakcia od svokry... "naco svadbe? ved mozete zit len tak" ... este po tych rokoch ma to mrzi.
Odpovedať
no dnes to zaklincoval otec :) ze je nestastny a zarmuteny ze sa berieme , chudatko si muselo vypit aby povedal co si mysli.
Odpovedať
Profilova fotka
@nikolka1986 prečo je nešťastný z toho, že sa beriete? =-)
Odpovedať
@ivka_ivka no pretoze som na voziku a on si predstavoval ze ostanem sama aby som nebola niekomu na "pritaz", navyse vraj nebude otvarat flasu co dostal na zasnuby pretoze ak si to nahodou môj snubenec rozmysli tak mu tu flasu vraj vrati
Odpovedať
Profilova fotka
@nikolka1986 no to nie je veľmi pozitívny pohľad na váš vzťah
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ivka_ivka to je zrejme :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikolka1986 dúfajme, že po svadbe sa to zmení a bude šťastný s vami :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
to ze ta tvoji pribuzdni odpisuju je ich vec. zi si svoj zivot , nedaj sa strhnut ich katastofickymi scenarmi a bud stastna. A preco by si mala byt niekomu na pritaz ? mne nie je na pritaz varit pre snubenca, a chystat mu kazdy den ranajky. jemu nie je na pritaz postielat postel alebo ma vsade vozit. pocuvat moje klebety a pozerat so mnou panelak. :) robi to ze ma miluje a vsetky malickosti berie ako moju sucast. a to iste ja robim pre neho . nic co jeden pre druheho robime nie je ani jednemu z nas na pritaz. kasli na vsetko a uzivaj si stastie ktore prezivas. zivot nie tragedia ale hladanie stastia a preto ked ho mas nepusti !!!!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?