Podľa čoho viete, že vás váš partner úprimne ľúbi?

Ahojte, možno sa to niekomu bude zdať blbá otázka, ale podľa čoho viete, že vás váš partner úprimne ľúbi?? nejaké gestá robí, alebo to proste len nejako cítite...??
Odpovedať
ahoj.. podla mna netreba velke gesta na to, aby clovek citil, ze ho ten druhy lubi. mne staci, ked vidim, ako sa ku mne moj manzel sprava, ako si rozumieme vo vsetkom. a vzdy pred spanim, kazdy bozi vecer si dame pusu na dobru noc. a proste viem, ze ma miluje a ja jeho. :-)
Odpovedať
Každý človek to prejavuje ináč, tak len musíš zistiť spôsob akým to prejavuje tvoj partner a potom to už budeš zreteľne vidieť. Možno sa ti teraz zdá že ta neľúbi, lebo ti to nehovorí každý deň - ale určite to prejavuje nejako inak, venuje ti čas, pomáha ti, podporuje ťa. :) Pre niekoho sú dôležitejšie slová, pre niekoho skutky.
Odpovedať
@bonnie29 velmi odporucam knihu Par jazykov lasky. Je vlastne cela o tom. Velmi velmi odporucam
Odpovedať
Profilova fotka
mne moj snubenec hovori "mam ta rad" ... "lubim ta" mi povedal za 5 rokov len 1 krat, ale aj napriek tomu viem, ze ma miluje... jednoducho doma nemaju tak otvorene vztahy, aby si prejavovali city, mozno aj ten tvoj ma nejaky taky blok od mladosti. Ale aj ked mi to nehovori, viem, ze som pre neho jedinou a ze ma miluje... to vycitis, ze je vsetko ako ma byt ;-)
Odpovedať
@bonnie29 a preco sa pytas? necitis to od neho?
Odpovedať
hmmm... dobrá otázka :-) muži svoju lásku nezvyknú vyjadrovať slovne ale skôr tým čo robia a ako to robia... pre mňa je najväčším vyznaním lásky, keď so mnou ráno muž vstane o štvrtej ráno keď idem na služobku lebo vie ako neznášam skoro vstávať, keď mi prinesie čaj keď sa necítim dobre, keď umyje riad keď vidí že som unavená alebo len tak ma objíme keď som smutná... a ja viem, že je všetko v poriadku :-) prajem ti veľa lásky, peknú svadbu a šťastné manželstvo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne staci, ked sa na mna moj snubenec pozrie...tolko lasky som v ociach nikomu nevidela...:)
Odpovedať
je to v tych cinoch podla mna... nie kazdy muz (v mojom okolo velmi malo takych) sa prejavuje ako romantik, basnik, alebo filmovy hrdina :D vo vseobecnosti by som povedala, ze to vidis, ked nieco urobi, co nemusel, ale chcel, lebo vie, ze je to pre teba dolezite a ked urobil aj nieco, co nechcel, lebo je to pre teba dolezite :) ale samozrejme je to aj o tom, ako sa k tebe sprava a ci citis nielen lasku, ale aj respekt, lebo moze ta niekto uprimne milovat, ale ked to nepretavi do cinov takych, ako ty ocakavas, tak o tej laske pochybujes... kedze sa pytas, ci to citime, tak mam pocit, ze ty mozno nie - ale to neznamena, ze musi byt problem, skutocne pozname asi len vlastne city, u ostatnych je to len pocit, aky nam ini daju prave tym, ako sa spravaju :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bonnie29 to musíš jednoducho cítiť a musíš to citiť aj vtedy,keď sa napr.hádate....my si každuký večer pred spanim dáme pusinku,povieme si niečo pekné,ráno chodím do práce skor ako on a ked prídem,čaká ma na stole lístoček s tým,ako ma miluje a tak :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bonnie29 ja si myslim, ze ak ta niekto uprimne lubi, nepotrebuje ti to dokazovat ziadnym sposobom a taktiez by si to nemala ty potrebovat. My sme s prialelom prezili rozne hadky a obdobia, ale nikdy som ani len nezapochybovala o tom,ze ma lubi. Dokonca ma ani menapadlo nad tym premyslat. Ja vidim ako sa ku mne sprava, vidim, ako sa na mna pozera, ako na tajne pozoruje spoza rohu ked si citam knihu :) je to milion veci a malickosti. Pokial vztah nie je business na zlepsenie ekonomickej situacie jednej zo stran (pretoze bohuzial, dnes vieme, ze je vela manzelstiev tzv. Z rozumu :(((. ) tak tie ostatne prejavy,gesta, vidis,citis a si presvedcena :) a este jedna vec, ak sa s niekym pohadas, nezhodnes...neznamens,ze sa nelubite. Drzim palceky vo vzajomnom poznavani ;)
Odpovedať
ano pochybujem o tom, lebo mi u neho chybaju take veci ako niektore z vas pisu...ze ako sa na mna pozera...no ja na jeho pohlade na mna nevidim nic vynimocne...ja to proste neviem vysvetlit ale hrozne ma to zožiera...sme spolu uz skoro 5 rokov, tiez sa sem tam hadame a tak ale inak to celkom klape..ale vzdy si hovorim, ze on ma asi naozaj nelubi, keby ano spraval by sa inak...alebo ked hovorite, ze pre vas urobi nejake gesto..on pre mna nikdy neurobi nic bez toho aby som mu to povedala...a proste neviem ci to ma zmysel dalej, ci ho len nepravom obvinujem..ked mu poviem, ze ty ma uz nelubis tak mi samozrejme povie, ze ano...ale tak nepride mi to presvedcive
Odpovedať
@bonnie29 ako uz @cervenaruza123 pisala i ja odporucam knihu Pat jazykov lasky... Nevidim do vasho vztahu,mozno mas pravdu a naozaj Ta nelubi-rozmyslala si uz,ze co potom dalej? A mozno uz len samotny fakt,ze to s tebou uz tolko tiahne je jeho prejavom lasky :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@bonnie29 svojho partnera uz musis aspon trochu poznat....naozaj si myslis, ze " on ma asi naozaj nelubi, keby ano spraval by sa inak"? vies si predstavit, ze by sa k inej zene spraval inak ako k tebe? nie je uz jednoducho taky? neromanticky? ono po 5 rokoch to uz nebyva ako na zaciatku - uz to nie je zamilovanost....moj napriklad tiez nerobi nejake vyrazne gesta, ale viem, ze ma lubi...a to sa niekedy skaredo hadame......a ty ho este lubis?
Odpovedať
ahoj, ja si to na svojom mužovi spoznám hneď :) stačí, keď sa na mňa ráno usmeje a povie: Dobré ránko, lásko hneď po zobudení v posteli, pohladká ma po tvári, alebo keď ide pripraviť raňajky, hoci ja som ešte v sníčkoch... My máme tak "zaužívané", že si zakaždým, keď končíme hovor, povieme "ľúbim ťa". Keď príde aj unavený z práce, tak ma objíme, sadneme si ku kávičke, porozprávame sa, aký sme mali deň. Stačí mi napríklad, keď naznačím len, že mám chuť na palacinky /som tehotná, tie chute sa mi menia každou polhodinou/ a už sa mi palacinky varia :) To je pre mňa veľký dôkaz lásky a toho, že nás má rád. Chlapi nevedia nahlas vravieť stále "ľúbim ťa", ale svojimi činmi ti to vedia ukázať, ako to je. Objatie, pomojkanie, pohladkanie, pozretie sa ti do očí a vnich vidíš, že ťa ľúbi, ti stačí na to, aby ti to dookola opakoval a pritom sa inak správal.
Odpovedať
podla toho ze nad tym nemusim rozmyslat ci ma lubi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cervenaruza123 ...aj ja odporúčam knihu 5 jazykov Lásky..:)
Odpovedať
Profilova fotka
pre mňa je najkrajším prejavom lásky od manžela bozk na čelo, postískanie, držanie sa za ruky, keď zaspávame... :-) ale úžasný pocit mávam, aj keď ma predstavuje ako svoju manželku a vidím, že sa to aj jemu páči. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
To, ze tvoj partner nie je romantik ako z filmu, nemusi hned znamenat, ze ta nelubi. Je mozne, ze je prakticky typ chlapa, ktory nema za potrebu hrat sa na romantickeho hrdinu z telenovely. Mozno ti povedal niekedy, ze si krasna, je mu s tebou dobre, lubi ta... a stale to plati, inak by s tebou nebol. Oni to vazne takto vnimaju! Mozno nevie/nechape, kvoli comu by ti to mal omielat stale dookola. Stale plati generaciami overena rada- vsetko je o komunikacii. Vie on, co od neho ocakavas, co by si chcela? Nemyslim vo vseobecnosti: Ty ma nelubis. Ano, lubim- a tym je prenho vec vyriesena. Skus mu konkretne povedat, co ti chyba, napr. Velmi by sa mi pacilo, keby si mi obcas dal pusu len tak.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne stači vidiet ako sa teraz uz moj manzel pozrie,ked sa vrati z prace - ten pohlad a to co z neho vyzaruje vyjadruje vsetko. rano ked ide do prace mi da vzdy pusu- na lice,celo...a kolkokrat si mysli,ze spim,ale zobudim sa na to vzdy.tym ze pride domov a len tak vytiahne z tasky balik gumovych cukrikov,lebo vie,ze ich mam strasne rada a tak...to vycitis sama
Odpovedať
no povedzme si to na rovinu po piatich rokoch uz ruzove okuliare zalubenosti nei su uz take ruzove...a ta ruzova zalubenost prejde do niecoho ineho.....niecoho podla mna dolezitejsieho pre zivot ako povedat si kazdy den 20x lubim ta....to su velmi silne slova aby sa nimi plytvalo....moj chlap ma tiez problem povedat do oci lubim ta, len tak a ako viem ze ma lubi? jednoducho to viem a dava to najavo sice nie slovami ale skutkaminapr.....upratuje, vari, stara sa o nasu dceru bez toho aby som mu musela ieco povedat, neflaka sa, travi cas s nami, len tak si ma prituli, poskrapka, objime, vzdy ked ide do prace al. pride z prace dame si pusu, len tak v noci ma pohladi po vlasoch, donesie kvety bez toho aby bol nejaky sviatok alebo vyrocie a hoci ma problem s prejavovanim slovne v smskach s tym problem nema a su to velmi pekne sms aj po piatich rokoch, alebo mi necha odkaz popr. necha pustenu nejaku pesnicku kde maju slova aj nejaku vypovednu lehotu.... ...raz som citala clanok resp radu psychologa ked jedna zena pisala ze ona chlapovi povie ze ho lubi ale on jej to nepovie....a ze ano stara sa, je mily, nosi jej male darceky, a rada psychologa...pre chlapa je ten darcek co i len mala cokoladka prejavom lasky a toho ze zenu lubi....a co pre danu zenu znamenaju slova lubim ta (ze lubi chlapa), chlap jej da cokoladku a ta cokoladka vlastne znamena lubim ta....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?