Posledný deň pred svadbou

Tak a uz len posledny den pred svadbou.Tesim sa a vsetko okolo toho,pripravy uz v plnom prude.Vsetko vybavene,napecene.Zajtra to bude nas svadobny den.Ale zas neberem to vo velkom style,ze jaj aka som zblaznena z toho,ze budem mat svadbu.Ved bude to sobota ako kazda ina.Len s tym rozdielom,ze v tu sobotu vstupime do manzelskeho stavu.
Odpovedať
Kazdy to inak prezivame, pre mna to bude zatial najvynimocnejsi den v zivote :-) ...hlavne si to uzite a hlavne mate stastne manzelstvo ;-)
Odpovedať
Pre me byl nejvymecnejsi den kdy se narodil syncek.
Odpovedať
Tak pre mna tiez urcite ten najkrajsi den v zivote bolo narodenie mojej dcerky ale svadba bude urcite moj druhy najlepsi den a teda velmi sa nan budem tesit verim tomu ze den pred svadbou nebudem ani spat srdce mi bude busit ako zvon
Odpovedať
Profilova fotka
Vzhľadom na to, že mi ešte deti nemáme tak to bude pre mňa veľmi výnimočný deň. Prvý výnimočný bol, keď ma požiadal o ruku a teraz sa mi splní ďalší sen - stanem sa manželkou úžasného muža a výnimočného človeka (pre mňa). Hlavne aby nám to všetkým vyšlo podľa našich predstáv a nech sme všetky šťastné ;-) :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?