Predsvadobná diéta? Nehrozí!

babenky, ja som dnes zjedla uz druhu cokoladu, asi sa budem za chvilocku kotulat.... je medzi vami este niekto kto sa pred svadbou nemuci dietou, ale papka a papka... ...to aby som si stale nerobila vycitky ;-)
Odpovedať
1
2
11
nemaj depku, ja sa uz vobec nemucim ziadnymi dietami aj ked by som mala ;-) a cokoladu si tiez doprajem :-) Nastastie (klop, klop) zatial nepriberam :-D Ale co uz, drahy si ma berie taku, aka som... a saty mi snad upravia ;-)
Odpovedať
Ahoj, moja svadba bude 3. septembra. schudnúť by som mala, podľa mňa aj 10kg. nežijem nezdravo, ale čokoládu bohužial nevynechám ani jeden deň. ako prvý krok na ceste k schudnutiu som kúpila magnet. rotoped, a každý večer min 10km bicyklujem. keď treba, tak zvýšim denný limit na 15km, ale čokoládu asi nevynechám. 8-)
Odpovedať
Čokoládka je dobrá na nervy a hlavne pred svadbou, tak len smelo do nej . Ja si napr. život bez takej echt čokošky neviem ani predstaviť. V malých množstvách neuškodí. A raz za týždeň môže byť to množstvo aj trochu väčšie.
Odpovedať
ahoj, akurat som jednu zjedla a to mam za 5 dni svadbu :-D
Odpovedať
tak astra, aj my sme kupili rotoped, ale vyuzivam ho ako vesiak :-D :-D :-D ved ja aj chodim cvicit aj na lymfo masaze, ale potom to zaklincujem, takze som vobec nepokrocila... a stale si hovorim, ved to este stihnem.... ani nie :-D
Odpovedať
zuzu vitaj v klube, cokoladok.... mnam
Odpovedať
zalozime klub zavislacok na cokolade? 8-)
Odpovedať
tak to mozme, uz su tu rozne zavislacky :-D :-D :-D
Odpovedať
ja ten rotoped zbožňujem. tak isto, ako čokoládu, takže je to vyrovnané u mňa. dneska od rána som mala strašné bolesti hlavy - asi od počasia. už som mala za sebou tabletky, aj silnú kávu, ale do záchrannej trojici chýbala ešte čokoláda, takže som zjedla celú veľkú. a teraz sa mám už lepšie. Ja napr dosť veľa jem. som silnejšej postavy, ale som vysoká a chvála bohu nevyzerám tak, ako by som mala od tých čokolád. Jednoducho myslím na to, že tú čokoládu potrebujem, cítim sa od toho fajn .... takže ani nepriberám . Je to normálne. keď človek má výčitky z toho, čo zje, tak od toho aj priberá. najdôležitejšie je pozitívne myslenie: Nepriberiem ani kilo, lebo nechcem! Ostanem zdravá aj vtedy, ke´d každý deň zjem čokoládu. ........... verte mi, pozitívne myslenie je najdôležitejšie!!!
Odpovedať
pripajam sa k zavislackam na cokolade.. kazdy den poobede a niekedy aj rano musim mat cokoladu.. kazdy den poobede mam hroznu chut na cokoladu a musim si dat.. povzbudzuje ma to a zlepsuje naladu.. ;-) ale napriklad nepijem kavu ani cierny caj... 8-)
Odpovedať
tak silvik vitaj :-D :-D :-D
Odpovedať
prepac sylvik :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja pijem jednu malú kávu - ale iba poobede, okolo 2 hod. vtedy, po dobrom obede je už človek unavený. predtým som pila kávu aj trikrát denne, ale teraz, to moje PICCOLO vážim už oveľa viacej, ako tri predtým. a má aj väčší účinok. Čokoláda samozrejme takisto pomáha, zkepšuje náladu, nakoľko obsahuje teín a teobromín - alkaloidy, ako v káve, v čaji. Ja odporúčam toľko, že každý nech je tú svoju milovanú čokošku, kým od toho nemá žiadne problémy.
Odpovedať
ja som tiez na cokoladu :)) takze sa hlasim do klubu :)) ale ked nie je coko, aj chipsy su dobre:)) A pred svadbou tiez chudnutie, cvicenie a podobne nehrozilo, som sa ukludnovala, ze saty boli aj tak volne a mali ich zuzovat :))
Odpovedať
ja som tiez velmi na cokoladu, hlavne na tu s bublinkami v poslednej dobe ;-) velmi mi chutia musli, s cokoladou, je jej tam velmi malo, musli je zdrave, aj mlieka trochu zjem s tym a je to ako porcia cokolady len s lepsim pocitom :-D
Odpovedať
Profilova fotka
...toto je super tema :-D Konecne nemusim mat vycitky, ze som este nezacala "predsvadobne" cvicit (aj ked sa na to statocne odhodlavam, ale furt mi to nejak casovo nevyjde ;-) :-| 8-) ) Adikp, Ty si ale na tom lepsie, uz mas aspon ten rotopedoidny vesiak :-D Ja zatial ani to a asi sa mi to uz ani neoplati kupovat... Dnes sa prave lucila jedna kolegyna - posledny krat bola v robote (odchadza do Rakuska zit - ide sa vydavat, caka babenko) a doniesla tortu - mnaaaaaam, taku dobru ;-) , s dalsou kolegynou sme spapali aj duplu (a to som si povodne davala zavazky, ze nemozem, aby mi svadobne saty neboli potom male) :-D Velmi vdacne sa hlasim do klubu zavislacok na cokolade - najlepsie orieskova (kde su velke kusy orechov), ale nepohrdnem ani inymi :-D a este som zavisla na kave (cierna, klasicka - zalievana, bez mlieka a bez cukru ;-) ale to je zas o inom...)
Odpovedať
happygirl, presne taku cokoladu mam najradsej - s celymi orechmi.. potom este mam rada horku, hlavne tie kde je 85 % alebo 99% obsah kakaa.. mnam.. ;-) ale nepohrdnem ani inymi... :-D ja si tiez hovorim, ze nemusim chudnut do siat, ved budem mat korzet ktory ma stiahne a sukna je siroka.. a popolnocne saty sice este neviem ake budu, ale po polnoci si uz nikto nebude vsimat nejake moje speky... ;-) a hlavne ma to strasne ukludni, ked som nervozna.. 8-)
Odpovedať
tak ja mam najradsej bezorieskovu bezhrozienkovu bez.., proste cistu cokoladku ale nepohrdnem ani inymi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kocky ja sa pridavam... ja som schudla od stresu tak teraz papam, lebo mi je vsetko vacsie ako ked som si to kupovala. aj svadobne mi musela krajcirka na kazdej skuske zuzovat... len ja na cokoladu ako taku nie som, ale taka mata, alebo horalka alebo coko croasanty, tak to by som jedla nonstop... ale doma nic take nemam... len kakao momentalne :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
aaaaaach.. ja musim cukoladky kazdy den. inac som zla. taka cukoladka.. napr s kavovou prichutou.. mnammmmm. /co povies, happygirl?/ ale aj so smotanovou plnkou, s kuskami suseneho ovocia, zele, s keksikom, biela cukoladka, ........... :-D
Odpovedať
Aj ja zbožňujem čokoládu a všetko možné sladké. Aj keď celý deň nič nejem, doprajem si aspoň dobrý Magnum alebo nejaké korneto, keď nemám práve chuť na čistú čokoládu. Ale tiež občas keď to začnem preháňať, nahodím diétu a viem, že musím 5 kg schudnúť, no a tak zasa vydržím zo 5 mesiacov a zasa trochu priberiem a stále dokola. To sú tie diéty, ak s nimi človek raz začne, nikdy neprestane a pritom si tak ničí organizmus. Na čo je to dobré, neviem. Ale keby nebol hit také vyzáblinky, tak by to nikoho tak netrápilo.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja tiez zboznujem cokoladu a sladke a vacsinou si dam kazdy den aspon nejaku tycinku.aj ma to trochu stve,lebo do svadby by som chcela aspon trochu schudnut,ale uz sa tym netrapim tak,ako kedysi. teraz si uvedomujem,ze su aj dolezitejsie veci v zivote a nechcem si kazit naladu tym, ze si pripadam tucna a rozmyslam nad tym.radsej sa na to nesustredim,beriem seba taku,aka som, ved aj milacik ma lubi taku aka som,dokonca si spolu robime srandicky, lebo aj on za posledny rok pribral 4 kila, tak co sa trapit :-) .
Odpovedať
tak sa babenky velmi tesim, ze nas je tu viac, ktore zboznujeme cokoladku alebo sladke vobec... :-D :-D a kedze zacal novy den, mozme aj kusok tejto sladkej dobrotky. ja si dam, malicky kusocek ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som este ani neranajkovala,musim ist nieco vybavit,tak si po ceste nieco kupim :-) . veru dajme si cokoladku,ked je taky uprsany den,nech nam to trochu zdvihne naladu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kocky, ja som tiez zavislak na cokolade a ze sa z nej pribera? pri kazdodennom jedeni cokoladok som dala dole 15kg - je to o matematike z fyzike :-)
Odpovedať
Ahojte! včera sme písali toľko o čokoláde, že som mala strašne sladké sny. Takže teraz sa mám super a asi aj ja vybehnem do obchodu... čo sa dá robiť. Ináč aj včera som jedla jednu veľkú jahodovú, potom som sa cítila lepšie a večer som na rotopede urobila 15km. a bolo mi fajn. nie je to dokonalá rovnováha???
Odpovedať
astra obdivujem ta, ved to musis slapat aspon hodinu kazdy den ??? :-D sissik tak hod ten matfyzacky recept na chudnutie s cokoladou :-D
Odpovedať
Profilova fotka
astra, to je rovnovaha,ked odslapes na rotopede 15 km,ale ked ja neslapem,tak potom rastu len tukove vankusiky :-) . z cokolady sa da schudnut,ked clovek je len cokoladu, ako delena strava :-)
Odpovedať
adkag takze vcera som mala bielkovinovy den, dnes sacharidovy a zajtra cokoladovy no super :-D :-D :-D
Odpovedať
keď ješ iba čokoládu, možno že nepriberáš, ale je to nezdravé. asi 10 rokov držím stále nejakú diétu, ale význam mali iba tie, kde som nejakú rovnováhu dokázala udržať. napr keď som sa stala vegetariánkou na 2 mesiace, necítila som sa lepšie, ale začala som mať žalúdočné problémy. všetko môžeme jesť, keď nemáme z toho žiadne výčitky. Adkag, neboj sa! Keď chcem vidieť tukové vankúšiky, nemusím pozerať druhých. ale čo už. na rotopede cvičím asi 30 min. idem dosť rýchlym tempom. mne sa to páči. slapem, slapem, pozerám telku, píšem smsky ... a schudnem ( aspoň dúfam ). Ale určite sa cítim lepšie, fit, mám lepšiu kondíciu a to je podstatné, nie kilá asi.
Odpovedať
1
2
11
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?