Priateľ ma prestal priťahovať.

Už som to tu spomínala, stále mal narážky na postavu, nakoniec pol roka pokoj a včera že keby som sa aspoň dostala na váhu na akej som bola keď sme spolu začali chodiť, že by sme mali aj lepší sex. Lenže mňa priateľ prestal priťahovať, nechcem s ním už spať a celkovo stále narážky, urážky na postavu, nevidím dôvod prečo by som mala...
Odpovedať
@nikolka1986 to ma mrzí, že sa opäť vrátil k narážkam tohto typu... ale ak vravíš, že ťa prestal priťahovať a má takéto narážky... si v tom vzťahu šťastná?
Odpovedať
Niekedy áno, niekedy menej.......
Odpovedať
má pre teba zmysel ostávať s ním?
Odpovedať
Pokud nemůžeš řešit věci s přítelem a místo toho je musíš řešit na diskuzním fóru, nemáte spolu děti a ještě jste se nevzali, a jsi šťastná jen někdy, tak nemá smysl v tom vztahu zůstávat.. promiň. Obzvlášť, když tě nemiluje takovou, jaká jsi... já bych toho svýho milovala ať by měl 70kg nebo 170 a u něj platí to samý... takovýhle problémy by ve vztahu vůbec neměly existovat.
Odpovedať
Neviem si bez neho predstaviť život, vždy aj keď si dáme pauzu aké by to bolo.. tak max dva dni, potom si znovu voláme.
Odpovedať
@nikolka1986 ahoj, a ako dlho ste spolu, kedy zacal mat taketo narazky? Ty dokazes existovat vo vztahu v ktorom ta partner neberie taku aka si? Co potom neskor? Po detoch, po 40tke? Budes si stale stazit postavu? Ja neviem ako v druhych vztahoch taketo veci funguju ale podla mna vo vztahu musi byt vasen stale, stale musi existovat moment prekvapenia, tuzby atd.. Ved milovanie nie je iba fyziologicka potreba ale aj prejav naklonosti, lasky atd.. Ako mozes existovat s niekym kto ta nepritahuje? Ked este ani nemate nic spolocne? ( mysli rodinu)
Odpovedať
Chúďa nikolka, je to veľmi smutné ako sa k tebe tvoj chlap správa. Nerozumiem jeho správaniu, čo čakal, že budeš celý život mladá, bez vrások, so štíhlou postavičkou?? A on sa nezmenil vôbec? Predpokladám, že si na začiatku nemala 50 kg a teraz 150, inak jeho správanie je hnusné,neuctivé a hulvátske. A súhlasím s puffu, keď ťa nepriťahuje, tak to musí byť veľmi zvláštne. Si neviem predstaviť, že keď ten môj vyjde zo sprchy,tak by ma neoblial pot aj po tých rokoch :-)
Odpovedať
6 rokov,,, a poznámky na postavu mal od začiatku
Odpovedať
Možno mu to oplať rovnakou mincou.Určite nie je model z prehliadkových mól,skús mu zaťať do živého aj ty,čo na to povie.
Odpovedať
Ja by som to ukoncila nema to vyznam..na teba caka muz ktory ta bude brat zo vsetkym aka si...nebudem ti davat rady ale myslim ze aj ked ste 6 rokov spolu on neni ten pravy pre teba..prepac ze tak na rovinu ale ja som vzdy otvirena k danej veci..
Odpovedať
Hovoris, ze je to takto uz od zaciatku - s tymi narazkami na postavu, neviem si predstavit, ze by ta to nezabolelo, alebo nezanechavalo stopy...ani nechcem vediet, kde by tvoje sebavedomie bolo, keby ste spolu ostavali nadalej. S tym pritahovanim to moze byt vselijake - clovek to moze vnimat rozdielne intenzivne, ludia sa do seba zamilovavaju aj na viac-krat (roky vztahu a okolnosti robia svoje), ale na tvojom mieste by som asi necakala, ze sa to zlepsi. Chlap, ktory ta neberie taku, aka si, v tebe nejaku extra vasen nevykuzli a zostavat spolu kvoli strachu, co bude, tiez nema zmysel. Povedz mu to tak, ako to je - ze respekt a vasen spolu suvisia - nerespektuje ta ako zenu a to by odradilo kazdu. Drzim palec! :)
Odpovedať
@nikolka1986 pokial mu to tolerujes od zaciatku, pravdepodobne ma pocit, ze je vsetko o.k, alebo ze ta to dokonca motivuje. Alebo ti to hovori aj napriek tomu, ze si mu uz na zaciatku dala najavo, ze ti to nie je prijemne a ze ti tym ublizuje???? A on to napriek tomu robi??? Ked pride tehotenstvo a s nim kila navyse, tak co prenho budes? Alebo budes seba aj nenarodene dieta trapit nejakou dietou?? Akoze prepac, ale o takeho chlapa by som si ani bicykel neoprela! Nielen, ze sa sprava ako huron, ale do buducna by bol pre mna prilis velkou neznamou... mozno by si mohla hodit foto, aby sme videli, co za Adonisa Dokonaleho ta to tak komanduje....
Odpovedať
Článok sa načítava...
@nikolka1986 ste spolu dlho, takze jasne, ze si nevies predstavit zivot bez neho. je to len zvyk, treba nabrat odvahu a odist, kym je cas. ked sa rozidete, zaciatok bude strasny, budes si mysliet, ze si spravila zle, vzdy je to tak, poplaces si, budes zufala... ale prezijes to a bude ta cakat zivot bez neho, s niekym inym, koho po case stretnes a sa odvazis to s nim risknut a budes mat zivot, v ktorom nevies zit bez toho ineho, ale budes s nim stastna. nestoji to za to?
Odpovedať
Já jsem si taky bez bývalého neuměla představit život, ale nakonec když jsi opravdu sama tak zjistíš, že ten strach ze samoty je daleko horší než ta realita.. realita je v pohodě :-) Já jsem svého snoubence potkala po tom, co jsem byla 5 let sama, a je to super v tom, že vím, že jsem schopná pohodově žít i sama, ale svého snoubence miluju a chci si ho vzít a založit s ním rodinu. Ale za těch 5 let jsem zjistila, že jsem šťastná sama se sebou a je mi dobře samotný. A to si myslím, že je důležitý... vědět, že jsi s přítelem proto, že je ti s ním dobře, ne proto, že se bojíš být sama. Zůstávat ve vztahu kvůli strachu z toho, co bude, je nesmysl.
Odpovedať
@nikolka1986 ked ta prestal pritahovat tak asi to nema vyznam . nemozes takto bez lasky zit vedla neho a cakat neviem na co . mozno to je tazke ale ja by som to ukoncila ved nieje jediny na svete
Odpovedať
Prezila som nieco podabne, ale ten moj ma prestal pre nie pritahovat. Nikdy som nebola akurat. Vzdy som bola prichuda, ale neskus pribrat. Maluj sa, obliekaj sa. Zase minas peniaze na handry?? Kazdopadne ked som od neho odisla tak sa mi zrutil cely svet. Ale nebolo to nim, ale mojou predstavou zivota s nim.(to som pochopila neskor) Domcek z karat sa rozpadol. To som mala 24. Ostala som dlho sama. Vyhovovalo mi to. Samozrejme som sa stretavala z muzmi (nikdy som nebola promiskuitna), ale muzi velmi vedia pomoct najst stratene sebavedomie. Potom v 29 som stretla mojho trulka :D. Napriek vsetkemu ma povazuje za krasnu. A naozaj uz pred sebou aj kadime :D Aj ked nadvahu by mi asi netoleroval, ale nestara sa ani kolko vazim, ani co jem. A ked sa stretnem s byvalim.... tak len ako dobre vyzeram, ako on vela statil a, ze takej zeny ako ja uz nie je... A ja som teraz statna, bez ale. A poviem ti, ze tie tazke dni po rozchode by som pretrpela znovu, ak by som velela, ze nakoniec stretnem tohto mojho. Nic menej by som uz nebrala s tymto vedomim.
Odpovedať
Profilova fotka
No neviem, ale mám pocit, že si niektoré ženy nevážia sami seba.. a to asi len preto, aby s niekým boli. Inak si neviem predstaviť, prečo by si bola s takým človekom, ktorý mal pripomienky už od začiatku. Skús mu povedať, že ho má malého a nevie ťa uspokojiť, či mu to bude príjemné :-D Na svete je veľa chlapov a určtie sa nájde taký, ktorý si ťa bude vážiť a milovať takú aká si ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikolka1986 aj do mna moj priatel rype koli postave a to som bola 170cm a 75 ked som ho stretla.....a vies co? nech len dalej rype! lebo keby nerypal, tak je zo mna tlsta vypasena zenska ktora nerobi nic ine len sa napchava cokoladou a v 50ke zomre na infarkt :-( od kedy sme spolu objavila som ,,caro'' fitka a toho ze rucicka ide na vahe dolu....schudla som cca 8kg a chcela by som aj dalej viem ze to je dobre pre krasu a zdravie :-) a vies co je na tom najlepsie? ze on si zo mna urobi takuto micu a potom si moze kupit brokovnicu :-) nehovorim ze mas urobit to co hovori on, mozno mas zdravotne problemy, nevidim do toho hlbsie......aj mna moj priatel stretol trosku pribratejsiu takze vedel ako vyzeram....a nie je to o tom ze by ma prestal lubit, za to aka som...praveze ma lubi a rpeto mi chce pomoct....ja by som to nevidela az tak tragicky...co tak zacat so sebou nieco robit? ak ti zdravicko dovoli?mozno pride aj stratena chut ak do toho pojde s tebou a bude ta motivovat...a vies co? mam teraz 67kg a nasla som svadobne saty do ktorych sa vtrepem ak budem mat tak 57...povedal ze vtedy padne na kolena a poziada ma o ruku...lebo mi neveri ze to dam...ale ja ho naserem :-D
Odpovedať
@nefertiti aj u mňa je to podobné :-) moje oči vedome nechceli vidieť, že mi rastie bruško a zadok a tiež ma priateľ musel nakopnúť tým, že mi to povedal priamo...teraz chodím cvičiť aerobick 3x do týždňa, namiesto klasického obeda v práci si dám len zeleninový alebo ovocný šalát (večeru mám samozrejme normálnu), nepapám čokoládu a bruško pomaly mizne :-) a hlavne ma to cvičenie začalo aj baviť :-)
Odpovedať
Není nic špatného na tom, toho druhého motivovat ke sportu, hubnutí a zdravé životosprávě, však my se s přítelem taky motivujeme navzájem a on díky tomu začal hubnout, ale problém vidím v tom, když to někdo bere tak, že nízká váha = láska, a přibírání = urážky. Protože zdravě žit je super, ale nemá to s láskou nic společnýho.. když by jeden z vás ochrnul a přibral 40kg, tak se přestanete milovat? Člověk by měl cítit v tom druhém tu největší oporu, ne někoho, komu se potřebuje neustále zavděčit. A vím, o čem mluvím, protože bývalý mě pořád nutil hubnout a když jsem se z toho vztahu konečně dostala pryč, tak jsem měla sebevědomí na bodu mrazu a to bych nepřála nikomu :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@karlajasmine treba vdiet odhadnut tu ,,zdravu'' hranicu.... :-)
Odpovedať
hmm.. je normalne ze po 4 dnoch si volate, otazka ci je to laska, alebo zvyk, proste ti chyba nieco na co si zvyknuta... a to sa nemas rada ked chodis s niekym takym? sa mozrejme ze ta nepritahuje niekto kto ma stale pripomienky k tvojej postave a kto miesto toho, aby tvoje sebavedomie zvysoval ho znizuje... je rozdiel rypat a rypat, ci to robi jemnym sposobom, resp motivacne alebo povysenecky... ide aj o to ci len rype, alebo tiez nieco robi...
Odpovedať
Profilova fotka
@nefertiti plne suhlasim!!!!!!!!!!!!!!
Odpovedať
@nefertiti @melytta ani nie tak hranicu, ako skor sposob. moj ocko ma nadvahu, mamka mu stale hovori, ze by mal schudnut, lebo je to zdravotne dost nebezpecne, myslim ale, ze v zivote by mu nenapadlo, ze by ho mamka preto nemala rada, alebo ze by sa jej uz nepacil, nikdy ziaden konflikt ohladom toho v ich vztahu nebol. je rozdiel niekomu hovorit o jeho vahe v zmysle - "si odporny, rob so sebou nieco, lebo sa mi nepacis takto" a hovorit to stylom - "zalezi mi na tebe a fakt si pribral, niezeby si sa mi nepacil, ale nie je to zdrave, tak ti pomozem schudnut"
Odpovedať
Profilova fotka
@cervenaruza123 tak ale to uz musi autorka temy hlavne vediet ako to je a odkomunikovat si to :-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
tak toto by som ja netolerovala.... u mňa by poriadne klesol na úrovni taký chlap ak to tak mám nazvať vôbec....
Odpovedať
Profilova fotka
@nefertiti si bohovská :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Nooo nezvyknem takto reagovať ale tu už musím... nikolka túto tému tu nerozoberá týždeň ani mesiac, ale dlhé mesiace a stále sa akosi nerozhodla... alebo sa rada mučí alebo sa nudí tak si to tu píše dokola... Nikolka, teda moja rada je bud po A) schudni a "možno" budeš šťastná s tvojim partnerom alebo po B) pošli ho do riti... ako fakt, dlhé mesiace nad týmto uvažovať... to by si už fakt musela byť psychicky utýraná a znechutená alebo si skrátka flegmoška a pohodlná... Chlapa nezmeníš tak skôr to vidím na bod B, keďže možno splníš bod A, schudneš a chvíľku to bude OK no potom možno si nájde niečo iné, nebude sa mu páčiť farba tvojich vlasov, očí... a ak ťa nepriťahuje tak tento bod môžeš rovno hodiť do koša... Bod B ti dáva širokú škálu možností... môžeš si hľadať chlapa ktorý ťa bude mať rád takú aká si alebo ktorý ťa bude zdravo inšpirovať... môžeš schudnúť pre vlastnú radosť a zdravie a potom si nájsť chlapa... Hlavne si to najprv uprac v hlave... veľa šťastia...
Odpovedať
@hlaura konečne naozaj dobrá rada....
Odpovedať
Profilova fotka
@hlaura suhlas...navyse podla mna sa ta slecna dost nudi...citala som viac prispevkov a jeden z prvych bol ze je na vozicku. uz som do jej temy raz prispela ze je divne ze chlapovi nevadi jej vozik ale vaha,s ktorou na voziku asi tazsie pohne...no neviem divna je...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?