Priprava svadby a svokra

Ahojte, 12.9. Budeme mat svadbu,no len od zasnubenia sa buduca svokra az velmi stara.je dost krestansky zalozena a stoji si za tym ze priatelov svedok musi byt jeho birmovny otec ktoreho nevidel 10 rokoc,ked som povedala ze ja mam kamaratku a brata starejsieho bo je v tom skvely sa zhrozila ze je zvyk aby muzov svedok robil starejsieho,tak sa priatel nahneval ze nie bude to moj brat tak si zmyslela ze budu dve odobierky ze ina chce aby sa odobral aj u nich doma a ze potom moze ist za mnou,tym si dosiahla ze jeho svedok bude robit starejsieho,co mam robit?:-D:-Dmyslite ze jej mam ustupit?bo mne to pride ako blbost.
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som nepristupila :) je to vasa vec takze sa dohodnite spolu s priatelom ;-)
Odpovedať
neustupuj! toto je ale hrozne! keby chcela od teba napr. viac koláčov alebo viac chlastu,tak ok...ustupim,ale toto? ved to može byť kľudne pre teba aj trápne potom,ak to ten akože starejši nezvládne...
Odpovedať
@kebhut1 Urcite neustupuj . Ak znahodou tu svadbu financuje tak je normalne ze si robi naroky a ma mudre reci . Nevie pochopit ze je ina doba ako volakedy :-S :-)
Odpovedať
Je to tvoja svadba, urob ju tak ako chceš. Aj moja svokra robila problémy, lebo nebola svadba podľa jej predstáv - nemali sme katolícky obrad, na svadbe sa nepilo ako na súťaži v pití a nemali sme hudbu. Bojovala, vyhrážala sa, že nepríde, ale nakoniec to všetko prešlo absolútne bez problémov.
Odpovedať
@macka00 to je prave ta vec ze si ju platime my s priatelom, ako prispeje nam na nu ako napriklad aj moji rodicia, ale celkovo si ju platime my..:/ s priatelom sa uz pre to velakrat pohadali a nevieme vysvetlit ze sa nerobia nikde dve odobierky zvlast ze je vzdy len jedna :/ len ona to berie tak ze zeni prveho syna..uz priatel na to nema nervy ako jej vysvetlit ze je to nasa svadba..nemate nejake napady ako jej to pekne vysvetlit aby sa neurazila?
Odpovedať
@kebhut1 musis si stat za svojim a nepovolit je to vas den , Neboj sa ona to predycha a este budes aj najlepsia nevesta
Odpovedať
Profilova fotka
@kebhut1 a co tak nevysvetlovat a postavit pred hotovu vec? a tvoj buduci manzel by si tiez mohol slusne a pekne povedat svoje, nie len nervacit u vas doma, nech jej povies sam, striktne ale s uctou....niektori ludia su nevyslovne sialeni co sa tyka starania sa do svadieb, cele zle :-)
Odpovedať
@nefertiti veď si aj povedal a samozrejme to skončilo hádkou..:/ dnes ideme akurat ku nej, a chceme jej ukázať jedno dvd svadby čo nám ona požičala, jej sesternica ženila syna, ešte ho nevidela a je tam presne že ta odobierka je len jedna, že svedok nemusí byť automaticky starejší, tak sme zvedaví čo povie :/
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?