Smutna nalada...

Ahojte , musim sa vykecat, tak pisem tu :) Ja sa akosi netesim na svadbu, nie preto, ze sa nechcem vydavat, ale uz polroka hladam bezuspesne pracu, uplne ma to pohltilo, kazdy mi hovori, ze som stale smutna, mam pocit, akby som si na pleciach nosila 100 kilove bremeno. Neviem sa z nicoho tesit, vsetko klape, aj vo vztahu, aj v pripravach, budeme mat nove byvanie, no aj napriek tomu som len chodiaca kopka nestastia. A neviem, co a ako mam zmenit. O tri tyzdne mame nas den D a ked to pojde takto dalej, tak to bude jedna katastrofa. Poradte, co mam robit?
Odpovedať
s pracou je to dnes tazke :( neviem v akom obore si ju hladas ale si mlada a skor ci neskor ju urcite najdes :) mozno to nebude hned praca snov ale nebudes predsa cely zivot nezamestnana-tomu sa nepoddavaj, a urcite pridu neskor aj ine prilezitosti. Nikdy nevies koho stretnes a aka prilezitost sa ti moze naskytnut. Do svadby mas len 3 tyzdne ;-) prilezitost moze aj teraz prist ale ja osobne by som tie 3 tyzdne vyuzila naplno na svadobne pripravy, tesila by som sa ze sa v mojom zivote zacne nieco nove a s touto radostou by som vykrocila v ustrety aj hladaniu novej prace. Ak si stastna, vnutorne spokojna, vyrovnana, vsetko ide lahsie, depresia ti k nicomu nepomoze, a mozno naozaj o mesiac ci dva uz budes mat pracu a bude ti potom luto ze si to najkrajsie obdobie pred svadbou predepkovala :-p a uvedom si ze mas ovela viac ako mnohe ine ;-) Beries si milovaneho muza, budete mat vlastne byvanie-to nie je malo ;-) Odhod to bremeno aspon nateraz, chces byt predsa STASTNA nevesta a nech to je vidno aj na svadobnych fotkach :) a po svadbe sa s vervou pusti do hladania, urcite to vyjde :) drzim ti palce :)
Odpovedať
@claire767 dakujem za povzbudive slova, ja viem, ze depkovanim len sebe ublizujem, a neskor to budem lutovat a nic tym nevyriesim. Len tieto dni to na mna akosi dolahlo viac ako inokedy a neviem si pomoct. Snazim sa premahat, ale to je strasne tazke...
Odpovedať
@tinka1601 urcite si to takto smutne nepripustaj ono to pride nechaj tomu volny priebeh lebo ti svihne . Pokial ti nikto nic nevycita tak to je ok a tes sa na svadbu bude to tvoj najkrajsi den a tak si ho nepokaz .
Odpovedať
Ahoj, ja by som to na Tvojom mieste obratila na plus, ze teraz nepracujes, lebo mas cas si trosku pochystat svadbu. Ono hadam casom nieco najdes, neboj, ak mate za co zatial zit, skus sa ist prejst len tak, urob si trochu radosti, zavolaj kamaratku na kavu, skuste pohovorit od srdca, mozno ti nieco z toho zlepsi naladu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?