Snúbenec a jeho kolegyňa si veľmi dobre rozumejú...

Ahojte dievcata, potrebujem sa s vami poradit… S priatelom mame mat o dva mesiace svadbu. Vsetko by bolo fajn, az na to, ze on ma super kamaratku-kolegynu, s ktorou si velmi dobre rozumie, az tak dobre, ze si ju posadil k sebe (je jej sef, ona je jeho podriadena), zacal s nou po praci chodit na kavu, na co som zareagovala, ze si to nezelam, no neviem ci v tom pokracuju alebo nie, lebo chodieva domov neskoro, ale tvrdi, ze ma vela prace. Co vsak viem, tak chodievaju spolu na kavu kazdy den niekolkokrat v ramci pracovnej doby, vypisuju si po veceroch aj cez vikendy, napriek tomu ze vie, ze mi to vadi, raz ho volala na turu, no ked som mala ist s nimi, tak z tury zrazu nic nebolo.. Chodievaju spolu na pracovne vecierky, hoci my sme vecer spolu nikdy nikde neboli, vraj nie je spolocensky typ:-). V poslednej dobe mam pocit, ze ma podcenuje, ale ked rozprava o nej, akoby sa vznasal v oblakoch.. Co si o tom myslite? Nechcem mu nic zakazovat, ved ma 35 rokov a tvrdi ze sa len chce stretavat aj s inymi ludmi… Verili by ste tomu? Trapi ma to, on o tom vie a je mu to jedno.. Co by ste na mojom mieste urobili vy?
Odpovedať
1
2
@puertomuerto prepáč, poviem to na rovinu, ale podľa mňa k nej niečo cíti a keď ťa už nepodviedol, tak to spraví, lebo toto zadaný muž v normálnom vzťahu nerobí... Priority musia byť určené a keď nie si vo vzťahu na prvom mieste ty,ale iná, tak to nesmeruje k happyendu
Odpovedať
Tak toto je silna kava?to co ma znamenat?ufff na 35 rocneho chalana co neni vybujaceny ci co?
Odpovedať
Profilova fotka
@puertomuerto v prvom rade, preco zakladas dve diskusie ohladne tej istej temy? No a v podstate suhlasim s tym, co tu uz boli napisane. Ku kolegyni pravdepodobne nieco citi. Ked sa s niekym citim dobre, tak vyhladavam jeho pritomnost.
Odpovedať
Sorry, nechcela som zakladat dve temy, ale prvy krat moj prispevok nechcelo zobrazit a zrazu boli dva krat, ospravedlnujem sa :-(. No, dievcata, hneva ma to velmi, lebo zo zaciatku bol po usi do mna zamilovany, no ako prisla ona, vsetko sa rychlo zmenilo, jeho city isli prudko dole a ja som citila ze sa nieco deje, len som este nevedela co.. Zrazu ma zacal podcenovat a vsetko co urobila ona, bolo super, zacala som sa citit neprijemne a trapne. No on stale tvrdi, ze je to "len" kamaratka.. Myslim, ze spolu nic nemaju, ale... Aj my dvaja sme zacinali ako kamarati... A uprimne, moc na kamaratstvo medzi zenou a muzom neverim.. Teraz sa citim pod tlakom, lebo uz cela svadba je vybavena, hostia pozvani, vsetko poplatene.. Viem, co je to oproti pobabranemu zivotu... Na druhu stranu, nemam ziadny dokaz zeby ma podviedol...
Odpovedať
Profilova fotka
@puertomuerto no je to tazke hodnotit, lebo len ty mas presne informacie. My vieme len to, co si napisala do prispevku. A podla toho sudime, ze sa nieco deje. Ide o to, ze chlapi sa nevedia na rovinu vyjadrit. Do poslednej chvile budu zapierat aj nos medzi ocami. Poznam z vlastnej skusenosti. Preco to robia neviem. Mozno zo zbabelosti, mozno nas nechcu ranit. Ale ak ta aj fyzicky nepodviedol, tak psychicky ano. Aspon to tak zial vypada. Ale aby som nebola len negativna. Mam vo svojom okoli par pripadov parov, ktore presli podobnou krizou, ale ustali to a su teraz spolu a stastni. A jeden pripad sa velmi podoba tvojmu. Priatel mojej kamaratky mal nejaku kolegynu, ktora ho ocarila a presne ako pises ty, aj on jej o nej basnil, porovnaval ju s nou a pod. Dokonca sa na chvilu aj rozisli. Potom sa dali opat do kopy a teraz maju dve krasne deticky. Takze sa s nim skus na rovinu, doraznejsie porozpravat, aby si vedela na com si.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som svadbu zrušila, prepáč... maj hrdosť :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež si myslím, že je medzi nimi niečo viac ako len kamarátstvo... keď sa neponáhľa za tebou domov z práce a ide si radšej na kávičku s kolegyňou....ja osobne by som svadbu tiež zrušila, neviem či to má zmysel žiť v takomto vzťahu a neskôr za z toho ešte viac trápiť
Odpovedať
Tiez som mala bývalého co mal dobry vzťah s kolegyňou...zbytok si domysli
Odpovedať
@puertomuerto aj keď máš všetko poplatené, zruš svadbu, aj rozvod stojí peniaze, Smiem sa spýtať koľko ste spolu?
Odpovedať
Profilova fotka
Určite by som sa nevydávala kym sa to nevyrieši ... Kde v tom trojuholniku si ty??? Rozmýšľaj ides sa vydať za chlapa pre ktorého je úžasná viac kolegyňa ako ty ved to je nie normálne... My ženy niekedy prehaname ale z toho co čítam by som sa za neho nie len ze nevydala ale dávno by som sa s ním aj rozišla... Nechápem ze to vôbec strpis ze si chodi kade tade po kavickach osobne by som to nezniesla NIEE nie proste nie
Odpovedať
Profilova fotka
lahko je radit druhym :( ja osobne by som po nom ziadala nech svojej podriadenej da vypoved, nakolko je jasne,ze kym sa budu stykat v praci, romanik bude naberat na intenzite... ak ti nevyhovie, treba zbalit veci, odist a vtedy sa ukaze ako to s vasim vztahom mysli...
Odpovedať
Profilova fotka
Fúúú takto to by ma asi šlahlo takáto situácia.My ženy máme 6 zmysel čo sa týchto vecí týka a podla toho ako to opisuješ sa určitete niečo deje. Ja by som nemala problem ich aj sledovať lebo aby zo mna nikto debila nerobil,a nestítila by som sa mu prehladať mobil a email.Vzdy lepšie ako ta majú tahať za nos.Skús mu oznámiť ze chceš zrušiť svadbu a uvidíš ako sa zachová ale v tejto situácii by som si svadbu vôbec neuzila práve naopak.Držím palce.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Zrusit svadbu... radsej teraz, ako sa potom o pol roka rozvadzat. Ja si myslim, ze zena vzdy vyciti, ked nieco nie je v poriadku a podla toho, co opisujes, by som za toho tvojho ruku do ohna nedala. A urcite by som sa nemohla vydavat s takymi pochybnostami.
Odpovedať
Treba si to s partnerom vydiskutovat a vyriesit, az potom sa hrnut do svadby. Myslim, ze ku kolegyni ho nieco taha, mal by sa tak spravat k tebe, nie k nej. A navyse ked mate pred svadbou. Mal by byt v siedmom nebi, nadseny, ze ta ma a ze spolu ostanete uz navzdy. Je jednoduchsie vyriesit to teraz, nech uz to dopadne akokolvek, ako par tyzdnov po svadbe zistit, ze ste sa vobec nemali brat, lebo on uz davno riesi kolegynu....
Odpovedať
@inngridka on jej nemože dať výpodeť na základe toho, že sa do nej zamiloval ;-) Keď už niečo, tak nech nie je zbabelý a dá výpoveď on.
Odpovedať
Zažila som niečo podobné, naštastie sme nemali pred svadbou, ale vážne som uvažovala nad budúcnosťou s ním... Tiež mal "len" kamarátku a tvrdil to do poslednej chvíle, súhlasim s janka279 , chlapi su v tomto zbabelí. Ťažká situácia takto tesne pred svadbou, ale má to byť na celý život, tak na seba mysli!
Odpovedať
Profilova fotka
Mojej kamaratke sa stalo nieco velmi podobne, buduci manzel zacal spominat nejaku kolegynu v praci atd...kamoska vsak bola cela nadsena z priprav na svadbu, ze to nejako velmi neriesila, aj ked videla na nom ine spravanie, myslela si, ze to je kvoli svadbe, ze je trochu nervozny...svadba bola, naozaj krasna, romanticka...hned na to isli na svadobnu cestu..Po navrate domov jej uz manzel povedal, ze je zmateny a potrebuje si vycistit hlavu, ze sa nieco deje a chce sa na cas odstahovat..a ze nevie, ci ten ich vztah ma vobec zmysel!!!..do mesiaca dal navrh na rozvod ...kamoska bola z toho uplne nestasna, bezradna, netusila co sa to deje (a to boli spolu celych 10 rokov)..povedal, ze uz dlhsie sa stretava s kolegynou z prace...cely ich pribeh vsak skoncil dobre..kamoska mala hrdost, povedala, ze si ide kupit byt, stahuje sa od neho, boli dokonca na 1 rozvodovom sedeni..on sa zlakol, ze ju naozaj straca a uplne otocil..nakoniec stiahli aj rozvodove papiere a teraz okolo nej len tak poskakuje a priniesol by jej modre z neba..nechcem, aby si sa dostala do podobnej situacia, kamoska bola uplne hotova, tvrdi, ze to bolo nahorise obdobie jej zivota, pricom mali byt najstastnejsi novomanzelia...musela to oznamit celej rodine, kamosom ani nie mesiac po svadbe...teraz maju do konca zivota pokazene spomienky na celu svadbu, je to nenavratne prec..vyries si to s tvojim nastavajucim co najskor, isto bude dobre, hlavne prajem vela sil a aby to dobre dopadlo...ked ta stale lubi, neni o com :-) Len toto jeho spravanie netoleruj, lebo to uz naozaj nie ne normalne...Drzim palce!
Odpovedať
@puertomuerto nôž na krk a hneď. Nie ste pubertaci, aby ste chodili okolo horúcej kaše. Porovnáva ťa a nevychádzaš z toho dobre! To je prvý varovný signál. O nejakom kamarátstve by sa dalo hovoriť, keby si chodila s nimi von,na kavu, na túru, na večierky... ak s ňou ešte nič nemá, tak asi len preto ,že ona s ním hra hru na nedostupnúplne - o to viac je preňho zaujímavá. Nečakaj. Toto rozhodne nie je normálne. Ja by som sa narovinu spýtala, či nechce zrušiť svadbu, aby si ujasnil s kým chce byť. Podľa reakcie uvidíš... Niekedy chlap precitne a zistí, že sa chova nevhodne (ano,fakt sú občas takí zadubení, že to nevidia), alebo ti povie to,čo nechceš počuť. Ale radšej teraz ako potom... Držím palce!
Odpovedať
Profilova fotka
@puertomuerto toto sa neskonci dobre! Ked s nou bude nadalej pracovat, nedavam vasmu manzelstvu dlhu buducnost. To skonci romanikom medzi tvojim a jeho kolegynou. To ani inak skoncit nemoze.Nie som si ista, ci ma vyznam vydavat sa za takychto okolnosti. Jednoznacne treba hodit s tvojim nastavajucim narovinu rec. Drzim ti palce a vela stastia prajem.
Odpovedať
Profilova fotka
Rozíd sa s ním, porozprávaj sa s rodičmi svojimi nie jeho ako to vidíš a aké máš s ním probolémy, a odvolaj svadbu a rozid sa s nim. Toto nemoze robit muz ani po 20 rokoch nie pred svadbou dva mesiace, ked je láska naintenzívnejsia.
Odpovedať
Profilova fotka
už len ten názov diskusie... "sú nerozlučná dvojka" čiže ty do tej dvojky zrejme nezapadáš...
Odpovedať
Toto žiaľ dobre nevyzerá :-( keby to bola len kamarátka, tak s ňou zájde na kávu, nie však niekoľkokrát denne, občas ju spomenie, ale na prvom mieste budeš ty a už vôbec ťa nebude porovnávať. Ja by som radšej brzdila na tvojom mieste, myslím, že ty sama vo svojom vnútri cítiš, že sa niečo zlé deje... porozprávaj sa s ním a svadbu radšej odlož, ak ju už nechceš úplne zrušiť. Veľa šťastia!
Odpovedať
Dievčatá, ďakujem, v mnohých veciach máte pravdu, ale s tým rozchodom sa nechcem unáhliť a ani to nechcem vopred vzdať bez boja. Rozprávali sme sa už so snúbencom o tejto veci, ale on tvrdí, že by si ma nebral, keby to nemyslel so mnou vážne ale že má právo stretávať sa s inými ľuďmi.. Je cudzinec a nemá tu žiadnych kamarátov. Vraj nemôže byť stále len so mnou.. Povedala som mu, že mu nemôžem a ani nechcem nič zakazovať ale aby dal kolegyni jasne na javo, kde sú hranice ich kamarátstva. No mám pocit, že sa nič nezmenilo, iba to, že sa to snaží viac utajiť a maže si správy... Ona vie, že priateľ má pred svadbou a mňa neskutočne uráža, že sa správajú ako by som neexistovala. Že som tu za idiota. No nechcem to vzdať a prenechať ho nejakej štetke, pretože je skvelý muž s obrovským srdcom a kým sa neobjavila ona, mali sme krásny vzťah. Je mi trápne, rozkazovať mu ako malému chlapcovi, s kým sa môže kamarátiť a s kým nie.. Malo by to byť na ňom, aby sa rozhodol čo urobiť, ale on sa o tom už odmieta baviť...
Odpovedať
Profilova fotka
@puertomuerto A nedá sa ti pobaliť a aspoň na pár dní odísť? Aby si hlavne videla reakciu... neviem, ale podľa môjho názoru treba urobiť nejaký zásadný krok...
Odpovedať
Profilova fotka
@puertomuerto tvrdi, ze chce byt aj s inymi ludmi, ale pritom vacsinu casu peedpokladam travi v praci a prave s nou... Taktiez po praci chce ist von s nou... Tu nieco nesedii... kedy je potom s tebou? Minimalne by som svadbu posunula, nemusis ju hned rusit... Alebo mu s tym aspon pohroz a sleduj reakciu. Napadlo ma aj to, ze ju jeden vecer pozvite k vam domov... Ved nemusia sa stretavat osamote, pozvi aj inych ludi a uvidis ci bude ochotna... Kazdopadne drzim palce, aby sa mlady pan spamatal
Odpovedať
mozno ta nepodvadza sexualne, ale venuje cas niekomu inemu...a spolocnost, pozornost, myslienky...keby bola iba kamaratka, ta tura by sa nebola rusila...je tazke rusit svadbu, a dodavatelov...ale nerus zatial nic, len mu povedz, ze sa s nim rozides, pokial sa s nou bude dalej stretavat, a daj si nejaky tyzden cas, ak sa ti da, chod byvat inde, ked sa pocas tyzdna nespamata, zrus vsetko...a znamym s hrdostou povedz, ze si zrusila svadbu, lebo zenich si ta nevazi...je to tazke, iste ho lubis, a mozno je skvely muz, ale ak si maze spravy a pod., nieco tam nehraje.
Odpovedať
keďže ja som nervák tak by som spravila okamžite bordel, vyhrozila by som sa a pobalila by som ho ... máme dohodu, že ten ak si niekto z nás nájde iného tak padá z bytu ... ALE!!! určite by som zatiaľ veci nerušila ale dala by som mu pocítiť ako sa mi to nepáči a čo všetko sa môže stať ak s tým neprestane ... toto nie je normálne!
Odpovedať
Profilova fotka
je to veľmi smutné... poviem ti čo bolo u nás... mali sme pred svadbou, síce bola tajná ale predsa... pár mesiacov pred sa ten môj začal čudne správať, stále rýpal a často sme boli pohádaní. ja som bola ponorená do snov okolo svadby, mal sa splniť môj sen (svadba na pláži) a tak večere som trávila cvičením, kým on mal "vychádzku" za kamošmi do krčmy. tam sa ale zahladel do jednej štetky a bolo... kým ja som všetko plánovala, oni si hrkutali. podotýkam, že aj ona bola vydatá a tiež vedela že sa budeme brať, samozrejme jej to musel povedať. mesiac pred svadbou som mala dosť a povedala nech vypadne a on bez slova odišiel. pred svadbou. bez mihnutia oka. po čase sa k nej priznal, ona tiež opustila muža ale dokopy sa akosi nedali. takže - fyzicky ma síce nepodviedol ale psychicky áno. bolelo to oveľa viac, akokeby ju "z paniky" párkrát pretiahol. nechal ma pre "lásku k nej"... a síce tá láska sa rýchlo vyparila, on vytriezvel že čo to bolo vlastne za ženskú... dnes sme opäť spolu, no určite som rada že sme sa nevzali a nedozvedela sa to napr. tam na Mauriciu... a čo píšeš, že ste všetko vyplatili... my tiež... prišli sme o nemalé peniaze. a rozplynul sa mi sen, ktorý teraz budujeme znovu, no fakt by si sa chcela vydať s vedomím že sa niečo deje? lebo ja som nič netušila ale kebyže sa to dozviem vtedy tak asi oboch "zabijem"... rozmysli si to, čo spravíš... nikdy som sa nehrabala v mailoch ani v telefone no žial občas treba odložiť hrdosť a veriť ale preveriť... :-( držím palce!
Odpovedať
Ja Ti vazne nerozumiem...sama vidis, ze to medzi Vami nefunguje. To, ze ty tvrdis, ze sa ho nechces vzdat bez boja je Tvoja "slamka," ktorej sa chytas, pretoze sama podvedome citis, ze prioritou je kolegyna a nie Ty. A to znamena koniec. Ty vies, ze koniec je nevyhnutny, pokial sa snubenec neotoci o 180 stupnov (co sa asi neotoci, ked si zacal mazat SMS na Tvoju prosbu, aby s nou prestal komunikovat). Skratka sa bojis zostat sama, zrusit svadbu, bohvie co este.. Ale este smutnejsia budes, ked sa do roka stretnete na rozvodovom konani...Skratka ruky prec od takeho chlapa, ktory ma dva mesiace pred svadbou oci viac pre kolegynu ako pre Teba...a nenamyslaj si naivne, ze sa po svadbe zmeni - to je ten najhorsi mozny sebaklam....
Odpovedať
@puertomuerto Prepáč, že to hovorím takto otvorene, ale v tej situácií, v ktorej si sa ocitla, si za idiota a ešte dovolíš, aby s tebou takto zaobchádzali. Na ňu sa môžeš vykašlať, ale od neho by si si to nemala nechať. Ako si ťa potom on môže vážiť, keď toto toleruješ? Ako hovoria baby, odlož hrdosť a postav ho pred jasnú alternatívu- buď ty alebo ona! A jednoznačne trvaj na tom, aby prerušili kontakt! Ak naozaj je to iba kamarátka a ty žena, ktorú ľúbi a myslí to so svadbou vážne, prestane sa s ňou stretávať. Bodaj by to tak bolo, ale myslím si, že to tak nebude a ty to asi sama vieš :-(
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?