Status zasnúbená

Profilova fotka
Dievčatá, po koľkých hodinách, či dňoch ste na facebooku zmenili status na zasnúbená?
Odpovedať
Profilova fotka
@snubenka75 - som zasnubena uz dobry polrok a status zmeneny nemam, nevidim v tom potrebu. Radsej to osobne poviem kazdemu cloveku, ktory si to zasluzi ;-)
Odpovedať
okej asi nastal čas aby som odišla z tejto stránky.......máš 15 ???? Ti treba všetky tie falošné gratulácie? Presne jak Monika píše, ja som si užívala to, že som to mohla osobne oznámiť. Ale asi sme každý iný.....
Odpovedať
Profilova fotka
Hned,nech sa vsetci najbizsi snami tesia naraz..kedze len takych mam v priatelch..poziadal ma na dovolenke a bolo to super ,na plazi citat gratulacie.a vobec na tom nezalezi ze kedy,proste vtedy ked ty chces. ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@snubenka75 haha, toto ma pobavilo :) to ako naozaj?
Odpovedať
Profilova fotka
Hlupejšiu otázku som tu ešte nevidela :-D :-D Zmeň si to a hotovo :-D
Odpovedať
to ako vazne sa toto pyta 40 rocna zena?? neveriiiim =-)
Odpovedať
musíš ho zmeniť do piatich minút po zasnúbení inak zásnuby vôbec neplatia a musíte celú ceremóniu opakovať znova! a aby som nezabudla, ak to nedáš do 5 minút, tak ti samozrejme mark zablokuje celý účet na fb a už sa tam nikdy nebudeš môcť prihlásiť... takže pozor na to :-)
Odpovedať
Neviem, ci je tato otazka myslena vazne, ale ak ano, tak verim, ze to je do nejakeho prieskumu o vplyve facebooku na vztahy alebo take nieco a nie preto, ze vazne rozmyslas a nevies, kedy to zmenit ;-) Ja som si svoj status nezmenila nikdy, ani zasnubena, ani teraz, ked uz som vydata. Za prve suhlasim s babami, ze nepotrebujem gratulacie na fb. Kto sa to mal dozvediet, sa to dozvedel. Za druhe, ostatnych do toho nic, ci som vydata, vo vztahu alebo single, preto som to tam nikdy nemala uvedene a ani mat nebudem (rovnako ako manzel), a to mam za fb-priatelov len ludi, ktorych osobne poznam. Nevidim na tom nic zle, status uviest a chapem aj to, ked to niekto zmeni, hoc aj hned, nech sa ostatni tesia, ale to je predsa kazdeho osobna vec, ci to urobi, kedy a preco,..
Odpovedať
ono to je dosť diskutabilné si myslím...záleží od toho kto má aký vzťah k sociálnym sieťam :) niekto si zmení hneď len sa nevie dočkať kedy môže čosi nové vyvesiť a niekto sa naopak neprizná :) :) ( mám známe ktoré ani vzťahy neuvádzajú aby si neodplašili potenciálnych friends na FB a jemné flirtovanie :) :) :) záleží od tvojho postoja k sociálnym sieťam :)
Odpovedať
@snubenka75 Ja som si stále nezmenila :-) Je to moja súkromná vec, ktorú nechcem verejne rozoberať. Blízki ľudia vedia a to je podstatné ;-)
Odpovedať
to ako ozaj naozaj takato otazka??!!.....ved sme na fore, kde su povacsine dospelí ľudia a tato otazka si vlastne vobec nevyzaduje odpoved :) , ale inak snubenka75 gratulujem ti ku zásnubam , nech ti svadba vyjde podla tvojich predstav :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak prepáčte, ak som Vás urazila touto otázkou.
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja som bola zasnubena 4mesiace pred sobasom,teraz som rok vydata a stale som si to na fb nedala a ani nedam,,,nevidim v tom dovod
Odpovedať
Profilova fotka
Asi sme každá iná.
Odpovedať
ja sa tym ze som zasnubena ani nepysim, zasnubili sme sa pred 4 rokmi vtedy to kazdy bral s rezervou a ani ma nejak zasnuby nezaujimaju planujeme svadbu a ziadne ceremonie ze som zasnubena nepotrebujem :DDDD....
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem co je take strasne na tejto otazke... Kazdy je iny a videla som tu ine cudne otazky. Napr. Ja som si to zmenila este v ten den. Stale sa nas dookola pytali ludia na svadbu, tak som si to zmenila, gratulovali mi, pisali a viem ze sa mnohi uprimne tesili. Na fb mam ulozenych len priatelov. Boli sme radi, ze to nemusime osobne kazdemu vraviet a je to pre nas tak radostne, ze sa ideme brat, ze by sme to vykricali priam do celeho sveta :-D nehanbime sa za to, tesime sa. Je jasne, ze kazdy to vnima inak... Preto by som to az tak neriesila :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Please kill me now
Odpovedať
Profilova fotka
Jejdaaa a co je na tom? Niekedy mam pocit, ze je uplne jedno, ci sa patnastky predhanaju v tom, ze postuju na Fb, alebo "ti vyspeli" sa strasne ohanaju tym, ako nepostuju a ake je to falosne... Jo, tiez zastavam nazor, tak si robte ako chcete a nerobte z toho vedu... Ale keep calm, ved sa len nevinne spytala. Mozno nechce posobit ako "maniak" ze to tam da rychlo, kto vie, na kazdy pad sa nic tragicke nedeje :) @snubenka75 aby som ti teda dala odpoved, zacni to sirit osobne medzi tymi u ktorych fakt chces aby to vedeli od teba, ti najblizsi, uzi si gratulacie, uzi si reakcie, povymyslaj kreativne sposoby, ako im to povedat, ak chces, proste si to vychutnaj osobne, to naozaj ziaden lajk nenahradi :) a potom, ked uz to vsetci takyto ludia budu vediet, daj to na Fb... Napr. ja som mala skvelych spoluziakov na strednej a chcem aby to vedeli, aj ked zase nie sme BFF a nemam potrebu za vacsinou z nich kvoli tomu cestovat, su to ludia ba kt. mi zalezi a Fb je napomocny, avy sme mali prehlad, co sa nam deje v zivote a viem, ze ich ta info potesi... Pre takyto typ ludi to rada dam na Fb, aj ked tam vseobecne postujem zriedka... Takze ak sa chces podelit aj so sirsim okolim ludi, Fb je jednoduchy sposob ako to urobit... Takze kludne... A otazka kedy? Ked to budu vediet ti najblizsi osobne... Ked to bude o tyzden tak o tyzden, ked o 3 mesiace tak o 3 mesiace- za mierku si neber cas ale vztahy :) drzim palce, prajem krasny cas zasnub, vydarenu svadbu a stastne manzelstvo :) :)
Odpovedať
Ja som bola zasnúbená rok a pol, teraz som vydatá mesiac a status na sociálnych sieťach som nemenila ani nemienim. Dokonca som na FB nedala ani jednu fotku. Nemám na to jediný dôvod. Ako tu odoznelo - a ten názor sa mi veľmi páči - nepotrebujem falošné gratulácie. Radšej som sa tešila s tými, čo som chcela osobne. A tešilo ma, keď som im to mohla povedať a sledovať ich prekvapené tváre :) a osobné gratulácie. Skrátka a dobre, je to o tom ako to kto cíti.
Odpovedať
@zaza_angelos preco by mali byt gratulacie falosne? myslis, ze ti ludia chcu, aby sa ti manzelstvo nevydarilo?
Odpovedať
Ja som zasnúbená vyše 2 rokov a status na FB som si nezmenila. V decembri sa vydávam a ani potom si neplánujem meniť status a ani vykladať fotky. Ľudia ktorí sú pre mňa dôležití, tak tí vedia, lebo sme im to povedali, ale inak tiež nepotrebujem falošné gratulácie. Mnohí by nám gratulovali len preto, aby to bolo, ale v tom momente by Ťa aj ohovorili. Nám sa aj takto stáva, že rozširujú po meste blbosti, čo s pravdou vôbec nemá nič spoločné a pod.. Okrem toho mňa osobne rozčuľovalo, že ešte aj v čase keď som len s priateľom chodila sa ma poniektorí vypytovali kto to je, z akej je rodiny, kedy bude svadby a pod..
Odpovedať
Profilova fotka
@aileen_mt Ďakujem za milé prianie, tiež aj ja Tebe želám všetko dobré, hlavne veľa lásky. A kársne a šťastné manželstvo.
Odpovedať
@methexis ale nie, to netvrdím. ja len, že fb beriem viac menej ako "fejk". pozri - x krát sa mi stalo, že mi ľudia gratulujú k narodeninám, meninám, vianociam... a potom sa mi na ulici ani nepozdravia. tak o čom to je. nevravím, že všetci sú takí. ja len, že všetko treba brať s rezervou ;)
Odpovedať
posledna aktualizacia(tj pred 4rokmi) mojho vztahu bola ze som sa dala do vztahu, bez ziadnych pripajani ze s kym.kto ma pozna tak vie s kym a kto nie, tak tomu nic do toho.to ze sme sa zasnubili sa dozvedeli iba ti ktori su mi najblizsi.ja som im to chcela povedat osobne a zaroven to s nimi aj oslavit. 1 kamaratka to vsetkym oznamila cez fb ze su zasnubeni, aj jej mamka sa to tak dozvedela, bola dost sklamana ze sa to takto dozvedela.kazdy je iny, takze zmen to kedykolvek.
Odpovedať
a čo to má s facebookom? každeho vec, ale nechápem potrebu niektorých ľudí všetko vešať na net...tebe blízki ľudia sa to dozvedia aj inak. či nie?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?