Urazený chlap

Profilova fotka
Dnes odchadzam na babsku jazdu a ten moj chlap sa normalne odul a stale, ze ho opustam a ze on je zvyknuti byt so mnou. Je odmerany a ani sa so mnou nerozlucil. Som s toho trochu mimo. Neviem co mam robit! Je pozorny, stara sa o mna, pomahami. Ale ked pride na otazku co by som chcela?! kam chcem ist?! tak sa zmeni na sebeckeho chlapa, ktoreho nezaujimaju moje potreby, co ma urobi stastnou. Nic mi nezakaze len sa oduva. Bojim sa toho, ze ked si ho vezmem tak mi zacne zakazovat. :( Som ja blba, ze sa stym zatazujem? Alebo mame problem..... Je velmi lahke poradit druhym ale sebe nejak neviem :D :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@mini_mi podla toho ako to opisujes ... je to take standardne "nachochorenie", postihuje to muzov aj zeny, vacsinou to nema tendenciu prerastat do zakazovania 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@djhusenica ked to vravis ty ako chlap tak asi na tom nieco bude ;-) takze aj ty to obcas spravis? :-p ja som sa stym este u chlapa nestretla, moj ex robil skor take ,ze najprv mu to nevadilo, vsetko ok a ked som sa vratila tak bol problem !
Odpovedať
Profilova fotka
@mini_mi kazdy sa vie nachochorit aj ty aj ja, vsetci,,, :-) zda sa, ze tvoj partner sa na teba len trosku viac zameral, a zdurdi sa preto, lebo sa mu zda, ze uprednostnujes nieco ine pred nim.... predpokladam, ze na babske jazdy nechodis kazdy tyzden :-)
Odpovedať
Profilova fotka
sak nie za dva roky co sme spolu a rok co byvame spolu som este nebola nikde bez neho :-N no ale myslim si, ze u nas zien je to samozrejme :-D a ospravedlnujuce ( aspon mame vyhovorku na to :-p )
Odpovedať
Profilova fotka
v tom pripade si si moc dovolila :-) skus to viac krat nech mas istotu ze to negraduje ... :D
Odpovedať
Profilova fotka
Úplne súhlasím s djhusenica, skús to viac krát a uvidíš. Ja si myslím že tieto vlastnosti sa časom nebudú zlepšovať, skôr naopak.
Odpovedať
Profilova fotka
To zalezi od konkretnej povahy, moze sa to casom zlepsit, zostat rovnako u naduvania a moze sa to aj zhorsit. Napriklad ja sa tiez naduvam skoro kazdy krat, ked ide moj bezo mna von, nemozem si pomoct, je to mozno sebecke, ale zas od neho je tiez sebecke, ked chce radsej travit cas bezo mna nez so mnou. V ramci normy sa da vsetko tolerovat, ale netreba to prehanat ani s chodenim von osve (potom naco mas partnera) ani s urazanim sa (trochu volnosti potrebuje kazdy). Ked sa nebudes lucit so slobodou kazdy tyzden, tak je to v pohode :-)
Odpovedať
Profilova fotka
praveze vobec stale vsade chodime spolu....co je super a zaklad aby to fungovalo, mat spolocne zaujmi a nenudit sa jeden pri druhom ale obcas v tom nevidim problem. aj ja jeho posielam, ved kazdy obcas potrebuje cas pre seba :-p ked si idem niekam sadnut tak je to ok, len teraz je to cez vikend :-D tak je chudacik hotovi x-)
Odpovedať
Ja by som sa bala, ze to prerastie do kontroly - kam ides, s kym, telefonaty, ziarlenie, atd. Ale vobec to tak nemusi byt. Ako radia ti predomnou, skus si takto vyjst viackrat. U nas je normalne, ze chodime von aj kazdy osve, niekedy sa pritrafi take cosi aj kazdy tyzden - a vobec to neriesime, skor obaja uvitame jeden vecer do tyzdna cisto podla seba.
Odpovedať
Profilova fotka
no vikend dopadol skvele super oddych relax.....a priatel bol fajn ani mi nevyvolaval ani nekontroloval a sam povedal ze si porobil veci ktore pri mne odkladal ;-) a teraz je to super aj medzi nami stale sa chce cuckat.....asi to budem opakovat pravidelnejsie :-D
Odpovedať
@mini_mi to je sebeckost a mozete cakat, ze po svadbe sa to zmeni v tom, ze uz vam zakazovat bude. teraz si je mozno este vedomi toho, ze nie ste jeho zena, ale ked sa zmeni toto, tak sa mozno zmeni aj on a bude si narokovat na vas, ako na majetok. mali by ste sa s nim porozpravat o tom este pred svadbou, kym nieje neskoro.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?