Zapad verzus vychod

Dve rozdielne rodiny.. moji rodicia by so vsetkym pomahali ale rodicia mojho priatela sa o nic nezaujimaju. Vlastne ani o mna. A to byvame v jednom aj ked dvojgeneracnom dome. Ako a kedy zoznamit rodicov, ked jeho absolutne nejavia zaujem spoznat mojich? :-|
Odpovedať
@zuzicka353 v prvom rade sa zmier s tym ze ludia sme rozni, aj vtierky aj ludia co maju radi svoj pokoj Za dalsie, naozaj budes mat svadbu v 08/2017 !!! a uz to chces riesit? :-) , ja som sa zasnubila v decembri a svadbu mala v juni aj s cirkevnou pripravou bud stastna ze buduci svokrovci sa ti do nicoho nestaraju najma ak s nimi zijete. Rodicia sa mozu zoznamit na zasnubach, tak sa to zvycajne robi, a nasledne sa vidia na svadbe, krstinach deti... aku mas predstavu? ze si budu svokruse vyvolavat cez vikendy?
Odpovedať
@zuzicka353 nie vsetci zapadniari maju radi vychodniarov. Mozno to je pripad jeho rodicov a preto sa od toho vsetkeho distancuju. Skus ich pozvat na obed kde budu aj tvoji rodicia a mozno sa lady prelomia.
Odpovedať
@zuzicka353 ale riesila by som to az buduci rok, lebo fakt je este do svadby daleko.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzicka353 @martuska no to znie zaujimavo, ze premyslate, kedy zoznamit rodicov. Mate datum svadby a vasi rodicia sa nepoznaju? Mne to pride take divne. Mne prislo automaticke, ze som s mojim drahym bola nejaky cas a nasi rodicia sa spoznali. @eeffka a preco by si nemohli vyvolavat cez vikendy? Aj take su. Nie kazdy ma zle vztahy.
Odpovedať
@svetkamisko nase mamy sa tiez spoznali az po zasnubach, co bolo rok pred svadbou.
Odpovedať
@svetkamisko a prečo zle vzťahy? Sú to navzájom cudzí ľudia...mali ste ich zoznámiť keď si sa tam stahovala,resp na zasnubach. Ja som vydatá 12 rokov a stretnú sa párkrát za rok aj to cez nás ako rodinu.A vôbec nemajú zle vzťahy. Skôr mám pocit ze ty si si vysnivala veľkú vseobjimajucu rodinu co ta môže sklamať. Teda zakladatelku,nie teba.
Odpovedať
Profilova fotka
@eeffka nechapem celkom, preco mi tu pises take veci; ze kedy sme mali rodicov zoznamit a aku rodinu som si vysnivala ...... :-| ci to patrilo zakladatelke temy? S tymi zlymi vztahmi som to myslela skor tak obrazne, kedze z tvojej poslednej vety son mala pocit takej ironie :-) tak aj ja som to tak nejak chcela vyjadrit :-) ale to teraz nemyslim v zlom ;-)
Odpovedať
@svetkamisko nie tebe, uz som to nevedela opravit Mi pride proste cele cudne , ze planuju svadbu, ona tam byva a este nezoznamila rodicov. a tiez mi pripada prinajmensom zvlastne ze ocakava, ze svokrovci si s jej rodicmi budu skakat celi zhavi okolo krku. Podla mna uplne staci ak sa rodina toleruje. to je ten lepsi pripad ako sa na seba usmievat a poza chrbat robit rozbroje. Mam svoj vek a zivotne skusenosti preto mi take ocakavania pridu dost naivne.
Odpovedať
Profilova fotka
@eeffka @zuzicka353 no je to fakt zvlastne aj pre mna, ze byvate spolu a rodicia sa nepoznaju. Jasne, nemusia byt najlepsi priatelia, ale tak kedze sa idu vase rodiny spojit, tak je to dost divne. Podla mna musi byt nejaky dovod, zr nejavia zaujem ani spoznat rodicov ich bufucej nevesty. A ja osobne by som to riesila hlavne s nimi, pripadne s partnerom.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?