Zrušenie zásnub

Ahojte dievčatá, tak mám za sebou zrušenie zásnub? Zažili ste to niektorá? Nepoviem čo všetko tomu predchádzalo... viete že môj priateľ má problém s mojou moletnejšou postavou, nakoniec mi zistili ochorenie štítnej žľazy.. držal sa a potom v hneve povedal že už tri týždne držím lieky a stále nechudnem, že ho milujem viac ako on mňa, lebo on nemá takú potrebu objímať sa a iné nežnosti... potrebovala som sa vykecať, zajtra mám skúšku a ešte stále nespím... len dumem čo ďalej.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ahoj je mi to veľmi ľúto... my sme sa rozišli mesiac pred svadbou, mojím "šťastím" bolo že sme chceli mať svadbu potajomky v zahraničí, takže som nemusela "bojovať" s ľútosťou iných... ale nie je to bohviečo... držím ti strašne moc palce, nikdy nevieš čo sa ti v živote môže ešte pritrafiť... my sme napr. znovu spolu :-)
Odpovedať
@hlaura my sme sa nerozišli... len som povedala že toho mám dosť a zrušila zásnuby. neviem.... neviem či nájdem silu rozísť sa, ale ak to tak bude pokračovať tak áno, určite áno..
Odpovedať
Profilova fotka
@nikolka1986 no ale zrušenie zásnub je dosť "veľký" krok, nie? svadba sa už plánovala alebo ste "len" boli akože zasnúbení? je mi to ľúto, ale možno sa to časom nejako vyrieši... len nerozumiem, prečo tvojmu priateľovi prekáža tvoja postava, šak ťa ľúbi ako človeka a nie "obal"...či???
Odpovedať
@hlaura ani sama neviem či je to z jeho strany láska... ja neviem či on vôbec má šajn čo je láska, čo je skutočné a čo je naoko....
Odpovedať
@nikolka1986 mala by si nad tym uvazovat...ma vas vztah buducnost? slovne ta ponizuje, ked sa navaza do tvojej postavy, sam ti povedal, ze ta nelubi tak velmi, ako ty jeho...neviem, ci by som dokazala s takym muzom ostat...
Odpovedať
@yukiki ani ja neviem, neskôr zahmlieval že to povedal lebo mal nervy a ani nevie prečo... aha.. lebo sa zlé vyspal... alebo také niečo, vieš sme spolu vyše 4 rokov... mňa to mrzí ale ak sa situácia nezmení, budem to musieť riešiť inak...
Odpovedať
Profilova fotka
@nikolka1986 Ahoj, nepisala si, ci sa takto k tebe spraval aj predtym. Ak ma opakujuce reakcie tohto tipu, mozno by bolo dobrre to prejst s odbornikom a skumat, co ho trapi pod povrchom. Mozno to nema suvis s tvojou postavou vobec... Drzim palce!
Odpovedať
@melytta postava mi prekáža dlho a rôzne narážky na ňu... výčitky pre všetko možné....
Odpovedať
Profilova fotka
Nerozumiem, ved ked mu nevyhovujes po akejkolvek stranke, tak je pekny slaboch, ze ti vie o tom rozpravat a nevie urobit nic..... ako zareagoval na zrusenie?
Odpovedať
@krimhilda11 hmmm plakal a poprosil ma nech to nerobím...
Odpovedať
Profilova fotka
@nikolka1986 ja nechcem byt zla, ale to mu o co potom ide? tak si tucna a neviem aka, nechudnes a neviem co a potom teda, ked to chces riesit tak place? chlapec asi nevie velmi dobre co chce, a preto je dolezite, aby si to vedela ty! Ked ti robi toto teraz, vies co bude potom? Jedine, mozno schudnes a on sa zmeni a bude si ta vazit, ja si myslim, ze pritazlivost vo vztahu je velmi dolezita koli iskre a naboju, ale tak zmenila si sa rapidne od kedy ste spolu, alebo ta taku uz spoznal?
Odpovedať
@krimhilda11 ako ja som vždy bola pri sebe ale odkedy ma začal kritizovať tak ešte viac, samé diety potom jojo efekt jak sviňa... skrátka to ide dole vodou, dnes už viem že štíhla nebudem nikdy ani keby som sa poskladala do kocky, jednoducho nebudem. Myslíš že u mňa je nejaký náboj keď sa takto správa? Áno, je dôležitá aj fyzická príťažlivosť ale aj keď bude vyzerať ako neviem aký samec tak pri takomto správaní nič nebude.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Aoj... hm |-| chcel si ťa vziať kvôli niečomu inému predsa nie? ... alebo prečo ti ten prsteň vlastne daroval? Vieš na jednej strane je to aj dobré, že sa to ukázalo teraz. Nechce možno vyzerať ako trúba, preto ťa nechce opustiť. No nebola by som si veľmi istá či zotrvávať aj ďalej vo vzťahu. Sú muži a muži. Niektorým sa páči aj po rokoch ak priberieš, iným zasa nie, veľa manželstiev končí aj preto, že sa manželka už o seba nestará (čo určite nie je tvoj prípad). Poriadne sa porozprávajte a nech si určí priority v živote. Ak budeš vidieť že kľučkuje do manželstva sa nehrň. Kedykoľvek sa môžte rozísť ak spolu chodíte, ale ak sa vydáš..je to o čosi ťažšie.. o dosť :-S A vôbec si nerob starosti, maj v hlave hlavne to, že sa vyliečiš a či si taká, alebo onaká si krásna :) a múdra (keď si dokázala také niečo urobiť) :) Drž sa
Odpovedať
hnev nehnev, take nieco nema chlapc o vypustit z ust, pokial to nemas z toho ze si leniva a iba sedis a jes. otazka je kolko si pribrala a ci sa s tebou daval dokopy ked uz si bola moletnejsia alebo nie. lebo ak si uz bola taka tak naco sa vobec daval dokopy s tebou? a po detoch ked nahodou priberies? tiez chcem dat dole nejakych 8 kil, tak som draheho poziadala nech chodi cvicit so mnou. sice som v ramci kil neschudla ani jedno, ale opticky mam lepsiu postavu :D a s drahym robime dalsiu vec spolu ;) ide o to, ze budes mat motivaciu v nom, ak odmietne a bude iba kritizovat, tak potom je to na zvazenie...
Odpovedať
@reni1512 @nanervy_2 Ďakujem baby za povzbudivé slová, starám sa o seba o to nejde len proste oni sú celá rodina zaťažená na postavy, on bol tak vychovaný že žena má byť štíhla, ja som nikdy nebola ani keď sme sa dali dokopy ale asi mal nádej že schudnem a teraz keď mi zistili tento problém tak nádej klesá. Ako pozor, on nie je žiadny Adonis, tiež ma svoje fyzické nedostatky ktoré ja hlupaňa prehliadam a nedávam najavo aby sa necítil ako škaredý trt....viete čo, prvé dni keď toto urobil tak som cítila len ľútosť,teraz som pekne nasraná........
Odpovedať
Profilova fotka
@nikolka1986 :-D ....ja mam podobny problem s mamou...stale som nebola pre nu idealne stihla, viem ta pochopit aspon troska... tak mu otvor oci a zbada ze princovia su len v rozpravkach :)
Odpovedať
ako my spolu už poriadne nespíme, minule sa ma pýta že prečo nechcem... tak prečo asi....
Odpovedať
Nikolka, podla môjho nazoru, ak mate tolkoto otaznikov vo vztahu, tak by ste sa urcite nemali do svadby ani zasnub hrnut - to je vazny zavazok, pri ktorom by si mali byt obe polovicky nadmieru iste svojim rozhodnutim ...
Odpovedať
@katka168 Ja neviem načo on ma žiadal o ruku, fakt, aj som mu to povedala, asi naoko... aby sa po rokoch nepovedalo alebo ja neviem... ale z lásky? určite nie...
Odpovedať
Profilova fotka
@nikolka1986 Zlatko, nehovor zase, ze chuda nikdy nebudes.... da sa to, ja som schudla 17kg a tiez som hovorila, ze sa to neda, pretoze som mala zdravotne problemy a neviem co.... vsetko je otazka chcenia..... mozno nebudes stihla 50kg zienka, ale urcite nemusis mat kypre tvary a mozes vyzerat velmi dobre.... tak ako niekto pisal vyssie, sice neschudla kocka ani kilo ale ma inu postavu cvicenim.... vsetko je o strave a pohybe.... to mi mozes verit som zivy priklad otho, ze sa to da, len s amusis na to nastavit... a co sa tyka toho vztahu, podla toho co citam a ako sa aj ty vyjadrujes, asi je dobre vediet, kedy treba agoniu skoncit a nenatahovat to zbytocne a zabijat cas niekde, kde je to uplne zbyotcne..... a preto, pobal sa a zvedni kotvy a uzivaj si zivot a vsetko ostatne pride samo, kolko mas inak rokov? :)
Odpovedať
@krimhilda11 my nie sme adolescenti, tiahne nám na 30, to je smutné, že ani v takom veku sa nevieme normálne správať, ja som bola zamilovaná, strašne moc ale teraz som len rozčúlená...
Odpovedať
Profilova fotka
@nikolka1986 - tak s ahlavne nevydavaj, leb ti tiahne na 30.... ty si spokojna v tom vztahu? je to rpe teba to, co ta naplna?
Odpovedať
@krimhilda11 bola som, skutočne som bola ale teraz nie som, stále sľubuje že sa zmení.... nevie o problémoch komunikovať, hovorí že je všetko ok aj keď cítim že nie a potom vybuchne a hovorí veci ktoré bolia..
Odpovedať
Profilova fotka
@nikolka1986 no a teraz je otazka do kedy to ides tolerovat?
Odpovedať
Profilova fotka
@krimhilda11 položila veľmi dobrú otázku..... myslím si, že každá má na viac, ako počúvať neustále len kritiku.... ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
@kamienkova33 @nikolka1986 ja viem, ze mozno pisem nieco, co sa nie az tak dobre cita, ale proste nenechaj zo seba robit fackovacieh panaka a ukaz mu svoju silu, zrusila si zasnuby a teraz dalsi krok bude aky?
Odpovedať
@nikolka1986 ja som mala podobneho priatela, ja sama viem, ze som ho lubila viac ako on mna, nepotreboval ziadne vyznania lasky, nieze len neznosti, ale aj slovne mu to priam liezlo na nervy, ze on je proste taky, ze to nema rad. tiez sme rozmyslali nad svadbou, bola to moja prva laska, takze som mu hlupo a dlho tolerovala aj urazky a podobne veci, ako ked mi povedal, ze on by si aj nasiel inu, lebo by chcel vediet ake je to chodit s niekym inym, ale ze momentalne nevie koho, tak stale ostava so mnou. mna to tak soklo, ze som ostala s otvorenymi ustami a nic nepovedala. ale laska je silna, rozchod tazky, tak neviem preco som to predychala. nakoniec sme sa rozisli a bolo to to najlepsie co sme mohli urobit, lebo teraz je stastny aj on s novou priatelkou, aj ja so snubencom. proste niektori ludia si nesadnu, darmo sa zalubia a lubia a ked uz pocas chodenia im vadia na sebe nejake veci, v manzelstve sa to len vyostri a napriek laske a smutku z rozchodu to nema zmysel tolerovat, mame prave byt s niekym, kto nas bude lubit take ake sme!
Odpovedať
@nikolka1986 ahoj.. tiez som mala vztah, aj ked teda len 3rocny, mali sme sa radi (obaja).. ale mali sme asi prilis odlisne povahy .. a preto sme v niektorych veciach dost narazali.. niekolkokrat som to chcela skoncit, ale po 2 dnoch ma to vzdy preslo.. ale nakoniec padlo rozhodnutie ( cisto rozumove) , bolo to velmi tazke.. rozchadzali sme sa niekolko mesiacov bolo to hrozne tazke.. dnes som za to rozhodnutie velmi vdacna.... a stastna vo fungujucom vztahu...( mala som uz par rokov po 30ke :-) ) takze drzim palce, aby si zostala svojmu rozhodnutiu verna, ked citis, ze je spravne.. a nespravila krok spat , aj ked viem, ake je to tazke..
Odpovedať
@nikolka1986 kde zacat.. zacnem asi s tym, ze ak aj napriek tomu ze ta priatel uraza ostavas s nim vo vztahu svedci o tom, ze mas extremne nizke sebavedomie. Si slaba preto ho nevies opustit a preto ani nedokazes schudnut. Hovorim ti to preto ze sama som si tym presla :) mala som takmer 100 kil a moj ex mi tiez obcas povedal ze ci nechudnem ale ja som si to az tak nebrala. Kym si nenasiel inu :) tiez som skusila x diet, hovorila si ze muz by ma mal lubit taku aku som, absolvovala som vysetrenia a straaasne dufala ze to bude stitna zlaza aby som sa mala na co vyhovorit. Co ma nakoplo? mala som problemy s menstruaciou a gynekolog mi povedal- slecna mali by ste schudnut.. ver ci nie tato jedna veta bola startom.. schudla som takmer 20 kil, medzicasom nieco malo zas pribrala.. kontrolujem si stravu sporadicky cvicim.. nepribrat je to najtazsie s cim sa v zivote stretavam ale ked sa pozriem na fotku spred 3 rokov tak sa mi chce vracat. Nelubi tak ako ty jeho, mas 30 rokov mozno sa bojis ze ta nc ine necaka. Never tomu. AK sa s nim rozides bude to to najlepsie co sa ti moze stat. Rob nieco pre seba. Rozid sa s nim, zmen stravu, zacni cvicit a najdi stratene sebavedomie. Bud silna a odhodlana, bud sebavedoma a spokojna sama so sebou. A potom cakaj zazrak. Nezabudni- pritahujes to co vyzarujes....
Odpovedať
Ďakujem baby, popremýšľam nad všetkými komentami, ja neverím že sa zmení... vôbec ... ale ktovie, nádej zomiera posledná.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?