coverphoto
Neaktívny

11katy11

Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 9. dec 2018
býva v meste Pezinok
Info o svadbe
Svadba bola 26. 9. 2020
1302
dní po svadbe
Aktivita
0 príspevkov vo fotoblogoch
115 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
kameraman
Boris Gomolčák
Boris tvori jeden tim s fotografkou (manzelsky par) ale funguje aj samostatne. Niekde som citala ze je vystudovany reziser a jeho video naozaj stoji za to. My sme zvolili len kratky svadobny zostrih ale zachytil to podstatne a je to skutocne krasna a dojimava spomienka:) Dakujeme:)
fotograf
Počkaj chvíľka Photography
Pockaj Chvilka photography je jedinecna, ich stranku som mala lajknutu uz davno pred svadbou lebo ma velmi zaujali a potom som si ich hned zajednala a bol to skvely krok. Fotky su nadherne a dostali sme uzasnu spätnu väzbu na ne aj od svad.hosti:)
víno
vino fiala
Vino Fiala (Modra), brali sme darcekove vina ako vysluzku, pan bol velmi mily, boli sme unho predtym na minidegustacii a to bol zazitok sam o sebe, rada spominam na tie casy svadobnych priprav:)) na vinko sme nalepili krasne etikety s napisom- Vsetko co potrebujes je laska a flasa dobreho vina..:)
koláče
torty od zuzanky topolcany
Vynikajuce zakusocky aj torta, vsetko top, pekne pripraveny candy bar, zakusky kvalitne domace. Mila osobka ochotna vsetko vykomunikuje. Tesili sme sa zo spoluprace:) urcite navstivime zas ked bude prilezitost:)
kvety
sonnie.decor Bánovce nad Bebravou
Sonicka je uzasna osobka ktora ma zachranila doslova den pred svadbou. Nielenze zabezpecila krasnu vyzdobu kvetovu, aj kyticu a pierko ale pomohla mi dotvorit svadobnu salu baldachynmi,kt.mi na posl.chvilu neprisli od neserioznych Chiavari stolicky. Velmi som bola prekvapena z ochoty a za to vsetko az prinízkej ceny, Sonicka dakujem:)))
svadobné obrúčky
KAMEA s.r.o. - Slovenský výrobca svadobných obrúčok & šperkov
Nase vysnene obrucky, kt.sme si vybrali este davnejsie na svadobnej vystave. Su nadherne a s laskou sa na ne pozeram kazdy den
ženíchov oblek
Bandi Vamos
Uzasny pansky oblek Bandi, moj zenich bol ten najkrajsi na svete <3
popolnočné šaty, spoločenské šaty
Svadobný salón Wedding Elegance
Velmi prijemny salon, kde som zohnala moje vysnivane popolnocne saty, naozaj nadherne ako z obrazku. So salonom bola perfektna komunikacia, jedine co banujem, ze som nemala od nich aj svadobne:))
Žiadne príspevky.