coverphoto
Neaktívny

biab

Bejka
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 27. okt 2018
býva v meste Košice
Info o svadbe
Svadba bola 11. 10. 2019
1650
dní po svadbe
Aktivita
2 príspevky vo fotoblogoch
26 príspevkov vo fóre
4 inzeráty
Sledované fotoblogy (1)
Kolekcie
  • Oznámenia
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +18
Svadobný album
Bejka a Matúš
11. 10. 2019 Košice | 22 fotiek
topánky
Deichmann
Nakoľko som nechcela klasické "štekle", v Deichmanne som si našla krásne biele tenisky, ktoré mali dokonca podobný vzor ako moje šaty. Tenisky, resp. obuv bez opätku vrele odporúčam, ženské osadenstvo sa sťažovalo na topánky už okolo 22hej, ja som s nimi vydržalal do rána :)
ženíchove doplnky
Michael Collection
Vestu, košeľu a kravatu sme kupovali v hodine dvanástej a vybrali sme si hneď v prvom obchode. Michael Collection v obchodnom dome Dargov v Košiciach. Pani predavačka bola s nami veľmi trpezlivá, predajňu odporúčam.
doplnky nevesty
Svadobné štúdio Fairytale
Bolerko som si zháňala na poslednú chvíľku, pani Starcová zo salónu Fairytale je veľmi ústretová, hneď som si s ňou dohodla stretnutie a vybrala som si hneď prvé bolerko, ktoré mi vybrala :)
výzdoba
vlastná réžia :)
Výzdoba riešená vo vlastnej réžii :) Kúpili sme kvety a moja šikovná teta sa štvrtok doobedu vybláznila s ikebanami :)
oznámenia
Saggita Košice
Komunikácia na jedničku, nakoľko som viac vymýšľala, museli mi poslať viac návrhov. Bez reptania som mala do hodinky ďalší návrh v maily. Po odoslaní záväznej objednávky som čakala naozaj veľmi krátko. Sú veľmi milí, ochotní a profesionálni.
torta
Helena Figmikova
Vzhľadom nato, že som nemala ani tušenie, akú tortu by som chcela a pani Figmikovej som zo seba vypľula len zhruba ako by mohla začať tvoriť som ostala unesená z výsledku jej práce. Torta jednoduchá, nádherná a chuťovo fantastická.
svadobné šaty
Lýdia Štoffová - Merredith
Nakoľko sa mi zdalo priveľa dať 500€ a vyššie len za požičanie šiat, začala som skúšať bazáriky. Nechcela som "len" biele šaty, po bazároch toho veľa na výber nebolo, ale dostala som kontakt na túto mladú kočku z Prešova. Hneď na prvom stretnutí nakreslila cca podobu šiat, vzala mi miery a dala sa do toho. Zvolila som si len jednoduchý satén, zabezpečila ho krajčírka, na skúške šiat som bola asi dvakrát. Z výsledkom jej šikovných rúk som naozaj veľmi spokojná :)
catering
GASTROMILA spol.s.r.o.
Nakoľko sme sálu mali priamo od nich, catering sme vybavovať nemuseli. Varia perfetkne, čašníci len tak kmitali celý večer. Nemám čo vytknúť.
Žiadne príspevky.