coverphoto
profesionál

Boris Bordács make-up & hairstyle - svadobné líčenie a účes

Make-up a účes
Celé Slovensko
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Boris Bordács make-up & hairstyle - svadobné líčenie a účes Líčenie je môj život a od roku 2006 som už nalíčil a učesal niekoľko tisíc dám. Som tu pre každéko zákazníka, venujem sa i televíznym projektom, foteniam,... Ďakujem všetkým nevestám za dôveru.
Nikdy nezabúdajte, že ste krásne, v prvom rade je to Vaše vnútro, potom krása viditeľná zvonka. Každá spokojná a usmiata tvár dáva mojej práci zmysel.
0905 845 356
Žitná 29-27, Bratislava, líčenie a účesy na území Slovenska, v zahraničí
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
O nás

"Nechajte sa rozmaznať líčením od vizážistu"

Ponúkam líčenie a účesy pre Vás i Vašich blízkych v pohodlí domova, Vášho :-) Cestujem za Vami po území celého Slovenska i do zahraničia. Organizujem kurz vizážista / vizážistka a kurzy samolíčenia (aj pre nevesty, ktoré sa chcú líčiť na svadbu samé http://www.muaproacademy.com/#!blank/jvdbr

Pracujem iba na objednávky. Skúšky uskutočůjú prevažne u mňa v MUA PRO Ateliér na Žitná 29-27 v Bratislave.

**Na moje stránke www.makeup-byboris.sk nájdete...

Ukážky našej práce
  • +297

Videá

18.5. sa mi uvolnil termin, ak by nahodou niekto potreboval som k dispozicii

uvolnil sa mi termin 11.5.2013, v pripade zaujmu piste prosim na info@makeup-byboris.sk, dakujem

svadobna sezona 2012 za nami. zelam vsetkym tohtorocnym nevestam vsetko naj, dufam, ze svadobny den bol ten najkrajsi den v zivote, vy ste sa cicili ako tie najkrajsie nevesty a ze ste naplnene stastim. dakujem, ze som mohol byt sucastou vasich najkrajsich momentov. vela manzelskeho stastia!!!

Zo srdca dakujem za vsetky referencie a zato, ze ste si vybrali mna pre svoje upravy. Neviete si predstavit ako som stastny, ked viem, ze som Vas svojou prácou spravil stastnejsie 🙂

Svadobné prípravy

(44 fotiek)