coverphoto
Neaktívny

ccocco

Veronika  /  40 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 25. apr 2011
býva v meste Žilina
Info o svadbe
Svadba bola 1. 9. 2012
4227
dní po svadbe
Aktivita
79 príspevkov vo fotoblogoch
57 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (140)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +107
Svadobný album
Veronika a Michal
1. 9. 2012 SLOVAKIA | 111 fotiek
fotograf
MEMO photo agency
Nemohli sme si vybrať lepšie. Matt je veľký sympaťák a výborný fotograf, s ktorým bolo fotenie naozaj zábava. Portrétové fotky sme robili v deň svadby, pár hodín pred obradom. Bol milý, usmiaty, za každú srandu a dostal z nás to najlepšie :-) Jednoznačne odporúčam.
civilný obrad
Matrika Žilina
Na to, že sme do obradu nijako nezasahovali (len sme si "vynútili" oddávajúceho :-)) bol naozaj veľmi pekný. Organistka aj huslistka urobili krásnu atmosféru, pani recitátorka mala veľmi príjemný hlas a náš kamarát pán poslanec Jarko Gažo sa na nás počas celého obradu hrozne zlato a povzbudzujúco usmieval :-)
kvety
Florasystem
Dokonalá práca pani aranžérky. Kytica bola prekrásna, voňavá a napriek tomu, že som jej počas fotenia dávala zabrať - dlho vydržala. Mala som z nej obrovskú radosť a ešte aj teraz mi srdco podskočí, keď ju pozerám na fotkách.
darčeky
firma Luton
nám na zmrzlinové lyžičky gravírovala naše iniciály a dátum svadby. S výsledkom sme boli spokojní a hosťom sa lyžičky, ktoré si mohli odniesť na pamiatku domov veľmi páčili.
make-up
Lenka Zajasenská
Zlatá baba, ktorá mi vytvorila krásny xichtík aj vlasy. Mejkap vydržal dlho-predlho a mihalnice som dávala dolu až v nedeľu večer :-)
svadobné šaty
Svadobný salón Amélia
Šatočky boli úžasné, padli mi do oka na prvý pohľad a bolo rozhodnuté. Cítila som sa v nich pohodlne, neboli ťažké, žiadna vlečka nezavadzala a dokonale som sa s nimi stotožnila. S prístupom v salóne som bola spokojná, šaty boli čistučké, upravené na mňa. Pani si dokonca pamätala, že budem mať fialové topánky a tak nachystala aj fialové kamienky, ktoré sa dali prišiť k výstrihu. Nakoniec sme ich tam nedali, ale bolo to milé :-)
svadobné auto
Trabant
Miláčik krstných rodičov môjho manžela - maličký biely trabant, na ktorom sme sa odviezli z radnice do hotela. Čiže asi dvesto metrov :-)))
poháre
ma-maison
Nemali sme klasické poháre na šampanské, ale krásne retro hrnčeky na čaj. V štýle našej svadby - fialové a bodkované :-)
ccocco pridala 102 nových fotiek
6. jún 2012

Kytica a pierko vo fialovej

(169 fotiek)
ccocco pridala 6 nových fotiek
26. máj 2012

Hodil by sa tylový blusher k mojim šatám???

(50 fotiek)
ccocco pridala 14 nových fotiek
8. mar 2012

Tak ktoré to budú?

(35 fotiek)
ccocco pridala 50 nových fotiek
5. jan 2012

Naša malá fialová - takéto fotky chceme

(82 fotiek)
ccocco pridala 28 nových fotiek
3. jan 2012

Nasa mala fialova - inspiracie

(238 fotiek)
VYBRALI SME