coverphoto
Neaktívny

dancingdasa

Dagmar
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 31. jan 2013
Info o svadbe
Svadba bola 19. 9. 2014
3501
dní po svadbe
Aktivita
1 príspevok vo fotoblogoch
0 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +17
Svadobný album
Dagmar a Peter
19. 9. 2014 Nitra | 21 fotiek
hudobná skupina
johnson mayet - el rumbero de corazón
Pre vsetkych priaznivcov kubanskych rytmov odporucam Johnsona, ktory ma tanec v srdci a ohromnu radost z tanca odovzda aj vsetkym hostom. Postara sa o nezabudnutelnu a energicku atmosferu, ktora nikoho nenecha chladnym.
make-up
Katarina Tkacova
V neposlednom rade nedam dopustit na moju dlhorocnu vizazistku Katku, ktora dokaze na kazdej zene zvyraznit jej prirodzenu krasu a spravit z nej kralovnu vecera.
odobierka
FS Ponitran
Folklorny subor Ponitran zapozical neveste prenadherny kroj. Ponatie cepcenia tohto suboru kombinovalu poeticku naladu, tradicie a humor.
koláče
Cukráreň Wagner
Nasi hostia dodnes spominaju na vynimocne a chutne zakusky z cukrarne Wagner.
Ak si potrpite na cit pre detail, profesionalnu techniku, ktora ozvuci aj ten najnarocnejsi priestor, a na kvalitne osvetlenie, tak DJ BENNY je ten spravny vyber.
výzdoba
Pretty wedding
Vynimocny vkus, cit a preciznost pri navrhu a priprave vyzdoby sa Vam dostane vdaka Lydke a jej skvelemu timu. Nadmieru sme boli spokojni nielen s prekrasnou vyzdobou, ale aj svadobnou kyticou a pierkami.
fotograf
Marek
Vynikajuci a kreativni fotografi, ktori dokazu velmi autenticky a poeticky zachytit kazdy svadobny moment. Ak sa Vam postasti, ze maju cas prist obaja, budete prekvapeni, ake uzasne momentky sa im pri praci vo dvojici podari zachytit.
ubytovanie
Kaštieľ Mojmírovce
Kastiel je nadherne prerobeny a svadobcania ziskaju vynimocnu atmosferu, a to za dostupne ceny. V pesej vzdialenosti je aj prerobeny kostolik, takze je mozne mat vsetko pokope, co si hostia nadmieru pochvaluju - ziadne presuny. Vsetkym pripravam aj samotnej svadbe dodavala nezabudnutelnu atmosferu pani manazerka Sabova, ktora kazdu krizovu situaciu dokaze vyriesit kreativne a so srdecnym smiechom. Zasadne prispela k nasmu radostnemu vstupu do manzelstva, v ktorom sa snazime riesit problemy s humorom :).
dancingdasa pridala 8 nových fotiek
12. feb 2017

Dagmar a Peter

(21 fotiek)
Svadobný album