coverphoto
Neaktívny

janka2688

Janka  /  33 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 13. feb 2012
býva v meste Liptovský Mikuláš
Info o svadbe
Svadba bola 9. 2. 2013
4067
dní po svadbe
Aktivita
15 príspevkov vo fotoblogoch
14 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (17)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
svadobné šaty
Svadobné štúdio Estel
Kraaaaaasny vyber siat, ALE pristup zamestnankyne jedna velka KATASTROFA!!!!!!!!!!!!!!!! ocividne ju ta praca nebavi!! jedna neprijemna zenska to je, ktorej nezalezi na klientovi, ale jej ide len a len o zarobok! uplny nezaujem o klienta....nedavam si servitku pred usta, no a čo!!! vravim len pravdu....a pravdu povediac vopred, lutujem kazde dievča, kt. si tam pôjde vyberat saty na svoj velky den...
výzdoba
Monika Špulerova, Danka Jegelčáková
velmi sikovne dievčatá...pôsobia sice na Orave, ale nemaju problem zajst kdekolvek v ramci SR :-) ....ja som mala tak trocha mozno netypickú predstavu - chcela som tuho hnedé saténové obrusy na hlavny stol - nemali to ani vo svojej ponuke, ale bez problemov mi to usili :-) ....vyzdoba, heliove balony, osvetlenie za hlavny stôl - boli sme velmi spokojni...ved môzete posudit sami, v mojom albume :-)
účes
salon HELIOS - Janka Parajova
opat musim povedat, ze velmi sikovna pani...urobi z vlasov to, čo jej ukazete na obrazku. ....ja som uz bola fakt zufala - vyskusala som asi 6 kadernicok a ziadna ma nepochopila (moja predstava bola rozpustene vlasy, s tym, ze vrch chcem pridvihnut, aby sa pekne vynimala korunka - no na kazdej skuske mi kadernicka vypla vsetky vlasy do drdola! to bolo uz ciste zufalstvo - nevedela som, ci ja hovorim ho hotentotsky, a uz nevravim o tom, kolko zbytocne vyhodenych penazi to bolo....no a tri dni pred svadbou, ked som uz bola odhodlana sa sama ucesat, som kracala mestom a zbadala som prave tento salon HELIOS - vosla som dnu, pani Janka bola velmi mila, pozrela si kvalitu mojich vlasov, ukazala som jej obrazok, povedala, ze to spravi bez problemov - hned mi spravila aj skusku a ja som bola veelmi spokojna :-)
make-up
Aďka Veselovska-Kralikova
velmi, velmi, velmi sikovna !!! a okrem toho velmi priatelska :-) make-up drzal az do dalsieho vecera, takze z mojej strany velka spokojnost. Adka licila aj moju sestru a maminu, kt. sa takmer vobec nelicia a ked som ich zbadala...neprehanam....sanka dole šéfe! :-D ...takze baby, ak ste z LM, prip. jeho okolia, urcite budete spokojne, ak sa rozhodnete pre Aďku...bezne lici aj modelky, takze jej praca je urcite 100%-na :-)
catering
BARMAN - Ľubko Daniš
barman na svadbe??? PERFEKTNÝ NÁPAD!!! - Lubko sa celu noc ani nezastavil, stale bola pri nom sora ludi, kt. boli ocareni z miesanych napoojov. Svadobcanom sa to velmi pacilo, o com svedcia aj odozvy a neustaly rad pri Lubkovi :-) tento chalan je neskutocne sikovny, vecne vysmiaty a maximalny pohodak. Mozeme ho len a len odporucat! :-)
dj
Martin Závadský
zabavný, šikovny, veselý, ukecany, pohodak...asi tolko by som povedala na uvod :-) Na nasej svadbe bol v ulohe DJ, starejsieho a harmonikara a vsetky tieto ulohy s prehladom zvladal! Rano, ked prisiel ku nam domov ho spolu s autom sprevadzal aj veeeliky reprak, z kt. "vypekal" svadobne pesnicky - v prvom momente som si myslela,ze to v rozhlase pustaju :-D az potom ma napadlo pozriet sa von oknom a tam uz Maťko v plnej parade :-) samozrejme hned zobral do ruk harmoniku aaaaa uz sa spievalo a tancovalo :-) a takto to pokracovalo aj celou cestou v autobuse (2,5 hodiny LM-PO) - svadobcania boli nadseni :-)....a co nas najviac potesilo, ze na svadbe sa stale tancovalo. Sedeli len ti, kt. to ich zdravotny stav nedovolil...ale inak sa vsetci super bavili ....no a po svadbe bolo pocut len same pozitivne ohlasy....pravdu povediac moj muz mal trocha obavu, ako to bude na svadbe bez kapely, ale ja som si dupla nohou, ze chcem DJ a... ani jeden nelutujeme :-D
kameraman
LK STUDIO
Opät LK studio :-) ....od prveho momentu, ako prisli rano do domu, az do chvile, ked odchadzali zo svadby sme si ani neuvedomovali, ze su vlastne na svadbe :-)...ja, co mam paniku z kamery, tak môzem povedat, ze ani neviem, kedy sa natacalo :-) mam pocit, ako keby sa v den svadby zmenili na duchov :-) teda z nasej strany je to opät maximanlan spokojnost, a aj vela svadobcanov si ich pochvalovalo :-)...uz teraz sa tesim na video, kt. verim, ze bude genialne ! :-)
fotograf
LK studio Lukas Kazik
Neda sa snad ani slovami opisat, co je v tomto človeku - dokonale vie zachytit kazdy okamih, kazdú emociu. Je velmi kreativny a napadity, čoho vysledkom su aj naše fotky :-).... Vyber LK nelutujeme! urcite budeme chalanov odporucat dalej, lebo vidno, ze praca, kt. robia ich velmi bavi a co je dôlezitejsie...proste to vedia! :-) žiadne nacvicene pozy pri foteni, ale uplna uvolnenost a k tomu ich priatelsky pristup...nic viac sme si nemohi priat :-)
Žiadne príspevky.