coverphoto
Neaktívny

katarina2811

Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 28. dec 2017
býva v meste Prievidza
Info o svadbe
Svadba bola 28. 11. 2018
1966
dní po svadbe
Aktivita
2 príspevky vo fotoblogoch
5 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
ženíchov oblek
Christopher, Prievidza
Najkrajšie pánske obleky, ktoré Vám upravia na mieru. Odporúčam :)
kvety
www.alonia.sk
Kyticu z modrých ruží, ktorá Vám vydrží niekoľko rokov aj napriek všetkému cestovaniu v lietadle, kúpaniu v oceáne a násobného hádzania Vám vykúzli podľa Vašich predstáv len pani Vera. Odporúčam :)
svadobné obrúčky
KAMEA s.r.o. - Slovenský výrobca svadobných obrúčok & šperkov
Profesionálny prístup, obrúčky sme mali vyrábané na mieru podľa vlastných predstáv.
svadobné šaty
Lamour Bošany
Krajšie šaty nenájdete nikde inde. Lenka má veľmi dobrý vkus a je odborník v tom čo robí :)
ubytovanie
The Platinum Hotel & Spa Las Vegas
Celú svadbu sme vybavili prostredníctvom emailov. Ich prístup bol veľmi profesionálny, náš deň nám ušili na mieru, podľa našich predstáv a do detailov. Hotel má kompletné vybavenie.
fotograf
Lukáš Vážan photography - Prievidza
Pamätám si ten Lukášov výraz tváre, keď sme mu povedali, že naša svadba má byť v Las Vegas a on je ten, koho sme si vybrali, aby nám ju zväčnil navždy. Začal sa obzerať okolo a opýtal sa či je to fór alebo skrytá kamera 😂😂 tak dlho sme sa už dobre nezasmiali 👌 Išiel do toho bez zaváhania, v čom ho obdivujeme, keďže až tak dobre sme sa nepoznali a už vtedy zistil, že sme neni normálni 🙊 Cestovanie, bývanie, jedenie, a organizovanie s ním bola naozaj sranda a vieme čo píšeme, keďže sme sa zobúdzali spolu každý deň, celý týždeň 24/7! Avšak to najdôležitejšie, a to zachytenie našich spomienok na náš najkrajší týždeň s ním bola jedna veľká profesionalita. Lukáš je pán v tom čo robí a robí to naozaj s veľkou láskou. Sme radi, že sme si ho vybrali a že on je ten o kom budeme vravieť a odporúčať ho ďalej, aby aj ostatní ľudia mali také perfektné zážitky pri fotení ako my. Lukáš ešte raz veľké ĎAKUJEME! ❤️🙏
Žiadne príspevky.