Takto tvorím

8
21. apr 2013
Takto tvorím - Obrázok č. 1
1
0
Takto tvorím - naše medovníčkové.....
5
7
Takto tvorím - darčeky a súčasť výzdoby
6
18
Takto tvorím - aj v apríli to doma môže voňať ako na Vianoce
0
0
Takto tvorím - dnešný romantický obed pre dvoch
0
0
Takto tvorím - trošku vylepšené
1
0
Takto tvorím - a zase iné...
0
5
Takto tvorím - a takéto
0
0
  • nique666@katka_kol  super! mna to caka o tyzden, zdobit 100 ks 😃
    • katka_kol
      AUTOR
      @nique666  aj ja ich mám zhruba toľko.... uff a ešte zopár väčších
      • nique666@katka_kol  kolko Ti to trvalo ozdobit?
        • katka_kol
          AUTOR
          @nique666  ešte to nemám, iba tých desať na fotke a to cca 1 hodinu. To bude ešte dlhý boj, lebo teraz, keď už je vonku tak pekne teplúčko, tak som sa k tomu dokopala až večer o ôsmej
          • nique666@katka_kol  ani nehovor, ja sa dopredu bojim, ze sa mi nebude chciet 😃
            • katka_kol
              AUTOR
              no ved to, ale čo máme na výber? svadba za rohom a ešte treba všeličo iné, tak sa musíme dokopať
              • sipirindaobdivujem tú trpezlivosť a šikovnosť. krásne 🙂
                • katka_kol
                  AUTOR
                  @sipirinda  díky, ja to mám ako relax.... no šikovnosť po mame 😉
                  • pipiceksikovnica sikovna...Katka myslim ze sa aj vydavat mozes🙂
                    • katka_kol
                      AUTOR
                      @pipicek  no díky Peti, tak ja sa teda vydám 😃
                      • katka_kol
                        AUTOR
                        spravila som asi milión bodiek, ale už to mám hotovééééééé.... konečne
                        • katka289@katka_kol  prosím ťa aké si robila bielu cukrovú polevu, alebo si ju kupovala? ja začínam tiež piecť srdiečka, ale nemám dobrý recept na cukrovú polevu, nikdy mi poriadne nestuhne, mohla by si mi prosím poradiť ďakujem 🙂
                          • katka_kol
                            AUTOR
                            ja si ju vyrábam a tiež to chvíľu trvá,kým má správnu hustotu: jeden bielok, 2x preosiaty práškový cukor cca 12-15 lyžíc (podľa potreby) a čajová lyžička citrónovej šťavy. Do bielka pridávaš postupne cukor a šľaháš mixérom pokiaľ nie je dostatočne hustá (odskúšaj na medovníku, či sa rozlieva).Keď je poleva dosť hustá, primiešaj na záver lyžičku citr.šťavy. Mne sa ale vždy stáva, že ešte postupne pridávam cukor, aby to bolo dosť husté a nelialo sa to. musíš len skúšať. A používam obyčajné mikroténové vrecko s ustrihnutým rožtekom. Keď sa pokazí, dáš druhé.Uskladňuj uzavreté v miske v chladničke, aby nechytila poleva škrupinu.Pred použitím vždy dobre premiešaj.Keď sa mi vrecko s polevou v ruke príliš zahreje a leje sa mi to, tak to na chvíľku hodím do mrazničky schladiť. Tak nech sa darí 😉
                            Členom od 26. sep 2012
                            33
                            profil používateľa