coverphoto
Neaktívny

ksebejka

Bea
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 2. apr 2013
býva v meste Bratislava
Info o svadbe
Svadba bola 24. 8. 2013
3860
dní po svadbe
Aktivita
55 príspevkov vo fotoblogoch
224 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +23
Svadobný album
Bea a Daniel
24. 8. 2013 Košice | 27 fotiek
koláče
Berny19
Katka z MS nam piekla srdiecka pre hosti - pernicky. Boli velmi pekne. Trocha lutujem, ze sme sa po nich nezastavili osobne, lebo ich preprava postou mierne poskodila, ale inak spokojnost - robila ich podla fotky a naozaj sa podarili.
šperky
Ján Machovčák
Ako inak - sama chvala. Obrucky prekrasne, dokonale sedia, pristup a komunikacia na 1* - kto ma blizko nech nevaha ist do Cadce a kto ma daleko ten tiez! Oplati sa!
kvety
kvetinarstvo Ginka Košice
Mali sme z Ginky aj vyzdobu aj aranzmany aj kyticku a sme maximalne spokojni. Neuveritelny pomer - cena a vykon :) Co slubili, to dodrzali a vsetko bolo naaaadherne a za super ceny!
make-up
Nikoleta Vadóczka- make-up and hairstyle
Nikdy som samu seba nevidela taku nadhernu ako v svadobny den. Nika ma namalovala prekrasne, vydrzalo to do rana a nemusela som sa ani pohnut z nasho hotela. Navyse aj cese, takze dve muchy jednou ranou. Tuto milu a zlatu slecnu maximalne odporucam!
svadobné šaty
salon Nicole BA
napriek straseniu dievcat na MS tento salon nesklamal - saty prekrasne, vonave, ciste a neposkodene - dali mi ich v utorok pred svadbou, takze sme stihli aj vysnivane fotenie v Rakusku. Velmi odporucam tento salon. Dokonca mi nepovedali ani jedno zle slovo po tom, co som im vratila fakt velmi spinave saty...
ubytovanie
Hotel Yasmin****, Košice
Prijemna izba - odporucam
catering
Forma restauracia Cassovar
Meno kuchara nevieme, ale jedlo bolo genialne! Naozaj velka spokojnost. Vyvazil kiksy zo strany restiky...
hostina
Cassovar Kosice
Miestnost bola krasna, ale organizacia nic moc - mohli sme zdobit v piatok, ale iba do 22tej druhej a tak sme to nestihli a na druhy den otvarali az o 13:00! narobili nam kopec stresov... a zabudli aj na detske menucka...
Žiadne príspevky.