coverphoto
Neaktívny

luluamio

Lucia  /  36 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 20. nov 2011
býva v meste Bratislava
Info o svadbe
Svadba bola 2. 6. 2012
4340
dní po svadbe
Aktivita
7 príspevkov vo fotoblogoch
8 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
kameraman
DenkyVideo
Velmi radi by sme sa chceli este raz podakovat za nadhernu pamiatku a profesionalne odvedenu pracu na nasom svadobnom videu a klipoch :) Spolupraca prebehla bez najmensieho problemu, komunikacia neviazla a video bolo dokoncene vo vopred stanoveny termin. Dalo sa na vsetko spolahnut :) Sme spokojni a odporucame :)) DAKUJEME!
hostina
HOTEL ECHO ***
Erika Geclerová - osobka, ktora je za vsetkym tym uspechom co sa tyka nasej svadby : ))) Tak nam vsetko sprijemnila a ulahcila! Na vsetkom sme sa dohodli, vela nam poradila, napr. aj cele famozne menu, ktore uplne kazdemu chutilo a mali sme 46 hosti : ) Velmi flexibilny pristup a bola tak mila!!! Vyzdobu sme mali takisto z hotela a bola krasne romanticka a vyzerala luxusne ;) Mali sme jedneho casnika a dve casticky, mladi ludia s ktorymi sme si pekne rozumeli, slnili kazdu poziadavku a isli sa aj rozkrajat, len aby sme boli spokojni! Milucki, ochotni, moc sa snazili a som im za to velmi vdacna :) Inak, ked som si vsimla, ze hotel ma "tri hviezdnicky" isto by som to ja osobne nepovedala... Ked mam zhodnotit pristup vsetkych, jedlo, vyzdobu a vsetko.. isto si zasluzi tento hotel vyssie ocenenie ;) My sme zhodnotili, ze uz nikam inam ;) Ak budu niekedy v buducnosti u nas krstiny, vieme kde ich s rodinou budeme oslavovat ;) DAKUJEM ZA VELKU SPOKOJNOST!
fotograf
JURAJ ZSOK PHOTOGRAPHY
fotky hovoria za vsetko :) ale co mozno nie je vidiet z foto je to, ze je aj velmi mily a dokaze nevestu a zenicha naladit na fotenie ;) Ja s mojou "introvert" :) povahou som hadzala take pozy, ze som sama zo seba nechapala :D Fotenie bol pre mna velky zazitok a 3hod. fotenie mi prislo ako 30min. : ))) Uzasna spolupraca a vysledok... Vdaka tomu, ze som na neho uplnou nahodou natrafila : ))) Pre nevesty, ktore su na kreativne fotenie a nie na typicke pozovacky :) ODPORUCAM vsetkymi desiatimi :)
účes
Sisi vizáž - Silvia Voštinárová
Jednoducho proficka ;) Zaruceny uspech :) Vybrala som si na istotu a bola som velmi spokojna :) Uces presne podla zelania a mam ho este aj teraz, den po svadbe :D drzi krasne : )) a nalicena som bola ako modelka ;) Cize odporucam pre narocnejsie nevesty ;)
Žiadne príspevky.