Rýchly sprievodca Mojou svadbou pre nové nevesty

Milá nevesta, gratulujem Ti k zasnúbeniu a prajem Ti príjemné svadobné prípravy. Aby si si ich naplno užila a našla všetko, čo potrebuješ pre svoj veľký deň, budeš potrebovať len jednu vec... Náš portál! :-) Čo všetko u nás nájdeš?

1. Svadobný Dopytovač

Hľadáš svadobného dodávateľa? Prejdi do nášho nového Dopytovača. Zadaj kategóriu, lokalitu, približný svadobný rozpočet a dátum svadby a pár klikmi nájdi svojho vysnívaného svadobného Profesionála. Dopytovač za Teba nájde všetkých Profesionálov pre Tvoj svadobný deň bez zbytočného hľadania, volania a písania e-mailov.

Tvoj dopyt automaticky prepošleme každému Profesionálovi v danej kategórii. Ak bude mať termín voľný, odpíše Ti do súkromnej správy.

katalóg svadobných dodávateľov

2. Fotoblogy

Inšpiruj sa a buď inšpiráciou vkladaním prípravných albumov s predstavami o Tvojej svadbe, alebo albumom zo skúšky svadobných šiat. Poraď sa s ostatnými nevestami, či sú tie pravé. Vo väčšine svadobných albumov nájdeš aj zoznam odporúčaní na svadobných dodávateľov, s ktorými nevesta na svojej svadbe spolupracovala. Moja svadba je intímny priestor na zdieľanie svadobných príprav bez toho, aby sa k Tvojím prípravám dostali svadobní hostia alebo ženích, ako je tomu na iných sociálnych sieťach.

Svoj fotoalbum vieš nastaviť ako verejný či súkromný. Zbieraj inšpirácie pre svoj veľký deň v profile na Mojej svadbe.

3. Fórum

Diskutuj na rôzne svadobné témy a poraď sa s nevestami a Profesionálmi.

4. Magazín

Uvar si kávu alebo čaj a prečítaj si najobľúbenejší svadobný magazín na Slovensku. Čítaj rozhovory s našimi aj celebritnými nevestami, sleduj svadobné trendy, rady, tipy, rozhovory a inšpirácie od svadobných Profesionálov.

5. Svadobný plánovač na 1 rok

Všetko od A po Z, čo a kedy potrebuješ vybaviť na svadbu si odfajkni a na nič vďaka nemu nezabudni. Splnené úlohy si môžeš odfajknúť, tie, ktoré sú pre teba zbytočné, môžeš zo zoznamu odstrániť, môžeš meniť ich poradie, alebo si pridať také úlohy, ktoré v zozname chýbajú.

6. Profesionáli

Pozri si profily a prácu tých najlepších svadobných dodávateľov a vyber si tých svojich. Poraď sa s nimi, inšpiruj sa ukážkami ich práce a napíš im recenziu.

7. Bazár

Nakupuj a predávaj všetko na svadbu od neviest a Profesionálov na najväčšom svadobnom bazári.

8. Inšpirácie

Moja svadba je plná svadobných inšpirácií. Nájdeš ich hlavne vo Fotoblogoch medzi prípravnými a svadobnými albumami, v kolekciách ostatných neviest, ale aj v sekcii Svadobné inšpirácie, kde nájdeš nápady na každú tému zvlášť (účesy, svadobné šaty, topánky, atď…).

9. Spriaznené duše a priateľstvá :-)

Sme viac ako najväčší svadobný portál na Slovensku. Sme miesto, kde vďaka zdieľaniu rovnakých svadobných radostí aj starostí vznikajú priateľstvá na celý život.

Pre ešte viac svadobných tipov a inšpirácií sleduj náš Facebook a Instagram.

Máš otázky? Kedykoľvek mi napíš, som tu pre Teba. :-)

Miška z Mojej svadby