coverphoto
Neaktívny

mimca77

Mimca  /  37 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
Okrem mojho manzela a nasich fenociek milujem slanu vonu mora, farebnu jesen, muzikaly, citanie pri krbe a krizikove vysivanie. Mojou najvacsou uchylkou je kupovanie nekonecneho mnozstva casopisov o byvani a vselijakych pomocok na DIY projekty :-)
zaregistrovala sa 11. apr 2012
býva v meste Košice
Info o svadbe
Svadba bola 1. 10. 2016
2754
dní po svadbe
Aktivita
89 príspevkov vo fotoblogoch
411 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (150)
Kolekcie
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +269
Svadobný album
Mimca a Robko alebo Mr. & Mrs. Mak :)
1. 10. 2016 Košice | 273 fotiek
fotograf
Zumzum Photodesign
Hodnotenie pred fotkami: Este ani fotky nemame a uz musim daco napisat najviac z mojeho srdca, lebo Viki s Jankom su take zlaticka, ze by sme si ich kludne aj domov zobrali :-) Atmosferu pri foteni spravili veselu a uvolnenu a ochotne nam pomahali, ked bolo treba, takze uz teraz sme happy, ze sme vas tam mali a nevieme sa dockat fotiek. Druzicka mi pise "totych fotografov urcite chcem" a ja ze "ved este si nevidela fotky" a ona na to "no a co, ale dzivi su" :D Hodnotenie po obdrzani fotiek: Fotky su krasne, nestrojene a zachytavaju atmosferu. Ja teda nie som ziadna modelka a vacsinou sa neznasam fotit, ale s tymito fotkami som maximalne spokojna. A ked som rozbalila obalku a videla to krasne balenie, tak som skoro odpadla. Viku a Janka mozem kazdemu len odporucat, milionkrat :)
hudobná skupina
Marek Zamutovsky
Na prestavky sme si najali harmonikara, nech si ludia zaspievaju. Marek hral krasne a aj vyborne spieval, len som dufala, ze bude hrat viac vychodnarskych ludoviek, ktorych zoznam som mu aj vopred posielala. No napriek tomu spravil vybornu naladu a hostia si ho chvalili, ze budu spievat moji strykovia a moj ocko, to som cakala, ved kvoli nim som ho vlastne volala, ale ze Marek chyti svojou hrou za srdce aj mladez, to ma milo prekvapilo.
kameraman
Boris Gomolčák
Boris bol chory a necitil sa dobre, no napriek tomu nam svadbu tocit prisiel, co si velmi cenim. Svadobny klip je absolutne super, z toho sme totalne nadseni my aj nase okolie, svadobne video je OK, asi som cakala vacsi wow efekt, ale beriem to tak, ze neda sa byt vsade, no su veci, ktore mi na nom chybaju, napriklad som dufala v krasny pohlad na nasu nazdobenu salu, ked bola este prazdna. No nejak mi nenapadlo mu to povedat, cize aj moja chyba. Vseobecne spokojnost a pomer cena/vykon vyborny, takze odporucam.
doplnky nevesty
Magaela
Doplnky od Misky - Magaely boli naadherne, mala som hrebienok do vlasov, klipy na svadobne topanky, prstienok a opasok k popolnockam, naramky pre mamky a naramok pre druzicku a vsetko bolo krasne-krajsie-najkrajsie. Ani neviem kolko krat padla otazka, ci su tie kvietky v mojich vlasoch zive :-)
účes
Účesy Zuzka
Sikovna Zuzka mi vykuzlila presne taky uces ako som chcela a za vybornu cenu, maximalna spokojnost, urcite odporucam! :-)
make-up
Bio Štúdio Shine
Uprimne, licenia som sa bala, lebo sa velmi nemalujem a s licenim u vizazistiek mam dost nestastne skusenosti, uz som sa zopar krat po liceni doma umyvala. No Veronika vykuzlila z mojej problematickej pleti krasnu porcelanovu a zaroven bez efektu omietky a nadherne mi zvyraznila oci, citila som sa fakt krasne, co je u mna nieco nevidane, dakujem Veronika!!! :-)
hudobná skupina
Svadobné slačikové kvarteto
Pri obrade nam hralo slacikove kvarteto Kombozet, su to pani muzikanti a vytvorili krasnu atmosferu...na nezaplatenie, urcite odporucam :-)
svadobné šaty
Emin Svet, Poštová 1, Košice
Moje krasne saty, jedine svojho druhu, original na mieru, absolutna spokojnost :-) Majitelka Lenka aj pani krajcirka Katka boli zlate a ochotne, kludne by som si tam dala sit saty znova...a znova...a znova :-)
Žiadne príspevky.