coverphoto
Neaktívny

mishelle_1

M
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 8. jan 2016
býva v meste Bratislava
Info o svadbe
Svadba bola 18. 6. 2016
2859
dní po svadbe
Aktivita
1 príspevok vo fotoblogoch
10 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (1)
Kolekcie
  • Zadaj názov Tvojej nov...
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
svadobné šaty
Svadobný salón Wedding Elegance
No saty boli u mna kapitola sama o sebe, kedze sme ich bohuzial, kvoli mojej zlej reakcii na cipku, museli menit, co som tazko znasala, lebo moje povodne vybrate saty boli naozaj krasne. Saty, ktore som nakoniec mala, ma hned zaujali krasnou satenovou suknou, ale za normalnych okolnosti su to cisto korzetove saty. Take som si ja osobne nikdy nepredstavovala ako moje svadobne saty, preto sme chvilu rozmyslali, ci ich brat alebo nie. Nakoniec nam vsak Wedding elegance ponukol skvele riesenie, ked nam navrhli, ze by ku satam pridali kamienkove ramienka, ktore ladili s korzetom a navyse sa krasne odrazali na slnku. S vysledkom som bola viac ako spokojna a touto cestou im dakujem za trpezlivost,pristup a flexibilitu!
make-up
Hanny Lednar
Hanny odviedla uzasnu pracu! Naozaj sa v liceni vyzna, je to maximalna profesionalna, ktora vedela aj poradit a pouziva velmi kvalitnu kozmetiku, ktoru bolo vidno najviac na tom, ze mi make-up naozaj vydrzal od 10h00 do 7h00 rano nasledujuceho dna :) Rozhodne budem jej sluzby vyuzivat aj v buducnosti, ked sa budem chystat na nejaku spolocensku udalost :) Dakujem!
koláče
Cukráreň FLORIL MALINOVO
Tuto cukraren asi poznaju vsetky nevesty zo zapadneho Slovenska (aj ked nahodou od nich kolace na svadbu nebrali, tak pri hladani cukrarne na meno Floril urcite natrafili :) ) a niet sa co cudovat, kolace boli krasne a chutne zaroven! Ozvala som sa im velmi neskoro (kedze povodne nam kolace mala robit rodinna znama, ale ta nam to nakoniec zrusila), len nieco vyse 5 tyzdnov pred svadbou a nemala som preto velke ocakavania, ze mi este vezmu objednavku, kedze na nas termin (a beruc do uvahy ich popularitu) uz toho urcite mali vela. Tuto ‘’domnienku’’ mi aj neskor cez telefon potvrdili, ale napriek tomu mi objednavku zobrali, za co im velmi pekne dakujem 
kostol
Kostol Blumentál
odporúča
hostina
HOTEL BRATISLAVA ****
Skvele jedlo, uzasny servis, profesionaly pristup na urovni...Ohladom vyberu miesta konania svadby som snad mala najvacsie pochybnosti, ale bolo to uplne zbytocne a hotel Bratislava odporucam vsetkymi 10!
fotograf
Jojo Tengi - superfotograf.sk
Jojo s nami stravil v podstate najviac casu zo vsetkych zucastnenych na svadbe a musel sa popasovat s nasou velkou nervozitou, ktoru sme cely den citili a skrz ktoru sme zrovna najlepsimi fotomodelmi neboli :) Popasoval sa s tym ale super, bol velmi tolerantny a vdaka jeho nakazlivemu humoru a veselej povahe sa mu podarilo vytvorit uvolnenu atmosferu, kde sme sa vsetci skvelo citili :) Kvalita fotiek je skvela (to sme videli uz pri fotkach z Rande, ktore nam tiez fotil  ) a velmi ocenujem, ze bol ochotny mi vyjst v ustreti, ked som este pozadovala dodatocne velmi specificke upravy niektorych fotiek ( cize praca a kontakt s klientom prenho nekonci len po vyplateni/odovzdani materialu) :) Dakujeme Ti Jojo za vsetko a odporucam!
výzdoba
dj eLLy d a Sunrise nasvietenie
Svetelna stena aj LED svetla bola jednym slovom uzasne a daleko predcili moje ocakavania. Z nasej konferencnej a velmi ‘’tvrdo’’ vyzerajucej saly spravili rozpravky priestor (a niektori hostia mi povedali,ze priam az luxusne vyzerajuci), ktory som na prvy pohlad ani nespoznala. Ked som prvykrat vosla do nasvietenej saly, bola som jednoducho ohromena. Vsetko krasne ladilo, nebolo to gycove, vsetkeho bolo akurat a bolo vidno, ze si Sunrise dali na vsetkom zalezat. Mimoriadne ocenujem aj ich vynikajucu komunikaciu pred a dokonca aj pocas svadby, kedy mi Sunrise boli maximalne k dispozicii pocas celeho jej trvania a okolo polnoci sa dokonca osobitne v sale zastavili a spytali sa, ci sme so vsetkym spokojni a ci netreba nahodou intenzitu/farbu osvetlenia zmenit. Aj vdaka ich mimoriadnemu (na slovenske pomery az netradicne) profesionalnemu pristupu sme mohli prezit krasnu svadbu v nadhernej sale, ktora v ludoch zanechala uzasny dojem. Dakujem a vrelo odporucam!
Žiadne príspevky.