Vera Wang – najusporiadanejší chaos

21. apr 2012

V mojom živote mi je najbližších päť kamarátok. Môžem ísť s nimi len tak na kávu, ale aj zavolať, keď horí o polnoci. Jedna z nich sa vydala, keď sme sa ešte nepoznali. Druhá toho pravého ešte hľadá a ja som si istá, že ho čoskoro nájde. Tretia sa vydala na španielskej ambasáde, keď si odskočila s priateľom na zápas FC Madrid a poslala nám dodatočne oznámenie. Štvrtá svadbu preskočila a dnes dokáže myslieť len na to, ako dobehne jej 4 ročného syna pred tým, ako sebe alebo niekomu cudziemu jej malý zlobor ublíži. A tá posledná mi pred rokom a pol oznámila, že sa vydáva.

Hystericky nadšená konečne prvou svadbou v kolektíve a ako správna kamarátka, som sa ihneď pustila do detailného skúmania posledných trendov vo svete svadobných šiat. A zaľúbila som sa - do Very Wang.  Väčšina z vás si možno povie, že čo tu dievča vzdychá, však neobjavila Ameriku. Ale pre mňa to bol najmenej objav Atlantídy. Pani Wang pôsobí v móde už veľa rôčkov a za túto dobu sa dostala až na vrchol návrhárstva pre nevesty. A na moje potešenie nenavrhuje len pre celebrity, ktoré utratia za šaty od smiešnych 8000 EUR vyššie. Obliecť sa do jej šiat môžete, aj keď sa ráno a večer nekúpete v Eviane, ale v poctivo chlórovanej slovenskej vode. Jej White kolekcia vyjde vo výpredaji na davidsbridal.com od 800 USD a sú to rovnako krásne ako tie dizajnérske kúsky pre Jennifer Lopez alebo Ivanku Tramp.

A čo na Vere Wang milujem najviac? Aj keď na jedných šatách narátate stovky precíznych detailov a volánov, v konečnom výsledku sú to tie najčistejšie línie aké som v mojom živote na šatách videla. Je to ten najusporiadanejší chaos. Čerešničkou na torte je u nej sivá, hnedá a čierna. Používa ich s takou samozrejmosťou, že zabudnete, že biela vôbec v základnom spektre farieb existuje. 

Veru Wang som som si nakoniec nekúpila, pretože bola predsa len finančne nad moju psychologickú hranicu. Ale myslím, že šaty, ktoré som si v slovenskom salóne požičala od nej nie sú ďaleko. A už sa ich nemôžem dočkať, ale o tom nabudúce.

Zatiaľ dávam ako ochutnávku do fotoblogu moje najobľúbenejšie kúsky od Very Wang (kolekciu Fall 2011 milujem).

PS. Poslednou ostro sledovanou celebritou, ktorú Vera obliekla bola Kim Kardashian (takže ani dámy s väčším pozadím nemusia zúfať). Svadba stála 15 miliónov dolárov a manželstvo je vydržalo rekordných 72 dní. Dodnes ju podozrievam, že sa vydala len preto, aby mala dôvod obliecť si Veru Wang.

>>> http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/nostress/clanok/tour-de-kastiel/

  • dani_ckaChcela by som vidiet tu celebritu, ktora si kupi Od nej saty za $8000 z jej kolekcie... Na $8000 zacina jej luxusna kolekcia ktoru si kupuju lepsie situovani ludia.. Kazdej celebrite navrhuje vlastne saty.. A tie saty sa pohybuju v niekolko desattisicovych ba az stotisicovych hodnotach.. Kim mala saty za 25K a napr victoria beckham 100K.
    • monika3011Ja som tiez donedavna VW nepoznala a "zoznamila" som sa s nou celkom nahodne... Mala som trochu traumu a depresie zo skusania siat tu v Kanade, a ak tu mnohe pisu ako hrozne sa k nim v salonoch spravali, tak ja som z jednej skusky prisla domov a rozplakala sa snubencovi vo dverach. A bola som presvedcena, ze viac saty skusat nebudem! Kamaratka ma ale presvedcila nech s nou zbehnem do David s briadal vyskusat kolekciu White by VW a popravde ma na internete tie saty az tak "nevzali", boli velmi pekne...ale v skutocnosti su nadherne. A niektore, ktore sa mi na nete pacili, ma na zivo vobec nezaujali, ale hned ako som vstupila a videla jedny ruzove saty na figurine, tak som vyhlasila, ze tieto chcem, ak ich maju v bielom tak beriem! Stravila som tam tri hodiny, tie "moje" saty som mala na sebe celkom tri krat a keby nemali na boku natrhnutu aplikaciu, tak v nich rovno odkracam domov. Dodam len, ze na satach je fantasticky nie len strih ale aj material. Su naozaj nadherne a co sa mi pacilo, ze sa starali nie len o strihy siat ale aj o velkosti, teda z jednych siat mali vzdy niekolko velkosti, co ma velmi potesilo. Darmo I love VW! Na saty ma naozaj talent. Potom inak daj fotku svojich siat, som zvedava🙂
      • nostress
        AUTOR
        @monika3011  tichicko zavidim, ale tak v dobrom 😉
        • dani_cka@nostress  Ja Veru sledujem uz nejaky ten rocik.. Povodny plan bol taky, ze jedine saty od nej! Ale nechcela som az tak white collection ale nieco spomedzi normalnej kolekcie.. Lenze sa mi situacia mierne skomplikovala, cesta do USA mi nevysla.. Takze bohuzial Vera nebude😞 ale vybrala som si ine a takisto podla mojho nazoru krasne saty..