coverphoto
Neaktívny

petra_pepe

Petra  /  36 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 4. dec 2014
býva v meste Bratislava
Info o svadbe
Svadba bola 9. 5. 2015
3266
dní po svadbe
Aktivita
3 príspevky vo fotoblogoch
4 príspevky vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +47
Svadobný album
Petra a Peter
9. 5. 2015 Trebišov | 51 fotiek
svadobná cesta
Elite tours - cestovná agentúra
Vybrali sme si Elite Tours na našu svaobnú cestu, a veru bola to najlepšia dovolenka na akej sme kedy boli. Destináciu, hotel, služby, proste všetko nám našili presne na mieru, aj napriek tomu, že sa miešali dve protichodné povahy a požiadavky - leňošivá a aktívna dovolenka. Vďaka Elite sme strávili na Dominikánskej republike nezabudnuteľné dva týždne! Vrelo odporúčam!!!!
bižutéria
Magaela
Tip top prácička! Magela pre mňa vytvorila na želanie nádhernú ozdobu do vlaosv - rovnaký štvrťvenček a polvenček, ktoré spolu nakoniec vytvorili celý venček...
svadobné obrúčky
BISAKU
Netradičné, krásne, nadčasové... široký výber a možnosť prispôsobiť si ich vlastnej predstave.
kvety
Iris Kralovsky Chlmec
Ani tu sme nic neskusali, islisme len naostro. Kytica vsak bola nie ze presnd podla predlohy, ale uplne ju predcila. O vyzdobe saly nehovoriac. Nemala som moznost ist si salu pred hostinou pozriet. Nebolo casu. No ked som vosla, uplne mi ta vyzdoba vyrazila dych. Vela sme ju konzultovali, naozaj ma pocuvalim zaujimal ich kazdy detail, s radostoua ochotou pouzili kazdy moj handmade kusok. Aj vdaka nim bola nasa svadba ako z rozpravky.
účes
Hairclinic Daniela
O ucesoch Daniely sa nesu chyry po celom Slovesnku a ja mozem smelo povedat, ze je to najlepsia kadernicka aku som kedy mala. Uces drzal niekolko dni. Bez toho, ze by sme si ho vopred odskusali, svedcal, citila som sa s nim prirodzena a krasna.
make-up
Tatar Kriszta Makeup
Myslim si,ze fotpgrafie hovoria same za seba. Kriszta ma licila uz skoro rano, napriek tomj som aj rano pri odchode vyzerala stale uzasne. Po foteni, obrade, slzach dojatia i radosti, po mnozstve bozkov na lice aj na usta, po veceri, po taneckoch, prezliekaniach, horucavach... Bolo mi lito odlicit sa, tak som sa teda ani neodlicila :-) Nehovoriac o tom, ze je tojedna skvela, mila, laskava a uprimna baba, ktora hned po prichode k nam domov (licilo sa u nas) zapadla medzi vsetkych clenov rodiny :-)
ženíchov oblek
ALAIN DELON - SALON
Oblek sme si davali sit na mieru. Stretli sme sa pritom s mimoriadne profesionalnym pristupom. Estesom nikdy nevidela, ako sa rodi pravy oblek. Na skuskach ho zosivali priamo na mojom Petovi. Pomohli so spravnym vyberom latky, abz bola podla predstav,no hodila sa zenichovi, so strihom aby sedel ako uliaty, s koselou... vsetko bolo tip top. Ceresnickou na torte je pre mna monogram na koseli a obleku :-)
svadobné šaty
Svadobný salón DIVA
Kym som si vybrala tie moje saty, tak som veru absolvovala aj celu tu (tor)turu po mnozstve salonov, kde mi ohromne pristalo vsetko. Ajto co mi bolo male, alebo privelke, ci mi z toho trcali speky, vypadavali prsia, nesedela dlzka a podobne. Hlavne, zesi poziciam coho sa potrebuju zbavit. Veru, aj ta,esom zazila. Vecer predtym nez som sla do Divy som cely preplakala. Uz som totiz vobec neverila, ze este najdem take saty, v ktorych nebudem princezna, Popoluska, torta, plnena kapusticka, modna katastrofa, alebo len dama v bielom, ale take, v ktorych budem nevesta. OZAJSTNA NEVESTA. V Dive ku mne naozaj boli velmi mile, ochotne, neklamali mi do oci, nebali sa povedat ked mi nieco nepristalo a obliekli ma prsne do tych siat, v ktorych kedsom sa uvidela, bolo to jasne. TO SU ONY. O takych som vzdy snivala. Citila som sa v nich ako skutocna nevesta. Dievcata z Divy boli navyse velke proficky. Velmi ochotne pozicali saty o tyzden skor, kedze sme cestovali na vychod, odovzdali vonave, krasne. Pre mna boli a budu top
petra_pepe pridala 5 nových fotiek
9. jún 2015

Petra a Peter

(51 fotiek)
Svadobný album
VYBRALI SME