Bojnice: Dokonalé miesto pre romantické medové týždne

7. dec 2020

Svadobné šaty sú rezervované, vizážistka objednaná a dokonalá svadobná výzdoba je pripravená? Teraz prišiel čas na najlepšiu časť celého procesu - výber miesta pre romantické medové týždne!

romantické medové týždne

Po strese z plánovania rozprávkovej svadby je samotná svadobná cesta naozaj len o vás dvoch. Jedinou drobnou prekážkou býva výber destinácie, keďže pri toľkých možnostiach sa nám môže poriadne zatočiť hlava.

Túžite po pobyte all inclusive s luxusným wellnessom alebo by ste radšej spoznávali krásne pamiatky a históriu? Prípadne by sa vám páčilo trochu zo všetkého?

tipy na svadobnú cestu

Romantické medové týždne na Slovensku

Aktuálna situácia nám žiaľ neumožňuje cestovať do vysnívaných krajín. To však neznamená, že by ste mali svoje romantické medové týždne odložiť na neurčito.

Milujete relax vo vírivke, turistiku alebo objavovanie pamiatok? Slovensko nám ponúka množstvo krásnych miest či ubytovacích zariadení s nadštandardnými službami. Stačí si len vybrať.

luxusné wellness centrum

Skombinujte viacero aktivít s oddychom

Vytvorte si plán, ktorý bude zahŕňať romantiku, oddych aj spoločné aktivity. Nevadí vám dlhšia cesta autom alebo by ste radšej cestovali pohodlným spojom? Mnohé slovenské mestá majú výbornú dostupnosť.

Ak sa vám stále nedarí nájsť víťaza, máme pre vás skvelý tip. Mimoriadne obľúbené Bojnice svojim návštevníkom ponúkajú množstvo atrakcií dostupných počas každého ročného obdobia.

Bojnický zámok

Ubytovať sa môžete v romantickom Belassi Hotel & Restaurant v historickom centre mesta Bojnice. Svoje auto pohodlne zaparkujete v súkromnej podzemnej garáži a všade sa dostanete peši do niekoľkých minút. Na výber máte aj rôzne pobytové balíčky, ktoré zahŕňajú luxusné ubytovanie, polpenziu, parkovanie a fľašu sektu na izbe.

Romantický balík vás prevedie relaxačným saunovým svetom s možnosťou zaplávať si v bazéne v Bojnických kúpeľoch. Belassi Restaurant vám poskytne gurmánsky zážitok v podobe romantickej večere pri sviečkach. Prechádzky neďalekou prírodou s výhľadmi na Bojnický zámok, ukončíte v luxusne zariadenej izbe s pohárom vínka.

Náš tip: Pokiaľ ešte nemáte rezervované miesto pre svadobnú hostinu, Belassi Hotel & Restaurant pre vás s radosťou zorganizuje aj romantický svadobný obrad v záhrade upravenej presne pre tento účel.

Hotel Belassi Bojnice

luxusné ubytovanie v Bojniciach

ubytovanie v Bojniciach

Vaši svadobní hostia si budú vychutnávať skvelé a vkusne naservírované jedlo v krásnom prostredí, ktoré bude pripravené v spolupráci s jednou z renomovaných svadobných agentúr či aranžérskych salónov.

Počas celého svadobného dňa sa o vás postará milý, ochotný a pracovitý personál.

Hotel Belassi sa nachádza v srdci historického mesta Bojnice. Jeho časť je replikou historických budov, ktoré nebolo možné zachrániť. Pre svadobných hostí je k dispozícii ubytovanie v 12 komfortne zariadených izbách, 7 izbách typu delux a luxusnom rodinnom apartmáne. Priestory hotela sú bezbariérové a nefajčiarske.

svadobný obrad vonku

svadobný obrad v záhrade

svadobná hostina Bojnice

Pár metrov od hotela sa nachádza skvelá zmrzlina, Múzeum praveku, pieskové sochy a samozrejme aj spomínaný Bojnický zámok či krásna, najstaršia zoologická záhrada na Slovensku.

Jednou z najnovších atrakcií v Bojniciach je aj vyhliadková veža v korunách stromov – Čajka v oblakoch.

čajka v oblakoch Bojnice, chodník korunami stromov

Nech už si vyberiete akokoľvek, dúfame, že vaša svadobná cesta splní všetky vaše romantické predstavy a budete na ňu s láskou spomínať.


Článok bol pripravený s finančnou podporou Ministerstva dopravy a výstavby Slovenskej republiky.

tipy na výlety Bojnice

slovakia.travel